Væren

Væren kan få en litt røff start i denne perioden. Ting går ikke helt som planlagt. Planen var hygge og kos, men det kan virke som det blir mer arbeid både på privaten og på jobb. En venn/kollega kan ta litt mye plass. Sørg for å ikke gå inn i alle diskusjoner som eventuelt kan komme. Er du av den følsomme er det viktig du holder kortene tett inntil brystet. Ved fullmåne 14. september skifter energien og gir deg de beste forutsetningene for å lykkes å nå dine mål. Og har du følt at livet har vært på vent, snur dette nå og fremgang er i anmarsj. Det ligger noe stort/nytt og venter på deg, ikke røp noe, vent med kunngjøring til alt er på plass. Dette kan være det du har drømt om. Når vi kommer til nymåne 28. september, skjer en forandring i energien og familie og venner kommer sterkere inn. Det kan være at du skal bruke mer tid på å være sosial eller at noen trenger en hjelpende hand.

Tyren

Dette er en ekstra gunstig periode for Tyren. Det er nå du skal tenke på nye muligheter og legge nye og langsiktige planer for høsten. Etter en periode med rot er det nå tid for å rydde og sortere. Ikke bland kortene, men hold ting fra hverandre. Tyren har mange sider, de er intelligente, utholdende og flinke til å formulere seg. Bruk denne perioden til dine kreative sider. Har du tenkt å begynne å skrive? Det er nå en gylden mulighet og det kan virke som du får uventet hjelp på veien.

Både fullmåne 14. september og nymåne 28. blir fine tidspunkt, om du vil sette i gang med nye prosjekt. Og samarbeid kan bli avgjørende i denne prosessen. Forventer du at partneren din skal forstå hva du føler, må du hinte litt. Det er ikke sikkert at partneren din er tankeleser. Den 21. september er gunstig i horoskopet ditt og antyder mer romantikk. Unn deg en fristund 14-16. september er et godt tidspunkt.

Tvillingene 

I løpet av de neste 2 ukene kan Tvillingene oppleve store forandringer. Noen ganger kan det indikere på flytting, ny jobb eller en forfremmelse. Det første tegnet kommer allerede i slutten av august. I denne perioden er det viktig å holde fokus, gå din egne vei og ikke følge strømmen. Lytt til ditt indre, da du vil oppnå ro og harmoni. Ved fullmåne 14. september ligger det energi på ny vennskap, denne personen kan presentere forslag og ideer som kan utfordrer deg. Grip mulighet for å lære noe nytt. Fra nå av må du regne med en hektisk tid, både på jobb og privaten. Husk balanse mellom jobb og fritid. Ved nymåne 28. skjer en forandring i energien og ditt kreative sinn kommer til uttrykk. Trangen til å skape blir nå merkbar. Å dele samme livssyn og idealisme, er viktig. Kjærligheten kommer når du minst venter det

Krepsen

Krepsen står foran nye muligheter. Hvis du går med en ide om å gjøre noe nytt, vil de rette dørene nå åpne seg for deg. Har du søkt en ny jobb, ligger du godt an. Du stråler du av selvtillit og pågangsmot og hvis du tørr å ta nye sjanser, vil du få i både pose og sekk i denne perioden. Krepsen har en tendens å tiltrekke deg folk som trenger hjelp og dine råd. Prøv å finn en balanse med det du synes er riktig og det du må gjøre. Ved fullmåne 14. september ligger det energi på en hyggelig overraskelse. Helsen er på topp, og blir enda bedre etter 14. september.

Som den rause person du er, må du ikke overdrive pengebruken. Det er viktig at du har penger på lur da september kan by på en uventet utgift. Du er sjarmerende og få kan stå i mot ditt gode humør og det kommer en hyggelig invitasjon fra uventet hold. Ved nymåne 28. kommer kjærligheten i fokus. Er du i et fast forhold, vil du kunne oppleve fornyet energi med din partner. Er du singel vil du gå en positiv tid i møte, med flørt og svermeri.

