Væren

Mai måned er en fantastisk fin tid for Væren. Du holder et høyt tempo og og får gjort det du har satt deg som mål. De neste ukene vil valg du tar føre til at nye sjanser dukker opp. Spesielt i dagene rundt fullmåne 18. mai. Du kan oppnå mye med å komme i kontakt med de rette personene, og din åpne og dirkete væremåte kan sjarmere mange. Det er mye som skjer rundt deg nå, husk å prioritere det som er best for deg. Dette er også tiden for å vise hvem du er og hva du står for. Du kan være den som bygger bro over to motsetninger som har vært vanskelig å imøtekomme før. Du legge langsiktig planer.

Tyren

I mai kan alt skje for Tyren. Det er Tyrens måned og mange ferier bursdag. Gratulerer! I denne perioden har du en sterkere tiltrekningskraft enn ellers. Og ting du ønsker blir manifestert. Det er nå du skal realisere dine drømmer. Det ligger energi på penger, reise og kjærlighet. I denne perioden vil mange komme til deg for å få råd og det kan tære på energien din. Del dine synspunkter, men la det ikke gå utover egne interesser. Både single og de med partner, koser seg ekstra i mai, spesielt fra 15. da Venus kommer inn i ditt tegn. Er du singel ligger det energi på flørt og svermeri er du i et forhold ligger det energi på samhold og innkjøp/investering.

Tvillingene 

Mai er en flott tid for Tvillingene. Det er ikke bare jobb som ligger foran deg nå. Det ligger energi på suksess, feiring og markering, og det er ikke bare bursdager som skal feires! Du kan endelig feie at du har avsluttet et større prosjekt. Dette har krevd mye tid og energi fra deg. Endelig er du i mål
De som står deg nær vil bli ekstra viktige for deg i denne perioden. Så plei tid med hverandre.
Allerede fra begynnelsen av mai kan du oppleve en forandring i energien. Det ligger nye og spennende forandringer og venter. Både Solen og din planet Merkur går inn i ditt stjernetegn 21. Du starter nytt kapittel.

Krepsen

Mai er for mange krepser en måned der din kreativitet kommer i full blomst. Du har overskudd og er engasjert til å skape, gi og dele. Det kan være at du plutselig blir invertert med til å se en utstilling som du lenge har tenkt på. Planeten Mars kommer inn i ditt tegn fra 16. mai, dette påvirker deg, du kan oppleve at du er mer engasjert og tydelig i hva du mener om ting. Mai blir travlere enn du har regnet med. Ved fullmåne 18. mai kan du oppleve at du blir dradd inn i noe som du har betenkeligheter med. En endring i et familiemedlems liv vil ha innflytelse på din hverdag. Stol på magefølelsen.

Løven

Etter en periode med målrettet jobbing og høye krav til seg selv får Løven endelig anerkjennelse og kan se resultat av egen innsats. Nye ideer du får kan motivere deg til å utvikle deg i en ny retning. Men økonomien kan være avgjørende for hvilket valg du tar. Tenk langsiktig og detaljplanlegg. Uranus, din planet for kjærlighet møter Venus mellom den 15.-19. mai dette setter fart på ditt sosiale liv og partyløven kommer frem. Ved fullmåne 18. mai ligger det sterk energi på flørt, nærhet, kjærlighet og familie. Sett av tid til de som er deg nær. Dialog er nøkkelen til suksess. De gode samtalene øker muligheten til å forbedre og styrke relasjoner. I mai går mange av dine ønsker i oppfyllelse.

Jomfruen

Nye muligheter ligger å venter. Dette markerer starten på et nytt kapittel for deg. Mai er måneden for å realisere drømmer, universet manifesterer og jobber for at du skal lykkes. Dette er tiden for å drømme stort og legge langsiktige planer. Med Solen og Merkur i ditt tegnet vil du merke hvordan energien setter fart på deg og ditt engasjement. I mai styrkes økonomien din. Det kan være at du får utbetalt et engangsbeløp, med det kan også indikere på en fast eller en større stilling. Ved fullmåne 18. mai venter en hyggelig begivenhet. Det kan være en feiring, markering eller en romantisk middag. Du går nå inn i en spennende tid.

