Væren

Våren er blant den beste tiden for Væren. Solen skinner og forventningene er til å ta og føle på.
Nysgjerrigheten tar over og du går ut av din komfortsone, og det var på tide. Endelig setter du deg selv først. Har ikke du det godt, har dine nærmeste ikke det godt. Det er nå du skal gjøre alt du har drømt om og eller satt på vent. Det kan være å gå på et kurs, bytte jobb eller pusse opp i hjemmet. Energien er på topp. Du skal prioriterer dine ambisjoner, karriere og du skal sett deg langsiktige mål. Da er det størst sjans for at du vil oppleve at drømmene dine går i oppfyllelse. Ved fullmåne 19. kan du få et uventet tilbud. Tenk nøye igjennom dette, ikke forhaste deg. Det kommer inn sterk energi på å signere kontakt. Husk å les alt med liten skrift. Er du i et forhold, vil dere nå legge planer for fremtiden. Det kan være snakk om ekteskap, flytte sammen eller planlegge familieforøkelse. Er du alene, er det en romanse på vei inn i din energi og dette kan være drømme personen.

Tyren

I begynnelsen av april ligger uenighet i energien hos Tyren. Tiden er inne for å ta styring og gjøre noe med det som frustrerer deg. Grip muligheten til å sett ord på dine følelser, ikke unngå de, den tiden er forbi. Dette kan virke både befriende og skummelt, du har ikke noe å frykte. Etter en periode med fokus på andre skal du nå rette blikke på deg selv og dine drømmer og det er tid for å planlegge. Rundt nymåne den 5. april kommer det inn sterk energi på kjærlighet og romantikk. Er du singel kommer det inn en person som kan ha en helt spesiell effekt på deg. Er du i et forhold begynner dere å planlegge for fremtiden. Pass litt på hvem du involverer deg med. En person ser ut til å baksnakke deg. Ved fullmåne 19. april er det mulighet til å bruke tid på deg selv. Den planlagte reisen som du lenge har drømt om, blir nå en realitet. Det kan også bli planlagt et spa opphold, med pleiende behandling.

Tvillingene 

I denne perioden står dine verdier sentralt. Det er ikke alle som har samme moral eller rettferdighetssans som du. Detaljer i det daglige kommer frem i vår solen. Ikke gå på kompromiss for husfreden. Ved nymåne 5. april øker energien og det setter fart på ditt sosiale liv og du får flere invitasjoner i denne perioden. Du er populær og det kommer inn en person som får ditt hjerte til å banke ekstra. Er du i et etablert forhold blir det en hyggelig periode med romantikk. 19. april og fullmåne gir deg ekstra energi og det åpner opp for en helt ny fase hos Tvillingen og du kan se frem til en betydningsfull utvikling av deg selv i denne perioden. Du får kontroll og setter foten ned i et prosjekt og får et bedre overblikk i en situasjon som du har tenkt på lenge. Det blir viktig at du retter fokus på samarbeid og løsning. Det som har virket som en fastlåst situasjon får en positiv avslutning. Det du bygger nå, vil gi belønning.

Krepsen

I denne perioden åpner Krepsen opp for smarte løsninger i saker som kan styrke dine verdier. Dette gjelder på alle områder. Dette involverer de som du samarbeider med, arbeidsgiver og kolleger. Det kan også være snakk om justeringer i en relasjon eller i et forhold. Når din styrende planet Månen går over i ditt område i april, kommer det inn markering og feiring. Det kan være du får en eller flere gaver. Det kan være penger, en reise og ting du har ønsket deg. Men det kan også være en gave i form av ting du gir eller gjør for deg selv.
Økonomien vil bli bedre når du får opp øyene for de små justeringene du kan gjøre selv. I slutten av måneden ligger det en sterk energi på gaver, gevinst og arv. Det forteller også om slutten på en vanskelig situasjon. Pass litt på hvem du snakker med, ikke røp dine innerste tanker. En person ser ut til å ikke kunne holde tett.

