Væren

I samspill med venner og kontakter blir gode ideer sådd. Værens nye innsikt fører til handling. Dine evner til å formidle er på topp, og du har en egen drive til å overbevise og hjelpe andre i denne perioden. Mars starter litt tregt. Men når du passerer 6. mars og nymåne, får du fart på energien. Dette forteller om hvordan du selv har begrenset deg og ikke har hatt riktig fokus på veien videre. Du har stolt på andre og ikke lyttet til ditt indre. Når vi kommer til fullmåne 21. mars øker behovet til å være sosial og møte likesinnede. En reise dukker uventet opp.

Tyren

Mars blir en spennende måned for Tyren. 6. mars går Uranus inn i ditt tegn og uventede muligheter ligger foran deg. Vær åpen for det som skjer. I denne perioden kan du også gi slipp på noe som har holdt deg igjen. Det har opptatt mye mer tanker og tid enn du var klar over. Det er en god følelse å gå videre.  Din styrende planet, Venus, står i en sterk posisjon i horoskopet ditt og med Mars i ditt eget tegn ligger romantikk og kjærlighet i luften. Ved fullmåne 21. kan du plutselig få en strek energi på å endre retning. Og et møte kan oppleves som skjebnebestemt.

 

Tvillingene 

Nye opplevelser frister deg til å tenke i nye baner.  Allerede ved nymåne 6. mars når Solen møter Neptun retter du fokus på hva du vil og veien videre. Det kan være at du tenker på å ta en utdannelse, kurs eller å søke deg en ny jobb. I denne perioden ligger det en sterk energi på spiritualitet og selvutvikling. Dette sette på dagsplanen og gjør noe med. Det kan være du blir med på et foredrag eller et kurs. Mars er en måned med mye energi og aktivitet. Du har lett for å si ja, da du har overskudd, men vær bevist på hva du bruker tid på. Planlegg dagene og vær tilstede.

Krepsen

Denne perioden handler om samhold og nærhet med venner, kjæreste og familie. Du kan legge bak deg en godt gjennomført februar. Du har fått ryddet opp i flere løse tråder.  Nå er det viktig at du tar en pust i bakken og legger ting bak deg. Du trenger inspirasjon til en ide som du har tenkt på i lang tid.  Det kan bære frukt og være lønnsomt. Når vi kommer til fullmåne 21. mars begynner tanker og ideer og manifestere seg, og det kan bli snakk om et samarbeid. Er du kunstnerisk, dukker det uante muligheter opp og det kan bli aktuelt med en utstilling. Økonomien ser ut til å bli bedre mot slutten av måneden.

Løven

Løven starter denne måneden med mange tanker og ideer. Du har mye energi og du vet hvor du skal. Ting har bare stått litt på stedet hvil i januar og februar. Nå er ny energi i vente og ved nymåne 6. mars legger seg ting til rette for deg og blir manifestert. Mars er en måned med forventninger og resultater. Du får anerkjennelse for den jobben du har gjort. Livet er herlig. Denne perioden forteller også om svik og skuffelse. Dette er fra fortiden, som du nå kan legge bake deg. Nyt friheten og livet. Det kommer en hyggelig overraskelse i løpet av denne perioden.

Jomfruen

Jomfruen går inn i mars måneden med mange store og nye planer for fremtide. Din planet for arbeid Uranus kommer sterkt inn i energien og ved nymåne 6. mars ligger det energi på jobb og karriere.     Har du søkt på en jobb, ligger du godt an til å få denne. Det kommer også inn en strek energi på å signere kontrakt. Du har en sterk intuisjon og du kan fornemme at noe blir holdt skjult, noe skjer bak din rygg. Lytt til magefølelsen, den tar sjelden feil, og sannheten kommer frem i lyset. Ved fullmåne 21. mars skjer en positiv forandring som bringer hell og gode nyheter inn i din energi.

Vekten

Mars er en fin tid for Vekten å være kreativ på. Det er også nå du kan gi slipp på egne forventinger, å legge konkrete planer. Ved nymåne 6. mars kommer det inn energi på noe nytt. Det ligger muligheter og tilbud i energien. Det hjelper på humøret å får tingene i system. Du er nå klar for å gi slipp på det du ikke lengre trenger. Venus, din styrende planet, er på ditt område for flørt og romantikk i perioden. Er du singel kan være nå du møter den store kjærligheten. Er du i et etabler forhold legges det hyggelig planer som reise, og investeringer.

Skorpionen

I denne perioden øker ditt behov for å tilbringe mer tid til familie og de som står deg nær. Det kan ligge et sårt punk og et savn fra fortiden, som får deg til å rette oppmerksomheten til de nære og kjære nå. Forholdet til foreldre og eldre generasjoner kan ha innflytelse på valgene du tar. Når vi kommer 21. og fullmåne ser økonomien bedre ut, og du har plutselig mulighet å spare. Dette kan komme godt med til et større innkjøp som uventet kommer inn i din energi. Du begynner å legge langsiktige planer og du kan se frem til en måned med balanse mellom fritid og jobb.

Skytten

I denne perioden har du behov for å utfolde deg selv og din kreativitet. Det kan være i jobb sammenheng, men det kan også være med en gruppe av mennesker som er kreative. Dette bør du få med deg. Det åpner opp for ny vennskap og nye dører. Dette kan være det du har gått å ventet på. Det kan være begynnelsen på en ny og spennende vei å gå. Årets første vårmåned er også tiden til å gi slipp. Alt tyder nå på at du er klar for å legge en vanskelig sak/situasjon bak deg. Når vi kommer til fullmåne 21. mars kan du oppleve en svært positiv energi. Ting blir lagt til rette og hell kommer inn i livet.

Steinbukken

I mars setter Steinbukken fokus på selvutvikling og åndelige verdier. Endelig er det tid for selvpleie. Noen steinbukker har følt seg tom innvendig og nå ønsker du å fylle opp med åndelige opplevelse. Det kan være du kan være og bli m\med i en gruppe med felles interesser for det spirituelle, et foredrag eller et kurs. Ved fullmåne 21. er en bra dag for å stifte nye bekjentskaper. Dette gjelder både på jobb og i det private. Er du singel ligger det godt an til en flørt og romantikk. Er du i et fast forhold, blir det snakk om å ta forholdet et skritt videre. Det kan bli prat om å flytte sammen. Det legges også planer for en lengre reise.

Vannmannen

Ny jobb muligheter kan plutselig dukke opp. Det kan også være snakk om forfremmelse. Dette setter fart på din kreativitet og energinivået stiger i takt med arbeidsmengden. Med den nye jobben kommer det også økt inntekt, noe som får ditt humør til å stige. Du kan endelig begynne å planlegge  en reise. Når vi kommer til fullmåne 21. mars rettes fokuset mot nærhet og vennskap. Er du singel ligger det energi på hyggelige treff som kan utvikle seg til et langvarig forhold. Er du i et fast forhold blir det nå tid for å pleie hverandre og kjærligheten.

Fiskene

I denne perioden setter du nye mål og ambisjoner. Du har en kraftfull energi og er klar for nye utfordringer. Du har begynt med en tidlig vårrengjøring. Det du ikke trenger eller har behov for, kaster og rydder du bort. Det kan være fysiske ting, men det kan også være gamle tankemønster og holdninger, som nå ikke skal styre over deg. En god følelse av og være fri booster opp hverdagen og følelsen av å lykkes kjenner du sterkt på. Når vi kommer til fullmåne 21. mars åpner det seg nye dører og muligheter. Grip sjansen når den kommer.

Loading...