Kontakt en av våre dyktige veiledere

Kontakt en av våre dyktige veiledere

 • Anncharlotte – 820 99 816

  Hej jag heter Anncharlotte och hjälpt familjer i 22 år med mitt mediumskap. Jag kan kommunicera med era anhöriga på andra sidan. Det blir ett fint personligt samtal med din anhörig / vän du saknar .

  Kan ochså hjälpa till när livet händer här och nu. Det kan vara problem som uppstår på jobbet eller i dina relationer du har nära eller runtomkring dig. Du kanske står inför viktiga och stora beslut som du önskar att jag tittar på. Kan se klart upp till 1 år ca!

 • Annie – 820 99 812

  Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

  Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
  Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
  I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
  Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
  Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

 • Awan Kalah – 820 99 815

  Gud gav meg en gave som jeg ønsker å bruke på å hjelpe andre mennesker. Ingenting er for banalt eller for lite, jeg veileder de som trenger meg.

  Min klarsynthet har hjulpet mange med små og store problemer. Jeg er tydelig i mine syn, og jeg er tydelig i min videreformidling av dette. Det er ikke alltid det er lett å ta imot ærlighet, men er du ærlig med meg får du ærlighet tilbake.

  Føler du at du står i ro i livet? Noen ganger trenger en hjelp for å komme seg videre og å ta de rette beslutningene for å finne ut hvor veien går videre.

  Du og jeg kan finne løsningen sammen.

 • Azra – 820 99 802

  Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel.

  Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.En spennende dame med masse gode evner. Hun har jobbet på teletorg en stund.

 • Bjørk Grete – 820 99 807

  Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din. Åndelige veier er virkelig spennende veier.

 • Britt Helene – 820 99 806

  Jeg heter Britt Helene.Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder. Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.Jeg lærte hennes måte å se i korta på.Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

 • Cathrine – 820 99 809

  Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.Gleder meg til og hjelpe dere.

 • Christina-Sol – 820 99 801

  Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

 • Diana – 820 99 810

  Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsyntNår jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendelJeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank. Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund.

 • Don Hildago – 820 99 818

  Don Hildago Født og oppvokst i Chile ved Andesfjellene. Han er 52år og har arvet sine evner og sin kunnskap gjennom sin bestefar som var en stor og kjent healer. Healingen han bruker er noe som heter Ancient healing. Don er synsk og ser og føler ting. Hans arbeids redskaper er krystaller, fjær og energier og har evnen til å hjelpe deg å skifte energier. Han har en helt unik kontakt med sine mestere og veiledere. Denne mannen er all in one. Han er et naturmenneske og sjaman. En sterk healer og klarsynt. Når du snakker med ham vil du merke at han jobber med både healing og at han ser deg og ting som skjer. Har du spørsmål angående urter, healende planter og hvordan du kan via naturen få et sunnere liv er dette mannen å spørre. Bruker også Tarot og orakel kort.

 • Emma – 820 99 803

  Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover.

  Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

 • Hekla – 820 99 805

  Står du fast? Trenger du å snakke med noen?Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

 • Jenny – 820 99 808

  Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

  Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

  Hun er meget treffsikker.

 • Mia – 820 99 817

  Jeg heter Mia og er klarsynt. Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.
  Kurs og utdannelse:
  Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap, Healingkurs- Holistisk Akademi, Polaritetsterapi- utdannet, Familiekonstellasjons- utdannet, Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse. I dag jobber jeg i helsevesenet.

 • Moraase – 820 99 821

  Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”. Jeg er også en god coach.

 • Otelie – 820 99 814

  Jeg er en klarsynt, seriøs, ærlig og positiv voksen dame ( 56 år) fra Finnmark.Mitt navn er Otelie og jeg har mange års erfaring med å bruke tarot kort og astrologi.Jeg oppdaget min åndelighet i tidlig ungdom, Begynte å spå i bordkort, kaffekopp og astrologi i 14 årsalderen. Har siden gått på flere forskjellige kurs i mediumskap,astrologi, healing og tarot. Og har praktisert som spådame og veileder for mine venner, arbeidskolleger og bekjente fra den tid. Har fått mange positive tilbakemeldinger gjennom årene. Jeg har også vært veileder på teletorg for 7-8 år siden. Ellers så bruker jeg astrologi og tarot kort som veiledning og hjelp i forhold til egne valg på livets vei. VIEW PROFILE for å lese mer.