Løven

I denne perioden kan Løven gi slipp. Det kan være en vanskelig og krevende situasjon, eller det kan være noe du ikke lengre trenger eller noe du har vokst fra. Plutselig kan du gå videre, dette er en ny situasjon for deg. Det er nye og store ting på gang i din energi. Det er viktig at du holder fokus på en plan, for at denne skal bli en realitet. Ved fullmåne 14. september kommer en travel periode fremover, og dagene der omkring kan føre til at du må hjelpe en venn som sliter. Bruk din erfaring. Hjelp personen med råd og veiledning. Løver liker å være sammen med venner. I denne perioden ligger det energi på sosiale sammenkomster og det kan være at du må velge hva du skal prioritere. Din økonomiske situasjon er stabil, men det kan komme en uventet utgift. Din sjarme er sterk, og din karisma tiltrekker seg beundrende blikk. Kjærligheten kommer når du minst venter det.

Jomfruen

Jomfruen har et ekstra gir i denne perioden. Hvor henter du dine krefter ifra? Det er det mange som lurer på, og av og til lurer du selv på dette. Det kan virke som om du har måttet stå på ekstra for noen ibland dine nære. Nå er jobben gjort og du kom i mål. Fullmåne 14. september bringer frem en meget spennende tid for nysgjerrige Jomfruer. Utforsk dine muligheter. Du må ikke lytte til de som sier at du ikke kan få det til. Har du en tanke om å starte en bedrift, begynne i en ny jobb eller studie er tiden nå inne til å realisere dette. Du vet hvordan penger skal tjenes og har oppskrift for suksess. Samarbeid ser ut til å være nøkkelen til økonomiske fordeler. Skal du ut og reise, kan det oppstå forsinkelser eller uforutsette endringer. Ved nymåne 28. september kommer inspirasjon og kreativitet inn i energien. Det kan også bli snakk om å selge noe du ikke lengre trenger. I denne perioden har du mange valgmuligheter. Velg med hjertet og bruk fornuft.

Vekten

September måned er en spesiell måned for Vekten. Det kan bringer frem minne som dessverre ikke alltid er hyggelige. Du har bearbeidet mange tanker og følelser, men noe har hengt igjen. Det er tid for at du også skal gå videre og ikke tenke på det som en gang var. Det er nå du skal planlegge for resten av ditt liv, og ta et stort valg å gå videre. Ved fullmåne 14. september kommer energien inn for fullt, nye ideer, tanker og kreativitet. Dette kan du godt bruke på å skape noe. Du liker å ha kontroll, oversikt og det får du ved midten av perioden. Det trenger du nå, da du kan føle at ting har bare surret rundt. Har du opplevd utfordring hjemme eller på arbeidsplassen, skjer en endring og ting ordner seg til det bedre. Det kan også virke som om helsen din blir bedre eller stabiliserer seg i løpet av perioden. September er en fin tid for den dype kjærligheten. Er du singel legges det planer i universet for å finne din utkårede. I september ligger også energi for reise.

Skorpionen

Viktige nyheter og avtaler ligger nå i energien. Avtaler bør være skriftlige og les nøye over detaljer.

Går du med tanker om å starte opp for deg selv, er det nå du henter ideer og inspirasjon, det kan være du få hjelp på veien av en venn. 14. september og fullmåne, energien endres. Bruk denne energien til å få fart på din kreativitet og du kan godt tenke nytt. September kan bli full av møte og sosiale sammenkomster. Som skorpion kan dette oppleves som en påkjenning, da du har et stort behov for alene tid. 12. september indikerer at en periode med fokus på jobb er over. Det er nå du får uttelling og styrket økonomi for den jobben som ligger bak. Men når det er sagt, bør du likevel ikke overdrive pengebruken, det ligger utgifter til en reise å venter. Nymåne 28.september påvirker ditt kjærlighetsliv og de mest intime stundene deler du sammen med din utvalgte. Er du singel blir det tid for nytt bekjentskap og romantikk er på vei inn.

