Bli med Diana på kurs i Grimstad.

Diana har i mange år holdt kurs rundt om i Norge. Hun er kjent for sitt engasjerende vesen, evne til å lære i fra seg og dele med seg av sine erfaringer. Hun har satt opp kurs i klarsynthet og mediumskap for nybegynner og litt trente i Bergen og Tromsø. Og det blir et kurs i Grimstad i fysisk mediumskap.

Diana har i en årrekke holdt kurs og foredrag i healing, klarsynthet og mediumskap. Kursene hun holder er fra nybegynnerer, til avanserte kurs i mentalt mediumskap, og kurs i transe og fysisk mediumskap. Hun har studert mediumskap i mange år ved Arthur Findlay College i UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Og er tilknyttet Det Norske healer forbund. Jeg er godkjent, registrert healer og sertifisert tankefeltterapeut.

Grimstad: 14.-16. juni. Fysisk mediumskap

 

Kurs i fysisk mediumskap
14-16 juni 2019
Grimstad

Bli med på et spennende og et annerledes kurs i mediumskap. Opplev fenomen på nært hold. Er du nysgjerrig eller har erfaring med mediumskap spiller ikke noen rolle. Alle kan delta. Dette er en unik mulighet å oppleve åndeverden på nært hold.

Jeg har i en årrekke holdt kurs og foredrag i healing, klarsynthet og mediumskap. Kursene jeg holder er fra nybegynnere, til avanserte kurs i mentalt mediumskap, og kurs i transe og fysisk mediumskap. Jeg har studert mediumskap i mange år ved Arthur Findlay College i UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Og er tilknyttet Det Norske healer forbund. Jeg er godkjent, registrert healer og sertifisert tankefeltterapeut.

Kurset passer for deg som har grunnleggende forståelse av mentalt mediumskap, er trygg, har erfaring og kan linke med åndeverden. MEN det passer også for deg som er nysgjerrig og har et ønske om å ha en passiv rolle, det vil si, ikke selv ønsker å være medium, men som ønsker å oppleve fysiske fenomener og gi av din energi. Vi skal blant annet trene på: Fysiske fenomen, transe og ulike meditasjons tekniker.  Vi trener på det, ved å gjøre det. Det blir praktiske øvelser og teori.

La deg bli inspirert av åndeverden

Fredag 14. juni fra kl 15:00-18:00 vil Diana ta i mot til privat reading/kanalisering. 20 minutter 400.- For booking vennligst ta kontakt på e-post:dts.naturterapi@gmail.com eller tlf 909 79 720

Dato: Lørdag 15. og Søndag 16. juni
Tid: 10:00-15:00
Pris: 2300.-
Sted: Sørlandets Naturterapi Fokussenter, Storgaten 90 Grimstad

Det er begrenset med plass

På lørdagskveld er det lagt opp til felles middag, for de som har anledning å være med. Gi beskjed om du blir med.

For spørsmål/påmelding vennligst ta kontakt på e-post:dts.naturterapi@gmail.com eller tlf 909 79 720

Ved bekreftelse av plass til et av disse kursene skal depositum: Kr 1000.- innbetales til konto nr 6303 05 38155 eller vippse til 952 32 536. Restbeløp betales senest inn 1 uke før kursstart. NB Påmeldingen er først gyldig ved innbetaling av hele kursavgift. (Depositum tilbakebetales ved fremvising av legeattest) Bindende Påmelding

Ta med godt humør, skrivesaker, innesko og niste.

 

Spirituellutviklings sirkel

Oppstart torsdag 29. august

Grimstad

Mikset nivå

Er du nyskjerrige på egne evner? Har du et ønske om å bli kjent med din spirituelle energi og din indre kraft? Dette er et inspirerende og motiverende selvutviklings sirkel som passer for deg som ønsker å lære mer om deg selv og utvikle dine evner og ditt potensiale.

Jeg har i en årrekke holdt kurs og foredrag i healing, klarsynthet og mediumskap. Kursene jeg holder er fra nybegynnerer, til avanserte kurs i mentalt mediumskap, og kurs i transe og fysisk mediumskap. Jeg har studert mediumskap i mange år ved Arthur Findlay College i UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Og er tilknyttet Det Norske healer forbund. Jeg er godkjent, registrert healer og sertifisert tankefeltterapeut.

I år skal vi trene på ulike former for klarsynthet og mediumskap. Det blir lagt opp til et variert program som passer for alle, både for de med erfaring og de uten erfaring. Vi skal blandt annet ha klassisk reading, 1 til 1 kanalisering, automatskrift, transe, plattform og mye mer. Vi skal trene både med og uten hjelpemidler, som kort. Vi skal også ha ulike meditasjoner. Det blir litt teori og mange praktiske øvelser.

Sett av disse kveldene til selvutvikling

Sirkelen går annenhver torsdag. Uke 35, 37, 39, 41 og 43
Totalt 5 samlinger

Sirkelstart: Torsdag 29. august

Tid: 18:30-21:00

Pris: 2300.-

Sted: Sørlandets Naturterapi Fokussenteret, Storgaten 90. Grimstad

Påmeldingsfrist: 15. august

Unn deg kvelder med påfyll og inspirasjon

 
For påmelding vennligst ta kontakt på e-post:dts.naturterapi@gmail.com eller tlf 909 79 720

Ved bekreftelse av plass skal depositum: Kr 1000.- innbetales til konto nr 6303 05 38155 eller vippse til 952 32 536. Restbeløp betales senest 2 uke før kursstart. NB Påmeldingen er først gyldig ved innbetaling av hele kursavgift. (Depositum tilbakebetales ved fremvising av legeattest)

Kaffe/te, frukt, snacks er inkl.

Ta med godt humør, skrivesaker og innesko

Bindende Påmelding

 

Loading...