 • Rose Camomilla

  Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt.

  Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

  Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli. Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

 • Rose Medium – 820 99 823

  Rose heter jag. Har jobbat med detta i mer än 20 år med tarotläggningar, men har även healing, aurareading och mer därtill

  Är även inne på att bli certificerat medium. Har Munay Ki i bakgrunden, men även spirituell healing. Personer som har haft kontakt med mig angående healing har verkligen känt av det. På mitt arbete som undersköterska har jag blivit kallad hon med de magiska händerna Och de kallar mig även ängeln i rummet. Jag har jobbat professionellt med tarot på olika linjer , har kunder både från Sverige , Norge och Finland och de är väldigt nöjda med mig. De säger att jag är för pricksäker och många tycker även att det kan vara obehagligt för jag ser för mycket ibland säger de. VIEW PROFILE for å lese mer

 • Thor – 820 99 813

  Thor er tilbake!”Thor har tjue års erfaring med sjamanisme, meditasjon og naturmystikk. Han har praktisert healing de siste ti-tolv årene. Kontakt med åndelige dimensjoner fra barnsben av.Har studert med sjamaner siden 2002 og underviser også selv. Sjamaner i nord blant forfedrene.Universitetsstudier i psykologi bl.a.Har tidligere jobbet på teletorg under navnet Thor, den gang med flere faste kunder. Thors spesialitet er å se og lese hvor sjelen er i sin prosess. Dessuten relasjoner, healing og personlig vekst.

 • Viktoria – 820 99 804

  Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel. Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.

Anncharlotte – 820 99 816

Hej jag heter Anncharlotte och hjälpt familjer i 22 år med mitt mediumskap. Jag kan kommunicera med era anhöriga på andra sidan. Det blir ett fint personligt samtal med din anhörig / vän du saknar .

Kan ochså hjälpa till när livet händer här och nu. Det kan vara problem som uppstår på jobbet eller i dina relationer du har nära eller runtomkring dig. Du kanske står inför viktiga och stora beslut som du önskar att jag tittar på. Kan se klart upp till 1 år ca!
Se egen profil for Anncharlotte her: https://www.spaalinjen.no/anncharlotte/
Du treffer Anncharlotte på 820 99 816

Annie – 820 99 812

Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

Du kan se egen profil for Annie her: https://www.spaalinjen.no/annie/

Du treffer Annie på 820 99 812

Awan Kalah – 820 99 815

Gud gav meg en gave som jeg ønsker å bruke på å hjelpe andre mennesker. Ingenting er for banalt eller for lite, jeg veileder de som trenger meg.

Min klarsynthet har hjulpet mange med små og store problemer. Jeg er tydelig i mine syn, og jeg er tydelig i min videreformidling av dette. Det er ikke alltid det er lett å ta imot ærlighet, men er du ærlig med meg får du ærlighet tilbake.

Føler du at du står i ro i livet? Noen ganger trenger en hjelp for å komme seg videre og å ta de rette beslutningene for å finne ut hvor veien går videre.

Du og jeg kan finne løsningen sammen.

Med seriøse og ærlige diskusjoner mellom deg og meg, vil du finne den gode løsningen. Jeg er her for deg.

Du vil finne den positive vei og la den negative være. Jeg lover å være ærlig med deg!

Jeg er meget treffsikker!

Du kan se egen profil for Awan Kalah her: https://www.spaalinjen.no/awan-kalah/

Du møter Awan Kalah på 820 99 815

Azra – 820 99 802

Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel. Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.
En spennende dame med masse gode evner.
Hun har jobbet på teletorg en stund.

Du kan se egen profil for Azra her: https://www.spaalinjen.no/azra/
Du møter Azra på 820 99 802

Bjørk Grete – 820 99 807

Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.
Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.
Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din.

Åndelige veier er virkelig spennende veier.

