Har du blitt spådd om din fremtid?

Tarotkort-Spålinjen

Fremtiden er noe mange av oss lurer på og mange har spørsmål rundt kjærlighet, jobb, økonomi, bosituasjon, vanskelige valg og hva som ligger foran oss på livets sti. Det er alltid spennende å høre hva en klarsynt ser og får opp, for hvem ønsker vel ikke å høre hva fremtiden har i vente eller om den store kjærligheten snart dukker opp? En spåsamtale kan også være til hjelp i mange vanskelige situasjoner hvor man søker svar på hva man skal gjøre/velge. En samtale med en spåer kan være både gøy, spennende, nyttig, lærerikt, underholdende og gi god veiledning. Har du snakket med en klarsynt før?

I Norge står spådom beskrevet som en underholdningstjeneste, men det er faktisk ikke bare underholdning og moro. Det kan også hjelpe folk veldig mye i forskjellige situasjoner i livet og hverdagen. Kanskje har du snakket med en spåer eller klarsynt før, hvor du fikk høre om både nåtid og fremtid, og hva som kan komme til å skje innen en viss tid? Tid er noe mange lurer på når de snakker med en klarsynt, og her kommer jeg til et punkt som er viktig å huske på, for spådom i fremtiden er ikke alltid så enkelt.

En klarsynt kan se skjebnesbestemte ting, som betyr at det som er ment å skje i livet ditt vil skje samme hvilken sti du velger å gå på. På et eller annet tidspunkt vil det som er skjebnesbestemt komme inn i livet ditt, men veien dit eller tidspunktet det skjer kan endre seg noe ut ifra valgene du tar underveis. Når noe er ment å skje så blir det slik.

Så har vi dette med fri vilje og de stiene man selv velger. En klarsynt veileder kan ofte se to veier, altså to valg/muligheter. Spåeren kan ofte se flere utfall av en situasjon basert på hvilke valg du tar. Og det handler da om ditt og evt andre personers valg og handlinger på veien.

Å spå i tid er fryktelig vanskelig, der kan man enten treffe hodet på spikeren eller man kan ta feil. For tid er relativt og kan endre seg ut ifra de valgene du

Gullklokke som ligger på bordet

eller andre parter som er involvert i en situasjon velger å ta.
Et eksempel: En klarsynt kan se gjenforening mellom deg og kjæresten 2 uker frem i tid. Så 4 uker senere ringer du som kunde og sier «Du tok feil! Det ble aldri en gjenforening etter 2 uker!» Dette betyr faktisk ikke at spåeren tok feil. Her kan da spåeren se på situasjonen på nytt og se at ingen endring har skjedd fordi ingen av partene, verken du eller din kjæreste har gjort noe for at det skal bli en fysisk gjenforening! Og spåeren spør deg da: «Hva har du gjort for at dere skulle bli gjenforent?», og du svarer kanskje «Neeei, altså….. ikke så mye! Jeg har nå sittet her og ventet på at han skal ta kontakt jeg da!»

Da tok gjenforeningen mer tid fordi ingen av partene tok initiativet til kontakt. Gjenforeningen vil mest sannsynlig da skje når en av partene tar kontakt og snakker sammen igjen, men tidspunktet ble forskjøvet. Altså spådommen stemte, men tidspunktet endret seg.

Jeg ønsker å dra frem noen eksempler til her på forskjellige spådommer og hvor viktig det er å faktisk huske at det også handler om valgene dine og handlingene dine, altså din frie vilje. Det er ditt liv og din sti, du må ta gode

Tarotkortstokk

valg for deg selv og din fremtid.
Eksempel 2: Du er arbeidsledig og spåeren ser at en ny jobb dukker opp snart, innen så så lang tid. Du er kanskje utålmodig og ønsker veldig å finne en jobb, så du ringer noen uker senere og klager fordi du ikke har fått no jobb ennå! Spåeren spør deg da hva du har gjort selv for å få en jobb og du svarer «Vel, ikke egentlig så mye». Du forteller at du har ventet ved tlf da eller håpet noe skulle plutselig dukke opp eller noen bare skulle tilby deg en jobb! Spåeren svarer deg da at du må jo sende ut masse søknader og CV’er, møte opp og fysisk levere søknaden, vise interesse, osv! Du må selv gjøre en innsats for at du skal få deg en jobb og at spådommen skal skje. Som klarsynt og spåer ser man muligheter og at ting blir sånn og slik hvis du velger å gå på den stien og gjøre en fysisk handling. Det betyr at du kan ikke

