Væren

I denne perioden kan du ha fokus kun på deg, nå kan du legge bort tanker på barn og familie i en periode. Det har vært en sommer med mye sosialt samvær, og nå kjenner du at du trenger en pause fra omverden. Du har gitt mye av deg selv til andre, så nå er det tid å tenke på deg selv. 15. august er det fullmåne. Dette setter fart på energien og nye spennende tema kommer på dagsorden. Det kan være et studie, kurs eller en ny jobb som blir realisert. Men det kan også bli diskutert dato for bryllup. Dine åndelige verdier er stadig i utvikling og går du med planer om å realisere et selvutviklingskurs er det et fint tidspunkt å begynne på nå. I slutten av måneden og rundt 26. august forandrer energien seg og kan du ser annerledes på ting enn tidligere. Du kan lettere gjennomskue andre personer og deres måte å være på. En endring i et familiemedlems liv vil ha innflytelse på din tilværelse.

Tyren

August er tiden for å se hva du vil justere eller forbedre fremover. Det indikerer også at du ser annerledes på mange ting, enn tidligere. I begynnelsen av perioden har du fokus på familie og privatliv, det kan føre til endringer og din rolle vil bli mer sentral. Det du sier, gir mening for andre og selvbildet øker. Ved fullmåne 15. august viser veien videre og du blir mer trygg på dine valg, i tillegg øker ditt energinivå. Fokus på helse og fysiskaktivitet øker og du får ferdig flere små prosjekter. Det ligger også energi på utdannelse og kurs. Det kan også bli snakk om en ny investering i bolig, hytte eller fritidseiendom. I slutten av måneden kan du risikere å ta noen mindre kloke avgjørelser. Ikke signer viktige papirer i denne perioden. Ditt kjærlighetsliv er i utvikling. Single kan møte sin utkårede, ikke bli forbauset hvis det er i jobbsammenheng. Er du i et etablert forhold ligger det energi på en romantisk tur/reise.

Tvillingene 

Nye ambisjoner og mål står i sentrum for Tvillingene i denne perioden. Det kan være snakk om en ny jobb eller studie. Ikke nøl med å søke hvis drømmejobben dukker opp. Du takler press godt og like når det skjer ting rund deg. Du kan både studerer og ta deg en liten jobb på siden av studiene for å bedre økonomien. Det kan også komme inn en person som inspirerer og motiverer deg til å gå inn i et nytt prosjekt. Husk å tenk over om du vil og har tid til dette. Går du for å satse på prosjektet kan du benytte deg av ditt sosiale nettverk for å få fart på sakene. Ved fullmåne 15. blir det enklere å fokuserer på hva du ønsker å prioriterer og du får oversikt. I august går alt så mye bedre hvis du har opplevd problemer med din kjære. Du er også langt mer avslappet og harmonien stiger. I slutten av måneden får du også fart på ditt sosiale liv og det ligger energi på feiring og reise. Er du singel, ligger det an til flørt og svermeri i forbindelse med en fest. Er du i et etablert forhold ligger det energi på planlegging av bryllup og familieforøkelse.

Krepsen

I denne perioden jobber Krepsen mye med seg selv. Alt fra egne verdier, holdninger og venner blir grundig analysert. Det kan være at en «venn» er den utløsende faktoren til det du tenker på nå. Det er nå du setter fokus på hva som er viktig for deg, ikke hva andre sier du skal, eller bør gjøre. Du er i en brytningprosess, og det kan bli en tøff tid og det kan være at du må ta noen vanskelige avgjørelser underveis. Det kan også føre til at du avslutter et visst vennskap. Du er i ferd med å endre deg og vokser ut av ditt gamle jeg. I denne prosessen åpner du opp for møte med nye og interessante personer, som kan bringe frem sider og egenskaper du ikke viste du hadde. Ved fullmåne 15. ligger det energi på reise og helse. Det ligger også energi på signere papirer. Er du en av de som studerer, kan det bli snakk om en nye retning eller et nytt fag. Det kan også bli snakk om flytting til større bolig.