Vekten

Mai er en flott tid for Vekten. Energien er på topp og du hiver deg med på det som skjer. Du har mange tanker, ideer og planer på ting du skal få gjort i løpet av våren. Men husk på at ting ofte tar lengre tid en det du ønsker. Nå er du klar for forandringer og i denne perioden ligger det generelt an til store forandringer. Det kan være alt fra flytting, jobb, karriere og kjærlighetslivet. Alt er nå mulig og hellet står på din side, grip muligheten når den kommer. Fullmåne 18. mai åpner opp for nye relasjoner. Det kan være på privaten, men det kan også være å knytter nye kontakter med mennesker på jobben. Vær tydelig på hva du vil.

Skorpionen

I denne perioden kan du senke tempo og skuldrene litt. Prøv å få deg noen gode pauser fra omverden. Du har holde et høyt tempo og gitt mye av deg selv til andre, så nå er det tid å tenke på deg selv. Dine åndelige verdier er stadig i utvikling, av og til kan det føles som du ikke passer inn noen plass. Prøv og finn en balanse. Ved fullmåne 18. mai kan du oppleve at gammel vennskap/kjærlighet dukker opp. Ikke bli for engasjert. Du ser klarerer og annerledes på ting enn tidligere og du kan lettere gjennomskue andre personer og deres måte å være på. Skjerp blikket før avgjørelse tas.

Skytten

Et viktig tema for deg i denne perioden er forhold du har til verdier. Hva betyr aller mest for deg? Dine verdisystemer og holdninger er i en endrings prosess. Du er på vei til å finne deg selv og det du står for. En ny fase begynner. Det er viktig nå at du stoler mer på egne evner. Dette kan innebære for noen å være mer synlig og si sin mening. Ved nymåne 5. mai er du klar til å gi slipp på noe som har holdt deg tilbake eller noe du har vokst fra. I denne perioden øker også fokuset på jobb/karriere. En ny stilling dukker uventet opp, ikke nøl med å søke. Dette kan være muligheten du har ventet på. En ny fase kan også forventes i kjærlighetslivet. Er du singel, kan den store kjærlighet dukke opp.

Steinbukken

Mai måned åpner opp en ny fase. Det du tidligere har lagt til side tar du nå tak i. Du har overskudd og energi til å gå løs på det meste. Har du hatt et anstrengt forhold til en person, bør du vurdere om det vil nytte å gå i dialog for å rydde opp i eventuelle missforståelser. Hvis du tror det kan bli en forsoning er det hvert å prøve. Hvis ikke, gå videre, ikke bruk mer energi på dette. Ved fullmåne 18. mai forandrer energien seg og det kan være lurt å være åpen for nye ideer og kontakter. Det kan føre deg videre til nye og spennende muligheter. I mai kommer det energi på styrket økonomi. Det kan være at du får utbetalt et engangsbeløp, med det kan også indikere på en fast eller en større stilling.

Vannmannen

Mai er tiden for å se hva du vil justere eller forbedre fremover. Det indikerer også at du ser annerledes på mange ting, enn tidligere. I begynnelsen av perioden har du fokus på familie og privatliv, det kan føre til endringer og din rolle vil bli mer sentral. Det du sier, gir mening for andre og selvbildet øker. Det ligger energi på feiring og reise. Det kan også bli snakk om en ny investering i bil, båt eller eiendom. Ved fullmåne 18. mai kan du risikere å ta noen mindre kloke avgjørelser. Ikke signer viktige papirer i denne perioden. Single kan møte sin utkårede. Er du i et etablert forhold ligger det energi på en romantisk tur/reise.

Fiskene

Denne måneden har fisken mange forventninger. Det ligger arrangement, fest og moro i energien.
Nå ligger det generelt an til store forandringer. Det kan være personlige indre/spirituelle forandringer, men det kan også være en fysisk forandring, som skifte av jobb, bosted eller partner/venner. Nye muligheter dukker opp i forbindelse med denne forandringen. Ta sjanser. Lysten til å ta et skritt videre, øker for hver uke som går og du kan kjenne på rastløshet og en indre uro. Det er ikke alltid like lett å se hva som er på gang, men tidsnok vil du skjønne hva det er. I mai kan du være litt impulsiv og fristes til større kjøp.

Loading...