Skytten

Etter en rolig periode går du nå inn i en måned full med aktiviteter og hygge. Du er klar til å være sosial. På jobben kan det være muligheter for nye oppgaver og det ligger energi på forfremmelse. Et tilfeldig sammentreff ved fullmåne 14. september kan medvirke til at et jobbtilbud blir en realitet.

Dette varsler også om positive overraskelser fra uventet hold. Er du en spirituell Skytte får du mulighet til å være med på et foredrag/kurs. Dette kan sette fart på din egne utvikling, som har vært på pause siden i sommer. Det er også tid for ettertanke og refleksjon. Det kan være at du skal sette deg nye langsiktige planer og mål. Noen ideer er klare til å bli realisert. Når vi når nymåne 28. september er det dine kjære som får fokus. Et barn eller familiemedlem kan trenge deg ekstra nå. Stå på, dette klarer du.

Steinbukken

Som den følsomme Steinbukken du er, påtar du deg alt for mye i kjent stil. Du skal hjelpe andre og til nesten alle døgnets tider. For noen Steinbukker er det lettere å hjelpe andre enn å ta tak i egne utfordringer. Jeg oppmuntrer deg til å stoppe opp og tenke. Er det dette du vil? Kanskje skal du ta et skritt tilbake og evaluerer? Fullmåne den 14. september setter fart på sakene. Og du

går en travel tid i møte. Familie og venner betyr mye for deg og du kan opplev at tiden din ikke strekker til. Husk å ta en pust i bakken, alt trenger ikke å være på stell. Det er lov å si nei. I denne perioden vil energien påvirke deg og din kreativitet. Det kan være at du endelig realiserer gamle planer. Det ligger også energi på møte med gammel bekjentskap. September måned leder opp til en topp periode for kjærlighet. Er du single, har du store sjanser for å treffe din tvillingsjel. Er du i et etablert forhold kan diskusjoner komme opp. Ved nymåne 28. vil du kunne få bruk for din kreativitet og karisma.

Vannmannen

Som den ambisiøse Vannmannen du er, gir du alt i denne perioden. Du er et forbilde på høy arbeidskapasitet og du gjennomfører på alle punkt. Du jobber målrettet. Husk at det kan være lurt å spare på kreftene gjennom hele perioden. I tillegg kan ditt engasjement gå ut over de nærmeste. Tenk på de som er rundt deg, ikke rart de kan bli bekymret, da du har en tendens å strekke deg langt. Når vi kommer til 14. september og fullmåne skjer det heldigvis en forandring og du kan roe ned tempo. Det ligger energi på hyggelige, sosiale sammenkomster og aktiviteter, men nødvendigvis ikke helt uten utfordring. 14. september åpner også opp nye dører og frigjør nye ressurser. Dette kan være starten på noe nytt. I denne perioden ligger det energi på reise og det kan det godt hende at du får tilbud om å være med på noe du har tenkt på lenge. Er du i et forhold vil det bli et oppsving i kjærlighetslivet på hjemmefronten. Er du singel ligger det energi på flørting.

Fiskene

Du er følsom, intuitiv og en omtenksom person. Men du har vanskelig med å tilpasse deg nye situasjoner. Denne perioden kan derfor by på utfordringer i møte med andre og nye mennesker, og spesielt hvis de presser deg i en situasjon. Når vi kommer til 14. september og fullmåne får du mer lyst å være sosial og utadvent. I denne perioden går alt så mye bedre både på jobb og på privaten. Du er også langt mer avslappet, og harmonien stiger. Du har kontroll på økonomien og det kan se ut til at det kan komme inn en uventet pengesum. Skal du ut og reise, ta høyde for forsinkelser. En gylden anledning byr seg . Grip muligheten. Det ligger energi på forsoning. Det kan være noe gammelt du har båret på eller tenkt på. Det kan også være forsoning via dialog. Ved nymåne 28. øker kreativiteten og du får inspirasjon til å tenke nytt. Dette kan være begynnelsen på et nytt prosjekt du har tenkt på. Ikke la deg bli stoppet av misunnelse og negativ holdning fra andre.

Loading...