Skryteboken

VIKTORIA

Energisk dame som gir mye av seg selv. Hun «ser» symboler som treffer en, som man kjenner igjen og som blir tolket til hva det gjelder og som man forstår at gjelder en selv. Hun har også mange gode råd for hva man kan gjøre for å bedre sin egen situasjon.

EMMA

En dame som forstår. Hun er så myk og god og man føler en fred og ro etter å ha snakket med henne.

ANNIE

Veldig flink på å «se» løsninger. Spesielt god på kjærlighet og jobb.

AZRA

Spennende å snakke med. Hun «ser» tydelig det som skal skje.

Det var veldig interessant det hun sa, og veldig riktig. For ikke å si viktig!
Fortiden fikk hun inn helt rett, og min nåsituasjon. Fremtiden gjenstår
å se, men det var det samme som Malu sa, + noen andre detaljer, så dette
blir spennende. Veldig hyggelig dame også! 🙂 Ny krysser jeg fingrene.

Ringte Azra for noen dager siden. Fantastisk flink, tok meg inn og fortalte ting som bare en synsk kan, uten å kjenne meg.Jeg snakket med henne noen uker siden også, og en del ting fortalte om at det skulle skje, skjedde faktisk.
Behagelig å snakke med, artig også.

CHRISTINA SOL

Veldig åndelig dame. Hun har tydelig veldig sterk kontakt med sine hjelpere som gir henne svarene på det du lurer på.

Jeg har nå hatt min 15 min gratis samtale med Christina sol og vil bare si tusen takk for god hjelp. Du gjorde meg oppmerksom på noe som har kommet og gått hos meg lenge, men visste ikke det tok så stor plass i mitt liv. Nå er jeg mer våken for ting som kommer og skal starte nytt liv med blanke ark.

Var så heldig å vinne samtale med Christina Sol. Tusen takk, du så meg og mitt med en gang. Ga meg god veiledning i hva som må til videre, en sterk opplevelse å prate med deg😊 Vil på det sterkeste anbefale en samtale med deg😊 Tusen ❤️ Takk

HEKLA

Digger Hekla! Hun er veldig dyktig og man føler virkelig at hun «ser» en.

Jeg var heldig i går og kom igjennom og fikk en gratis spådom med Hekla.
Blid og hyggelig dame, og det virket som om hun tok meg godt inn. I følge henne får jeg en reise som jeg har lurt på, og det lå også en ny person inne i bildet, som hun beskrev på samme måte som andre før henne har gjort.
Så da blir det bare å vente å se, eller handle å se, passer vel bedre å si 🙂
Kommer tilbake med det endelige resultatet når jeg vet sikkert, men jeg var fornøyd med Hekla. Synes hun fikk mye ut av de 10 minuttene.

DIANA

Diana har jeg snakka med fleire ganger og hun treffer hver gang så det suser i tillegg til å være kjempeflink i jobben sin så er hun ett fantastisk positivt og varmt medmenneske anbefaler henne på det varmeste.

Det var en time med reading og healing etterpå… Sa ingenting på forhånd så Diana hadde ingen forutsetninger for å kunne “se” alle de tingene hun kom med under readingen. Helt fantastisk og helt spot on!! Så ingen tvil om at hun virkelig har evnene iallefall. Kan anbefales på det sterkeste. Går du og grubler på noe i fortid eller din fremtid så er en reading hos Diana tingen for deg. Mye i det underbevisste vi drar rundt på uten å vite helt hvorfor.. Hos Diana finner du oxo kanskje ut hva en bør ha fokus på og Hva en bør la ligge.. Jeg hadde aldri møtt Diana før og møtte bare med åpent sinn.. Fikk svar på ting ingen andre kunne vite og dro derfra ganske forundret og veldig lettet.. Hun kan sine saker så er det noe som tynger deg og du ikke finner svar på kan jeg anbefale Diana på det varmeste. Så hva venter du på? TAKK Diana før en utrolig fin opplevelse, godt å vite hvor en kan finne svar og hvor trykket i en kan løsne! Helt fantastisk var det! 🙂

For ei fantastisk unik og herlig dame du er!Ser så frem til neste time. Anbefales på det sterkeste!

Kan anbefale på det sterkeste og ta en time hos denne vakre damen Sitter enda med frysninger etter samtale i går,mye stemte og jeg fikk noen svar på det jeg søkte. Kommer straks igjen.

MIA

Tusen takk for at jeg fikk snakke med Mia. Hun fikk opp konkrete navn, tunet seg rett inn på mine dypeste spørsmål, hun så til og med hvordan romanen min med avsluttes med champagne og sollys. Utrolig imponert, glad, svimmel og vanvittig takknemlig for opplevelsen. Sterke saker. Hun har dessuten en behagelig og tillitvekkende stemme. 

Fikk Reading av Mia. De første som kom hadde jeg ikke kjennskap til, men det er noe som kan komme. Ellers var hun veldig treffsikker på som kom etterpå. Gode beskrivelser av personer hadde hun som stemte veldig godt. Vi hadde en veldig fin samtale. Synes hun var veldig flink.

Mia åpnet med å spør kva eg kunne tenke meg å vite mer om, eg ønsket å høre om økonomi og kjærlighet .
Hun er åpen og forteller om hva symboler og det hun føler/ser. Eg gjenkjente meg godt i det hun sa, hun brukte blant Anna milten min som symbol.
Når det gjaldt kjærlighet kom sjelevenn sterkt frem og d hun sa føltes rett hjem i meg. Hun virker treffsikker og rolig i stemmen, kanskje litt vidåpent språk,eller ikkje alltid helt konkret, som kanskje de som ringer ønsker … Men eg forstod godt kva hun mente og hun virker til å kunne bli en meget god spålinje kandidat. Kunne kjenne hennes åpne energi gjennom tlf faktisk 

Mia var veldig rolig og hyggelig, hun fikk opp mye, og vi hadde en lang prat om ting. Skulle gjerne pratet mere med henne, for det var godt å snakke med noen som kjenner på disse tingene som er av en annen verden. Det gjorde godt. Det var mye som var vanskelig å se den klare meningen med med en gang, men så løsnet det og vi kunne se det større bildet. Det var flere gode beskjeder. Ting som trenger å bli adressert. 

ROSE CAMOMILLA

Hei🌸

Tusen Takk for en fin samtale💗 husker du meg siden du la meg til som venn☺️

Jeg tok valget jeg og føler meg rimelig sikker på at han er den rette💖

Loading...