Løven

Løven setter egne ambisjoner på dagsorden. Etter en periode med fokus på andre, får du endelig tid til å sette langsiktige mål. Det kan være et kurs som du lenge har hatt lyst å være med på eller et spennende foredrag med interessante tema som du melder deg på. Denne høsten må du forvente vil bli hektisk og til tider krevende. Men du er klar å ta tak på livet ditt. Ved fullmåne 15. august kan du få tilbud om noe nytt. Det kan være venner og kontakter som åpner opp for nye muligheter. Grip sjansen når den kommer. I denne perioden blir også din innsats lagt merke til og du kan vise til gode resultat når vi kommer til slutten av måneden. I slutten av måneden ligger det energi på styrket økonomi. Venter du på en søknad eller svar, kommer den i løpet av måneden. Romantikken i sommeren har ikke innfridd for alle. Så i august bytter du taktikk, og du går nye veier. Det kan bli nøkkelen til suksess, for det ligger energi på lang og ekte kjærlighet.

Jomfruen

August er en fin tid for Jomfruen. Denne høsten ligger det generelt an til store forandringer. Det kan være personlige indre/spirituelle forandringer, men det kan også være en fysisk forandring, som skifte av jobb, bosted eller partner/venner. Nye muligheter dukker opp i forbindelse med denne forandringen. Ta sjanser. 15. august er det fullmåne, den energien får deg til å se ting i et nytt lys. Lysten til å ta et skritt videre stiger for hver uke som går og du kan kjenne på rastløshet og en indre uro. Det er ikke alltid like lett å se hva som er på gang, men tidsnok vil du skjønne hva det er. Når det gjelder økonomi og finansielle saker, kan du være litt impulsiv og fristes til større kjøp i denne perioden. I slutten av august kommer ny energi inn og antyder en ny vending i ditt kjærlighetsliv. Fruktbarhet og svangerskap er et tema for noe, mens forlovelse og bryllup er et tema for andre.

Vekten

August er en flott tid for Vekten. Energien er på topp og du hiver deg med på det som skjer. Du har mange tanker, ideer og planer på ting du skal få gjort i løpet av høsten. Men husk på at ting ofte tar lengre tid en det du ønsker. Nå er du klar for forandringer og denne høsten ligger det generelt an til store forandringer. Det kan være alt fra flytting, studier, karriere og kjærlighetslivet. Alt er nå mulig og hellet står på din side, grip muligheten når den kommer. Ved fullmåne 15. august åpner det seg opp for nye relasjoner. Det kan være på privaten, men det kan også være i jobb sammenheng. Du er generøs og deler gjerne med deg. Det kan være av kunnskap og erfaring, men det kan også være av din tid som du bruker på andre. Du kan godt si nei av og til, og det med god samvittighet. Har du skapt noe som du ønsker å publisere eller selge er tiden inne for å sette igang med markedsføring. Du går nå inn i en spennende tid.

Skorpionen

I denne perioden er Skorpionens energinivå høyt og du har ekstra mye å gi. I begynnelsen av måneden er det familieliv og forhold til barn og barnebarn som som gir deg aller mest. 15. august ved fullmåne endrer energien seg og alt tyder på at du er villig til å gi slipp på noe som har holdt deg igjen. Nå bør Skorpionen benytte anledningen å slå seg løs og gi slipp og alt som holder deg tilbake. Endelig kan du se og føle hvor du skal videre. Du setter nye mål og legger en langsiktig plan for deg selv. I august har du muligheten til å tiltrekke deg mye av det du ønsker. Det kan være alt fra små ting, til større, som jobb og økonomi. Det ligger også energi på å inngå avtale og kontrakt. Du kan også få tilbakemelding på noe du lenge har ventet svar på. I slutten av måneden kan det oppstå uenigheter eller konflikter. Dialog er nøkkelen til suksess. De gode samtalene øker muligheten til å forbedre og styrke relasjonen.