Du kan se egen profil for Bjørk Grete her:
https://www.spaalinjen.no/bjork-grete/
Du møter Bjørk Grete på 820 99 807

Britt Helene – 820 99 806

Jeg heter Britt Helene.
Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder.
Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.
Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.
Jeg lærte hennes måte å se i korta på.

Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.
Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.
Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.
Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

Du kan se egen profil for Helene her:
https://www.spaalinjen.no/britt-helene/
Du møter Britt Helene på 820 99 806

Cathrine – 820 99 809

PRESENTASJON CATHRINE

Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.
Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.
Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.
Gleder meg til og hjelpe dere.

Du kan se egen profil for Cathrine her:
https://www.spaalinjen.no/cathrine/
Du møter Cathrine på 820 99 809

Christina-Sol – 820 99 801

Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.
Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.

I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

Du kan se egen profil for Christina-Sol her:
https://www.spaalinjen.no/christina-sol/
Du møter Christina-Sol på 820 99 801

Diana – 820 99 810

Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsynt

Når jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendel

Jeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank.

Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund. I tillegg er jeg sertifisert tankefeltterapeut. Mange kjenner meg fra tidligere. Jeg holde foredrag, kurs (rundt om i Norge) Har spirituelleutviklings-sirkel, workshop og holder privatundervisning. Jeg har også vært på linje før. Jeg er kjent for å skrive artikler, lage månedens horoskop, meditasjons-videor og dagens budskap.

Jeg kan veilede deg og fortelle om ditt potensiale, men valgene må du ta selv. Jeg svarer ikke på spørsmål om:

 • Død
 • Utfall i rettsaker
 • Diagnoser og sykdom, og råder alle til å oppsøke lege dersom de har mistanke om at noe er galt med helsen

Bestiller du en kanalisering det ikke sikkert at du får kontakt med den du ønsker, det er åndeverden som bestemmer hvem som skal komme igjennom.

Du kan se egen profil for Diana:
https://www.spaalinjen.no/diana/
Velkommen til en hyggelig samtale på telefon 820 99 810

Don Hildago – 820 99 818

Don Hildago Født og oppvokst i Chile ved Andesfjellene. Han er 52år og har arvet sine evner og sin kunnskap gjennom sin bestefar som var en stor og kjent healer. Healingen han bruker er noe som heter Ancient healing. Don er synsk og ser og føler ting. Hans arbeids redskaper er krystaller, fjær og energier og har evnen til å hjelpe deg å skifte energier. Han har en helt unik kontakt med sine mestere og veiledere. Denne mannen er all in one. Han er et naturmenneske og sjaman. En sterk healer og klarsynt. Når du snakker med ham vil du merke at han jobber med både healing og at han ser deg og ting som skjer. Har du spørsmål angående urter, healende planter og hvordan du kan via naturen få et sunnere liv er dette mannen å spørre. Bruker også Tarot og orakel kort.

Du kan se egen profil for Don Hildago:
https://www.spaalinjen.no/don-hildago/
Velkommen til en spennende samtale med Don Hildago 82099818

Emma – 820 99 803

PRESENTASJON EMMA

Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover. Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.

Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

Du kan se egen profil for Emma:
https://www.spaalinjen.no/emma/
Du møter Emma på 820 99 803

Hekla – 820 99 805

Hekla – Islansk Alvegudinne

Står du fast? Trenger du å snakke med noen?

Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.

Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

Jeg er oppvokst på Island. Island med sine magiske naturkrefter, hvor alver, dverger og huldrefolk bodde under jorden, i steiner, fjell og vann. Tidlig lærte jeg at de hadde magiske evener. De kunne være både synlig og unsynlig, gode og vonde.  De kunne utvise straff eller gi belønning derfor var det best å spille på lag med dem.

Jeg bruker tarotkort, englekort og pendel når jeg hjelper deg. Gjennom kortene får jeg beskjeder fra universet, som passer til deg.

Gleder meg til samtale med deg.

Utdannelse :

Pedagog, soneterapeut, healer fra Danmark.
Kurs i mediumship i Norge.

