Juli – Numerologisk oversikt

Av Anita M

Hvilken tall råder over deg i juli?

Ved å legge sammen fødselsdagen og måneden du er født i får du svar.
Tallet for fødselsdatoen og måneden din kalles holdningstall. Holdningstallet er på mange måter din tall-ascendant. Dette tallet viser du verden og det er dette tallet du vil at verden skal oppfatte deg som. Skjønne du? Ja, det gjør du. 🙂
Men, la oss nå regne ut ditt tall!
La oss si du er født 15. juli.
Da legger du sammen 15 + 7. Det blir 22. Dette legger du igjen sammen. 2+2 er 4.
4-tallet leser du om nedenfor.
La oss nå si at du er født den 8. februar.
Da legger du sammen 8 + 2 og det blir 10. Så legger du sammen 1+0 og da får du en.
Enkelt, ikke sant?
Fødselsdato + måned. Det er alt!
Resten tar jeg meg av.
Juli er årets 7. måned. Oppkalt etter Julius Cæsar. Romas store keiser.
Vel, la oss kikke på tallene og hva som kan ventes:

1-tallet
Hvis du regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 1 har du 2 som ditt personlige månedstall og 4 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 1-2-4.
Faktisk vil du være mer omsorgsfull enn hva du pleier å være. Vanligvis lar du hodet styre, men nå i juli får hjertet slippe til. Kort sagt, mer følelser enn fornuft. 😉 2 er månens tall og selv om månen er vakker, så er den også lunefull. Du påvirkes, som sagt, mer av følelser enn vanlig og dette preger deg. Heldigvis styrer det fornuftige 4-tallet deg i dette året, så du fyker ikke helt av. Juli er faktisk en måned da folk ofte har ferie og lar livet gå i en litt ufornuftig gate. Du er nok litt mer ufornuftig enn ellers, men 4-tallet holder deg godt i ørene, så ufornuften får ikke råde ubesværet. 2 juli er det nymåne. 16 juli er det fullmåne. Legg merke til følelsene dine disse dagene. De kan bli høye.

2-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 2 har du 3 som ditt personlige månedstall og 5 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 2-3-5.
Mens to-tallet er litt tilbaketrukkent og har lett for å være litt mystisk, så er 3 og 5 særdeles lite mystiske. Vel, du er i et 5-år og du skal synes og du skal høres og du skal være i vinden. Det personlige månedstallet 3 er sosialt og trives veldig godt med å få oppmerksomheten rettet mot seg. Stakkars «imaget» ditt. 🙂 Det vil drukne litt i all denne utadvendte dynamikken. Send 2-tallet på ferie i juli og la deg rive med. Vær sosial, vær synlig, snakk med sterk stemme og bli lagt merke til. I juli kan du treffe folk som du tar med deg inn i fremtiden og du kommer til å knytte verdifulle kontakter. 2019 gjør noe med deg, ikke sant? Juli får frem dine sterke farger. Nyt.

3-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 3 har du 4 som ditt personlige månedstall og 6 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 3-4-6.
I utgangspunktet er du en sosial person som liker å ha folk rundt deg. Juli blir en måned som du er like sosial som ellers, men litt mer taktisk enn vanlig. Månedstallet vil få deg til å tenke mer på din personlige trygghet. Du vil tenke veldig fornuftig. Hva med jobben din? Skal du finne på noe nytt eller skal ting være som de har vært? Venner? Skal du avvikle noen vennskap eller styrke båndene? Det blir i det hele tatt mye tankevirksomhet i juli. 4 er Uranus’ tall og hvis noen kan skape plutselige forandringer, så er det Uranus. Så, i juli kan det skje – plutselige forandringer sendes din vei. Ta imot eller avvis, men tenk deg nøye om før du avviser endringer.

4-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 4 har du 5 som ditt personlige månedstall og 7 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 4-5-7.
Med 4 som holdningstall er du vel ganske bra organisert? 🙂 Du vet hva du vil og du får det som regel til. Flinke menneske. Med 5 som personlig månedstall blir det likevel litt «over stokk og stein!» Alt går ikke etter planen denne måneden, men pytt, det ordner seg til slutt. Året er et 7-er år og det er et ganske åndelig år. Satser du på personlig vekst, så er dette året for slikt. 5-måneden er som skapt for å ta til deg kunnskap, så hvorfor ikke sette nesa i en bok? Eller lytte på en cd? Uranus, Merkur og Neptun er planetene som gjelder. Merkur+ Neptun er en fin fantasi-kombinasjon. Vær fantasifull, vær kreativ. Om planene går i vasken, vær glad likevel. Dette er en fantastisk måned.

