Chakra-dessert

Kvinne som nyter solnedgang med åpne armer

Av Anita M

Det er sol og sommer nå. Sol? Nu vel … gløtt av sol, i alle fall. Når sola stikker snuten frem, da blir det fart på grillen her i heimen. Egentlig er det rart at vi ikke har havnet på legevakta med smertefulle gallesteinsanfall. BANK I BORDET! Men, det har gått bra hittil. Jeg tror det er fordi vi pleier å ha Chakra-dessert. Oppskriften komponerte en venninne og jeg sist sommer. Her er oppskriften: Noen jordbær. Noen physalis, du vet, disse oransje herlige bærene. Appelsin eller mango – ditt valg. Kiwi – skåret i skiver. Blåbær. (Sikkert godt for halschakra)
Nå har man rød, oransje, gul, grønn, blå – og da mangler bare hvit!
Det ordner jeg med å dælje på toppen en diger klatt med krem. La meg si det slik, jeg elsker krem!
Nå husker jeg noe min venninne sa: «Ikke bruk grønne druer i desserten!» Jeg: «Hvorfor ikke?» Hun: «Nei, man promper så fælt av grønne druer!» Du slette all hendelse … Man kan ikke risikere en … eksplosiv aften.
Ha en god sommer og kos deg. Snart er det høst!

Loading...