Skytten

Effekten av måneformørkelse 16-17 juli varer ut over høsten for mange Skytter. Det indikerer på en ny start, nye muligheter og belyser dine røtter og bakgrunn. Skytten har satt langsiktige mål denne gangen og du har fått avsluttet noe, som har krevd mye energi fra deg og mange tanker. Nå kan du parkere dette og gå videre. Studerer du, vil det dukke opp endringer i ditt studieopplegg. Det kan være at du får mulighet til å ta opp noe nytt eller ekstra fag. Når vi kommer til midten av perioden, ser du lyst på livet og energien og lysten er på topp. Du er klar for nye utfordringer og higer etter å lære. Når vi kommer til fullmåne 15. august vil økonomien bli bedre. Det er en gunstig tid å selge ting på nå og det kan se ut til at du sitter igjen med mer penger enn du har tenkt. Mot slutten av perioden kommer det inn energi på kjærlighet. Det kan være at du nå møter din fremtidige utkårede. Det blir en romantisk høst og det ligger an til reise og tur.

Steinbukken

August måned åpner opp en ny fase. Det du tidligere har lagt til side tar du nå tak i. Du har overskudd og energi til å gå løs på det meste. Har du hatt et anstrengt forhold til en person, bør du vurdere om det vil nytte å gå i dialog for å rydde opp i eventuelle missforståelser. Hvis du tror det kan bli en forsoning er det hvert å prøve. Hvis ikke, gå videre, ikke bruk mer energi på dette. Ved fullmåne 15. august forandrer energien seg og det kan være lurt å være åpen for nye ideer og kontakter. Det kan føre deg videre til nye og spennende muligheter. I slutten av måneden øker dine kreative sider og det ligger også energi på reise/tur. I august styrkes økonomien din. Det kan være at du får utbetalt et engangsbeløp, med det kan også indikere på en fast eller en større stilling. Ved 24. august venter en hyggelig begivenhet. Det kan være en feiring, markering eller en romantisk middag.

Vannmannen

Et viktig tema for deg i denne perioden er forhold du har til verdier. Hva betyr aller mest for deg? Dine verdisystemer og holdninger er i en endrings prosess. Du er på vei til å finne deg selv og det du står for. En ny fase begynner. Det er viktig nå at du stoler mer på egne evner. Dette kan innebære for noen å være mer synlig og si sin mening. Ved fullmåne 15. august er du klar til å gi slipp på noe som har holdt deg tilbake eller noe du har vokst fra. I denne perioden tar du også tak i økonomien. Du selger det du ikke trenger og det kan være at du også oppretter en liten spareavtale. I denne perioden øker også fokuset på jobb/karriere. En ny stilling dukker uventet opp, ikke nøl med å søke. Dette kan være muligheten du har ventet på. En ny fase kan også forventes i kjærlighetslivet. Er du singel, kan den store kjærlighet dukke opp. En venn kan plutselig vise interesse. Det ligger også energi på gjenforening.

Fiskene

Mange tanker, ideer og planer surrer i hodet på Fiskene denne måneden. Du er i ferd med å bevege deg ut av begrensningene du har levd med en stund. Ved å styrke din kunnskap, styrker du også din posisjon. 15. august ved fullmåne, indikerer på økt bevissthet rundt deg og din spirituelle utvikling. Du kan oppleve at dine intuitive evner øker og at du blir mer følsom. Du kan også få et oppsving og økt bevissthet rundt egen livsstil og helse. Er du student, ser det ut til at du er på vei i en ny retning som kan åpne flere dører på sikt. Flytting er aktuelt for noen. Økonomien i august blir litt stram, i sommer har du tillatt deg å nyte og ikke tenke på penger. Nå er det tid å stramme inn. Etter 15. er det et økt fokus på familie og barn. Det kan være at du må hjelpe noen rundt deg som trenger deg ekstra nå i en periode. I slutten av måneden og spesielt rundt 24. august kan den store kjærligheten dukke opp. Er du i et etablert forhold ligger det planlegging av reise.

Loading...