Tarotkort-spredd-utover-bordet

bare se og snuse på stien, du må faktisk gå den også.
Eksempel 3: Du ringer en klarsynt og hun/han ser at kjærlighet vil komme inn i livet dit. Spåeren forteller at du vil treffe en mann snart. Du tenker; «Så fantastisk». Men så sitter du i sofaen hjemme da og venter og venter og venter… Og merkelig nok så dukker ikke drømmeprinsen opp på døra di! Og det er jo faktisk ikke så rart, for du må jo faktisk gjøre en eller annen form for innsats og handling for at ting skal skje! Jada, noen møter skjer når det er skjebnesbestemt, som for eksempel at du brått bestemmer deg for å dra å kjøpe sushi en kveld fordi du fikk så innmari lyst på det. Og i kassa står din fremtidige kjæreste og veiene deres krysses. Og før du vet ordet av det har en hyggelig samtale mellom dere begynt og det utveksles både telefonnummer og Facebook. Ofte er det slik det skjer og da var det en mening med at du absolutt skulle ha lyst på sushi den kvelden, for kjærligheten ventet på deg og skjebnen slo til. Men om du hadde fortsatt å sitte i sofaen og heller funnet en frossen pizza i fryseren fordi du ikke gadd å gå ut døren for å kjøpe det du egentlig hadde lyst på, så hadde ikke møtet deres skjedd der og da. Da ville det skjedd på et senere tidspunkt mest sannsynlig. Iblant må du bare ut og gjøre deg litt synlig, som å kanskje melde deg inn i en datingside av noe slag eller komme deg litt mer utenfor døren.

En spåer ser både muligheter og stier du kan velge å ta. Og hun/han ser utfall som kan skje og skjebnesbestemte ting – ting som er ment å skje! Men valgene du tar kan også utsette de tingene spåeren ser som skjebnesbestemt. For du kan gjennom dine valg forlenge tiden og utsette situasjonen eller du kan gjennom valgene skape det tidligere.

Spåeren kan se på en situasjon for deg i januar, men det betyr ikke nødvendigvis at hun ser de samme tingene rundt situasjonen 2 måneder senere. Da kan valg og ting ha endret på ting. Kanskje ser spåeren da helt andre ting og vil veilede deg ut ifra det hun da ser. For en klarsynt veileder

Tarotkort pluss steiner

kan kun gi deg veiledning ut ifra det hun/han ser nå.
Du er ansvarlig for din egen lykke, du må ta vare på deg selv og elske deg selv. Du må velge ting som er godt for deg, bra for deg og ditt liv! Du må sørge for å velge stier på din vei som er best for deg!

En klarsynt kan se både fortid, nåtid og fremtid. Hun kan se muligheter, skjebnesting, utfall og valg. Og kan se i tid, men det er ofte vanskelig. Spådom er iblant helt korrekt og ting skjer eksakt slik spåeren har spådd. Andre ganger endrer ting seg på veien og livet slår til, og ting blir litt annerledes eller utsatt. Og du må huske på at spåeren ser på situasjonen nå, og det vi ser i fremtiden avhenger jo av de følelsene og valgene vi ser nå, du kan alltids endre mening eller skifte valg og følelser på veien. Rett og slett ombestemme deg totalt, og da vil også hele spådommen endre seg også.

Det er ikke alltid like enkelt å spå og som klarsynt kan det være at vi iblant ser bare en brøkdel av en situasjon, rett og slett ser noen detaljer og brikker av puslespillet, men ikke hele bildet. For det er nå sånn da at det ikke er alt du skal vite på forhånd. Livet og fremtiden skal jo få skje naturlig også, men vi kan se mye og gi deg veiledning rundt det vi ser. Vi kan kanskje gi deg en liten advarsel om vi ser en vanskelig situasjon som vil komme og gi deg noen råd ut ifra det vi får opp. Men fremtiden kan forandre seg og den blir ikke alltid slik vi tror. Mange ting kan skje og bli helt annerledes enn slik du så for deg i utgangspunktet. En spådom kan derfor ofte bety fler ting, du kan tro en spådom betyr én ting og dermed forbereder du deg på det ut ifra den ene vinkelen du har forstått det fra, men så skjer en hendelse som er annerledes enn du trodde, men som likevel stemmer med spådommen. Og etterpå tenker du «Ahh, nå forstår jeg spådommen og helheten på ting.» Ting er ikke alltid