5-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 5 har du 6 som ditt personlige månedstall og 8 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 5-6-8.
Femmere liker å være på farten og de liker at noe skjer. Så også i juli, men juli blir likevel litt avdempet og fredelig i forhold til hva den kunne bli. Med holdningstall 5 styres mye av din adferd av Merkur og dette er en rastløs planet. Måneden styres av 6 og det er Venus-tallet. Altså, du vil kunne flørte mye i juli og bli flørtet med. Saturn er 8-tallets planet og Saturn er en seriøs planet. Kanskje kan det som starter med en flørt lede til noe mer seriøst? Rundt fullmånen den 16. vil du bli ekstra svermerisk. Så, nesten hva som helst kan skje :-)! Du er i et år der det ryddes mye. Saturn styrer året og karma kommer på banen. Gode frø gir god avling. Jeg håper du har plantet gode frø. 🙂

6-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 6 har du 5 som ditt personlige månedstall og 9 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 6-5-9
Det er glade tall for deg i juli. 6-tallet er sosialt, 5-tallet er dynamisk og 9-tallet er Mars, som jo er kraftplaneten vår. Femmeren vil gi deg mye glede sosialt. Du er dynamisk og du trekker til deg oppmerksomhet. Siden 5-tallet også er et nysgjerrig tall vil du få høre mye du ikke har hørt før. Bruk ørene godt, selv om 5-tallet er flinkere til å bruke munnen. Siden du er i et 9-år er det en del ting du vil komme til å avslutte i løpet av året. Dette kan bli smertefullt til tider, men i juli får du heldigvis en pustepause fra avslutninger. Det er på den sosiale fronten du finner lykken i juli. Kos deg med venner, familie og bekjente. Juli tegner til å bli en god måned for deg.

7-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 7 har du 6 som ditt personlige månedstall og 1 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 7-6-1.
Med en 7-er som holdningstall er du vel ganske følsom? Du legger merke til skjønnhet og du kan være en kunstkjenner, motekjenner eller annet som har med skjønnhet. 7 er Neptuns tall og du liker å bli oppfattet som litt mystisk. Du er ikke verdens mest åpne person og du holder godt på dine egne hemmeligheter. 🙂 I juli vil du være sosial. 6 er et veldig sosialt tall og det trekker til seg folk. Kanskje du også får feriegjester. (Til glede og besvær … kremt) Du vil merke det personlige årstallet ditt, 1. Det manifesterer seg på den måten at du kommer til å starte opp en del prosjekter. Julis sosiale innflytelse kan skaffe deg samarbeidspartnere. Grip mulighetene som kommer din vei.

8-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 8 har du 7 som ditt personlige månedstall og 2som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 8-7-2.
Med 8 som holdningstall liker du å bli oppfattet som rolig og organisert. Julis 7-innflytelse vil gi deg et behov for det mystiske. Kanskje vil du oppsøke naturen og finne hvile og inspirasjon der? Årets tall er 2 og tett forbundet med månen. Dette er året hvor ting går opp og ned. Du vil merke at du lærer å kjenne deg selv i løpet av dette året. Juli vil gi deg en boost til å vokse personlig. Intuisjonen din vil være sterk denne måneden og det er ingen grunn til at du ikke skal lytte til magefølelsen din. Det sosiale fenger deg ikke nå i juli. Du kan risikere at du kommer til å jobbe mye i juli. Har du ferie i juli kan det være at du reiser for deg selv eller at du kommer til å jobbe med et prosjekt.

9-tallet
Hvis du har regnet deg frem til at holdningstallet ditt er 9 har du 8 som ditt personlige månedstall og 3 som ditt personlige årstall.
I juli vil du altså styres av disse tallene: 9-8-3.
Når du har 9 som holdningstall skal du være en kjærlig, men myndig person. 9 har i seg en integrert myndighet og dette tallet liker å bli hørt. Det personlige året er 3 – Jupiters år og hva som helst kan hende i et Jupiter-år. Julis tall er 8 for deg. 8 er Saturns tall og Saturn liker at du opptrår ansvarlig. Det er vanligvis ikke noe problem for en med holdningstall 9. Har du merket at du er mer sosial enn vanlig? 3-tallet tar med seg mange sosiale hendelser og du får nyte dette. 8-tallet fører deg til mennesker som du får muligheter til å bygge opp noe sammen med. Følg med på alle nye mennesker som du treffer, det kan være noen ekte perler blant dem.

Ha en fin juli, alle sammen 🙂

Loading...