Løven

Relasjoner til kolleger, venner eller et barn kommer sterkt inn i energien for Løven nå. Selv om det kan oppstå uenigheter og diskusjoner, er dette løsbart. Du ønsker alles beste, og har tanker og løsninger på det meste, men det er ikke sikker andre er av samme oppfatting. Unngå å blande deg i saker du ikke har noe med. Vis forståelse for andres uvitenhet. Ikke alle har samme erfaring eller perspektiv som du. Ved nymåne 5. april kommer ny og spennende energi inn. Har du følt at du har blitt holdt igjen på et område i ditt liv, skjer nå en endring, nå blir ting lagt tilrette for deg. Ved fullmåne 19. blir dette er en god tid for å sette ideer ut i live. Det ligger noe nytt å venter på deg. Det kan være at du bryter ut fra et forhold, bytter arbeidsplass eller starter opp din egne bedrift. Det er også tid for å realisere en tanke/drøm. Det kan være at du starte på en utdannelse eller melde deg på et kurs. Var forberedt på det uforberedte.

Jomfruen

I denne perioden kan du se ting i et nytt lys. Perspektivet utvides. Det som har holdt deg igjen på et område i ditt liv, gir nå slipp. Lysten til å reise og være sosial kommer nå sterkt inn i din energi. Du trenger en pause fra plikter og rutiner. Du setter fokus på økonomien. Du har hatt et større forbruk enn forventet, og det vil i løpet av måneden komme flere utgifter som du ikke har regnet med. Det kan være at tiden er inne for å ta en prat med banken og forsikringsselskapet, for å se om du har muligheter til å få bedre betingelse. Ved nymåne 5. får du et uventet tilbud om en reise, det kan være i jobbsammenheng, men det kan også være en ferietur. Dette åpner opp for nye kontakter og noe helt nytt. Ta sjansen når den dukker opp. Mellom 26.-30 april kommer det inn en positiv energi og det er nå du legger planer for fremtiden og gjør nødvendige forandringer for å nå dine mål. Det er også nå du kan få et tilbud som du ikke kan takke nei til.

Vekten

Vekten er klar for nye eventyr. Det kan være en ny jobb, ny bolig, eller ny kjæreste. Du har bestemt deg for å lukke noen dører og avslutte et kapittel i ditt liv. Tiden er inne for å gå videre. Nye muligheter kommer inn i din energi og du er klar til å gå videre. Samarbeid blir særdeles viktig i denne perioden. Ta i mot råd. Viktige nyheter og avtaler ligger nå i energien. Avtaler bør være skriftlige og les over detaljer. Denne måneden er du langt mer opptatt av spirituelle verdier enn vanlig, og ved 19. er du på ditt sterkeste i energien. Du kan du oppleve at dine evnene når et nytt nivå. Ikke undervurder din kunnskap og intuisjon, dette kan komme godt med fremover. Du har også et skarpt blikk når det gjelder å vurdere andre mennesker. Stol på magefølelsen. Den skuffer ikke. Siste del av april begynner tempo å bli mer normalisert, men pass på å få nok ro og hvile. Økonomien har stabilisert seg og det blir snakk om en reise.

Skorpionen

Etter en periode med hardt arbeid og disiplin oppleve Skorpionen nå resultat. Din innsats blir lagt merke til og en forfremmelse ligger i energien. Dette får positive ringvirkninger. Bedre økonomi, en mer interessant jobb og nye kolleger. Husk å hold begge beina på jorden. Ikke glem de små verdiene, dine gamle venner og pass godt på dine nærmeste. I denne perioden kan Skorpionen oppleve å bli mer bevisst på sitt indre liv. Det kan handle om selvutvikling, fokus på meditasjon eller passe bedre på helsen. Dette fører til en dypere innsikt og større forståelse. I denne perioden er det viktig at du holder balansen på alle plan, fysiske, psykiske, mentale og åndelige. Ved fullmåne 19. forandrer energien seg og du kan plutselig stå foran en beslutning eller et valg. Noe nytt og uventet kommer inn i livet ditt og setter deg ut av balanse en kort periode. Men som den løsningsorientert person du er, trenger ikke dette å by på problem, men du må kanskje revurdere dine planer, og nye muligheter dukker plutselig opp.

