Væren

Væren setter fokus på detaljer i denne perioden. Enten det er på jobb eller du befinner deg hjemme, er det de små detaljene som skaper trivsel i hverdagen. Juni er en flott måned for Væren og det ligger flere muligheter for å vekst og utvikling. Noen sikter mot utlandet, mens andre fokuserer på personlig utvikling. Du er på vei mot nye mål. Ved fullmåne 17. juni ligger det energi på romantikk, flørt og kjærlighet. Det kan også komme inn ny bekjentskap som gir deg et løft og som kan ispirere deg til å se ting i et annet lys.

Tyren

I denne perioden tar Tyren et dypdykk inn i sitt indre. Har du en følelse av at du mangler noe i livet? Det kan være materielle verdier, men det kan også være at du kjenner på et indre tomrom? Tyren bruker nå tid til å bli mer kjent med seg selv og hva som ligger i disse følelsene. Når du har fått satt ting i system og på plass skjer en positiv forandring og du kan ta riktige valg og ta et skritt videre. For noen innebærer det ny jobb, mens andre frigjører seg. Ved fullmåne 17. juni ligger det energi på positive overraskelser og gode nyheter.

Tvillingene 

Juni er et av mange høydepunkt for Tvillingene. Her ligger det energi på privatlivet og investeringer. Tvillingene elsker denne perioden. Og Tvillinger flest har bursdag de tre første ukene i juni. Gratulerer. Solen i ditt stjernetegn gir masse energi, inspirasjon og glede. Dette drar du nytte av i hele denne perioden. Du planlegger nå langsiktig. Når Venus kommer inn i ditt tegn 9. juni ligger det energi på romantikk, flørt og kjærlighet. Ved fullmåne 17. juni øker ytterligere din energi og du planlegger reise og fremtid.

Krepsen

Krepser flest elsker denne perioden, og mange krepser legger langsiktige planer. Våren har vært en hektisk periode for mange. Nå kan du begynne å roe ned og tenke på de nære tingene. Familie, ferie og nyte late dager. Energinivået er høyt og du er på ditt beste. Det er nå du planlegger. Du er utadvent og søker nye kontakter som kan gi deg ideer og inspirasjon. 21. kommer solen inn i ditt tegn og mange Krepser har bursdag. Gratulerer. I denne perioden vil du få bruk for dine evner og din magefølelse. Det ligger energi på ny muligheter/et tilbud som kan virke fristende. Tenk deg om to ganger.

Løven

Juni er en fantastisk tid for Løver. Her ligger det forventninger og investeringer i luften. Og du bruker mange tanker på verdier, finanser og investeringer. Ikke så rart da din planet for finanser Merkur ligger i ditt tegn og dette varsler om investering og kjøp. Løver er i denne perioden ekstra følsomme og romantiske. Noen Løver planlegger å stifte familie, andre ønsker å knytte tettere bånd. Den «tøffe» Løven forandrer seg til en snill og kosen pusekatt. Med mange aktiviteter på gang er det mye å holde styr på. Gode planer og system gjør det enklere å oppnå det du ønsker.

Jomfruen

Kreativiteten og motivasjonen er på topp i juni for Jomfruen. Nå kan du nå nye høyder og nye mål. Du jobber målrettet og krever mye av deg selv. Dette skaper resultat. I juni ligger det energi på flere hyggelige sammenkomster og du er svært populær å ha med i festlige lag. Du har evnen til å spre glede og humor rundt deg. Ved fullmåne 17. juni forandrer energien seg og du får tid til å pleie deg selv. Det ligger energi på reise og fritid. Du har hellet med deg. Å meditere bidrar til et skjerpet blikk og indre balanse

Vekten

I juni blir Vekten ekstra sosial og søker kontakt med gamle venner. Våren har vært hektisk og tiden til å være sammen med nære og kjære har ikke blitt prioritert. Nå kan du glede deg til hyggelige sammenkomster og ditt sosiale nettverk kan gi deg ekstra mye i denne perioden. Dine kreative sider er på topp og du har mange ider og tanker om hva du skal få gjort og opplevd i sommer. Det ligger ferie og reise i energien. Ved fullmåne 17. juni øker energinivået og det er den perfekte tiden til å vise hva du er god for. Belønning er på vei.

Skorpionen

Overraskelser og hyggelig nyheter ligger å venter på Skorpionen. Juni blir en gøy og spennende måned, der alt kan skje. Det du gir og deler kommer tilbake til deg. Den sjenerøse Skorpionen vil motta belønning for det du har gjort for dine kjære og nære. Venus, din planet for kjærlighet ligger i ditt område i hele juni. Er du singel ligger det energi på romantikk og kjærlighet. Det kan være du møter den store kjærligheten nå. Er du i et forhold planlegges det for fremtiden. Økonomien er stabil og det ligger energi på et større kjøp/investering.

Skytten

Selv om sommeren nærmer seg har du ikke noen planer å bremse ned på tempo. Du har noen viktige punkt som du må få avsluttet for du kan slå deg til ro. Det er godt å få avsluttet ting så du kan gå videre. Merkur din planet for karriere er på vei i full fart. Det indikerer på at noe nytt er på vei inn. I juni stråler du. Din sjarm og væremåte sjarmerer de fleste rundt deg og det kan bidra til at du får nye kontakter som åpner opp nye veier og muligheter. Ved fullmåne 17. juni ligger det energi på overraskelser og hyggelige sammenkomster.

Steinbukken

En spennende periode er på vei inn for Steinbukken. Du kan du legge bak deg en tid med forsinkelser. Universet tilrettelegger for fremgang og suksess. Dette øyeblikket har du ventet på. Nå skjer det og det er din fortjeneste. Du har arbeidet hardt for å komme dit du er nå, det står det respekt av. Du har kjempet i motgang og det er flere som ikke har vært til noen hjelp og støtte. Juni frembringer det beste i deg og du stråler av selvtillit og motivasjon. Du har satt deg nye mål og ambisjonene er høye. Det kan være at du søker deg en ny jobb, flytter eller drar på en reise.

Vannmannen

Nesten sommer og livet er herlig. Vannmannen er i sitt rette element og planlegger fremtiden. Du har avsluttet et større prosjekt og nå kan du unne deg litt ekstra. I denne perioden får du større innsikt i det som betyr noe for deg og du setter fokus på familie, nære og kjære. Ved fullmåne 17. juni kommer det inn energi på styrket økonomi, det kan være snakk om lønnsøkning, eller utbetaling av bonus. Går du med planer om kjøp/salg av bolig, er det nå en gunstig tid for dette.
Lytt til intuisjonene og magefølelsen.

Fiskene

Nå setter fiskene fokus på samarbeid. Du må bli ferdig med et prosjekt før ferien. Dette kan du ikke klare alene. Det kan være samarbeid om barn, eller et prosjekt på jobb. Det kan bli en litt vanskelig start, med mange ulike ideer og diskusjoner, men tilslutt lander dere på en løsning som er bra for alle. Det er viktig at du nå finner balansen mellom egne og andres behov. Husk å bruk tid på deg selv, finne roen ved vann. Ved fullmåne 17. blir det en svært heldig periode og alt kan skje. Du får ekstra energi som kan komme i uttrykk med gode ideer og inspirasjon. Du stråler.

Loading...