Jente med telefon

slik vi tror.
Mange ønsker selvsagt å vite når og hvordan de møter kjærligheten for det er alltid et spennende tema. Så hadde det ikke vært helt supert om spåeren kunne fortelle deg at på en tirsdag mellom kl.18.00-22.00 så vil du finne din store kjærlighet på Peppes pizza, og han/hun vil sitte ved bord nummer 7! Det hadde jo vært flott, ikke sant? Men det som hadde skjedd da, ville vært at deres møte ikke ble naturlig, for du ville jo sittet på Peppes pizza hver tirsdag ved bord nummer 6 eller 8, mellom kl.17.30-22.30 og ventet og ventet… Og lurt på om hver eneste mann/kvinne som kom inn døren er din fremtidige kjæreste. Og magien i møtet deres hadde blitt annerledes fordi du ville fått veldig mange forventninger og tanker om hvordan møtet skal bli, og den naturlige og vakre biten hadde blitt borte. Så iblant så vil ikke universet vise oss detaljene på ting og tang eller situasjoner, og det er av slike grunner, for du skal rett og slett ikke vite det. For universet skal få gi deg den flotte, vakre og positive gaven med at det skal skje til rett tid, på rett plass og når det er ment å skje. Og det vil bli en mye mer gledelig overraskelse og opplevelse  når du ikke har overtenkt og analysert alt mulig på forhånd. Så visse ting skal vi ikke vite om fremtiden, sånn er det bare. Og det er blant annet derfor vi ikke spår i helse og død. Det samme gjelder også vanskelige og tøffe ting, for du skal lære noe av situasjonen og erfaringen, og hvis spåeren kan fortelle deg om hele hendelsen på forhånd så får du ikke den lærdommen du skal ha.

Menneske med åpne armer i solnedgang

Så noen ting og detaljer skal vi ikke vite på forhånd!
En klarsynt veileder viser deg også veier og stier du kan gå, og viser deg hvilken sti som kan virke best for deg og så er det opp til deg å følge de stiene og rådene eller ei. Spåeren gir deg veiledning, tips og råd, ser på mulighetene rundt situasjonen og forsøker å hjelpe deg alt hun/han kan. Og en klarsynt veileder deler også iblant sine erfaringer og prøver å være en livsveileder som i tillegg bruker sine evner til å se ting i et større perspektiv.

Det er også viktig å huske på at det er en mening med alt, så om du har fått en spådom som ikke har blitt helt slik du trodde, så er det som regel en mening med det. Vær ikke så rask til å dømme spåeren, for de er bare mennesker de også. Og vi kan alle ta feil iblant eller ha en dårlig dag. Og som regel er det en mening med ting, så kanskje gir alt mening med tiden. Selv en samtale som kanskje ikke ble slik du så for deg eller håpet på har en mening.

Det kan kanskje høres veldig enkelt ut å skulle koble seg på et fremmed menneske på et par minutter og ta inn historien, personligheten og energien deres i fortid, nåtid og fremtid. Høres enkelt ut det, ikke sant? Men det er faktisk ikke alltid like enkelt og det kreves enormt mye energi, fokus og arbeid. Som klarsynt og spåer bruker vi evnene våre for å hjelpe andre sjeler og ønsker å gjøre noe godt for andre! Så det er viktig for alle å huske på at vi bare er mennesker alle sammen. Og alle sammen kan vi ta feil iblant.

En veldig viktig ting å huske på er:

«Du skal ikke leve ETTER spådommen, men MED spådommen.»

Ellers er det viktig å huske på å leve i nuet, ikke etter en spådom du har fått om fremtiden! Lev nå, nyt hvert øyeblikk og lev livet ditt fullt ut! Vent ikke på fremtiden og dvel ikke i fortiden. Grip dagen!

 

Artikkelen er beskyttet av Norsk Lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverksloven Kap 1. § 1-15 LOV-2018-06-15-40)

 

Bildene er hentet fra Pixabay.

Skrevet av Madelene Vadseth Nygård.

Loading...