Skytten

April åpner opp for nye relasjoner, vennskap og kjærlighet. Nå kan du møte spennende mennesker som motiverer, inspirere og hjelpe deg. Du retter fokuset inn i deg, blir bevisst valg og finner din indre styrke. Dette åpner opp nye dører og veien kan ta en helt ny retning, enn det du hadde planlagt. Ikke la andre påvirke dine verdier. Følg magefølelsen, vær stolt over deg selv og det du får til. Ved nymåne 5. kan du oppleve at en person prøver å trekke deg inn i noe som du ikke har lyst til å være med på. Finn en smart/lur løsning på hvordan du kan komme deg ut av dette. Din styrende planet Jupiter får kreativiteten til å blomster. Det kan bli snakk om å gå inn i et samarbeid med likesinnede. Har du tenkt på å starte for deg selv, ligger nå forholdene til rette for å få en god start. Grip sjansen. Ved fullmåne 19. får du tilbud om en reise. Ikke nøl, takk ja til dette, uante muligheten og nye dører vil åpne seg for deg.

Steinbukken

Vårsolen setter fart på Steinbukken. Du får mer energi og lyst til å foreta deg en stor vårrengjøring. Det kan være snakk om å rydde i dine fysisk ting. Få system og orden i rot. Det kan også være snakk om en større jobb som du har satt på vent, fordi det krevd både tid og penger. Nå bretter du opp ermene og får jobben gjort. Det gir det en god følelse. Det som har vært skjult i mørke, kommer nå frem i dagslys. Du har gått med en misstanke til en person, nå viser det seg at du har hatt rett i din antagelse. Du bør stole mer på din intuisjon. Ved nymåne 5. begynner Steinbukken å reflektere over egne behov. Etter en tid hvor jobb, karriere og familie har tatt mye av din energi, får du nå en velfortjent pause og tid for deg selv. Interesse for å skape, kommer inn som en frisk pust. Din kreativitet sammen med kunnskap blir lagt merke til og et tilbud kan komme uventet på. Grip muligheten. Utfordringer som krever en ekstra innsats og energi dukker plutselig opp, men med din drivkraft og styrke kommer du i mål.

Vannmannen

I denne perioden retter Vannmannen fokus på indre verdier. Det kan involvere åndelige verdier, selvutvikling, evner og talent. Etter en krevende situasjon er det tid for å søke balanse, harmoni og indre fred. Dette kan du oppnå ved å melde deg på et kurs, mediterer eller lese en bok om emnet. Din indre balanse og ro vises utad og har en positiv effekt på andre mennesker. Denne roen kan være med på å styrke din posisjon på jobb og du kan få forespørsel om å ta ledelsen over en gruppe kolleger. Selvtilliten øker i takt med det du presterer og resultatene du du oppnår. Dette går din vei og følelsen av å lykkes gir god næring til ditt selvbilde. Ved nymåne 5. kommer en hyggelig overraskelse, det ligger en sterk energi på penger og bedre økonomi hos deg nå. Det kan være snakk om en bedre betalt jobb, penger som du har ventet på blir utbetalt, og salg av eiendom ligger også i denne energien. Ved fullmåne 19. får du fart på ditt kjærlighetsliv, er du singel nyt oppmerksomheten og se hva som skjer. Dette kan være den store kjærligheten. Er du i et forhold, vil dere sette av tid til å pleie hverandre ekstra.

Fiskene

I begynnelsen av april våkner Fiskene opp fra sin dvale, og energinivået øker. Dette setter fart på flere områder i livet som har stått stille. Ditt engasjement for de små og nære tingene kommer i fokus. Og du får et nytt syn i en sak som har opptatt deg. Planlegging og kommunikasjon gir endelig resultater og tiden er inne å sette fokus på et prosjekt som du har satt på vent. Dette kan føre til positive og uante muligheter. Ved nymåne 5. får du ekstra mye å tenke på, da en person vil kreve din oppmerksomhet, dette kan ta på din energi, så sett grenser. Uenigheter og diskusjoner kan komme inn i energien din etter nymåne, vær raus for andres uvitenhet. Ved fullmåne 19. skjer en endring i energien og det setter fart på din kreativitet, og følelse av inspirasjons mangel og lyst forsvinner i takt med vårsolen. Det komme inn en person som setter fokus på et område i ditt liv som har vært vanskelig å ta tak i, og du har ikke hatt noe ønske om å gjøre noe med dette. Men nå får du mot og gode råd på veien. Det får fortgang på en løsning.

Loading...