Du kan se egen profil for Hekla:
https://www.spaalinjen.no/hekla/
Du når Hekla på 820 99 805

Jenny – 820 99 808

Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

Hun er meget treffsikker.

Du kan se egen profil for Jenny:
https://www.spaalinjen.no/jenny/
Du når Jenny på 820 99 808

Mia – 820 99 817

Jeg heter Mia og er klarsynt.

Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.

Kurs og utdannelse

 • Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap
 • Healingkurs- Holistisk Akademi
 • Polaritetsterapi- utdannet
 • Familiekonstellasjons- utdannet
 • Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse

I dag jobber jeg i helsevesenet.

Du kan se egen profil for Mia:
https://www.spaalinjen.no/mia/
Du møter Mia på 820 99 817

Moraase – 820 99 821

Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”.

Jeg er også en god coach.

Du kan se egen profil for Moraase:
https://www.spaalinjen.no/moraase/
Du møter Moraase på 820 99 821

Otelie – 820 99 814

Otelie er tilbake!

Jeg er en klarsynt, seriøs, ærlig og positiv voksen dame ( 56 år) fra Finnmark.
Mitt navn er Otelie og jeg har mange års erfaring med å bruke tarot kort og astrologi.

Jeg oppdaget min åndelighet i tidlig ungdom, Begynte å spå i bordkort, kaffekopp og astrologi i 14 årsalderen. Har siden gått på flere forskjellige kurs i mediumskap,astrologi, healing og tarot. Og har praktisert som spådame og veileder for mine venner, arbeidskolleger og bekjente fra den tid. Har fått mange positive tilbakemeldinger gjennom årene. Jeg har også vært veileder på teletorg for 7-8 år siden. Ellers så bruker jeg astrologi og tarot kort som veiledning og hjelp i forhold til egne valg på livets vei.

Jeg er utdannet hjelpepleier med videreutdanning i psykiatri og rus. Og har mange års erfaring innen feltet. Det har gitt meg gode menneskekunnskaper, som jeg tenker kommer godt med. Jeg jobber nå deltid innen spesialisthelsetjenesten, og ønsker nå å bruke en del av min tid, og mine evner til å hjelpe mennesker som har et vanskelig spørsmål eller er i en vanskelig livssituasjon m.m. Jeg blir så glad og ydmyk når jeg kan være med å bidra til å hjelpe et menneske til å se sitt potensiale slik de kan ta et best mulig valg for seg selv.

Jeg er av gammel samisk slekt fra Finnmark og har flere i familien som spår og leser.
Jeg bruker tarotkort og astrologi som hjelpemidler. Har sterk intuisjon og ser din fortid, nåtid og fremtid.

Svarer på spørsmål om kjærlighet, jobb, økonomi, skole og parforhold osv. Jeg svarer ikke på spørsmål om sykdom og død. Jeg har gitt beskjed til mine kort og universet at de ikke skal vise meg dette.

Velkommen skal du være til å ringe meg for en hyggelig samtale.

Jeg er en flink lytter og en seriøs veileder som vil prøve å hjelpe deg.

Du kan se egen profil for Otelie:
https://www.spaalinjen.no/otelie/
Du møter Otelie på 820 99 814

Rose Camomilla

Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt. Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.

I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli.

Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

Hilsen deres Rose

Rose Medium – 820 99 823

Rose heter  jag. Har jobbat  med  detta  i  mer  än  20  år med  tarotläggningar, men har  även  healing, aurareading  och  mer  därtill

Är  även  inne på att bli certificerat  medium. Har  Munay  Ki  i  bakgrunden, men även  spirituell  healing. Personer  som  har  haft  kontakt  med  mig  angående  healing  har  verkligen  känt av  det. På mitt  arbete  som undersköterska  har  jag  blivit  kallad hon med de  magiska  händerna   Och  de  kallar   mig  även  ängeln i  rummet. Jag  har  jobbat  professionellt med  tarot  på olika  linjer  , har   kunder  både från Sverige , Norge  och  Finland och  de  är  väldigt  nöjda  med  mig.  De säger  att jag  är  för  pricksäker och  många  tycker  även att det kan vara obehagligt  för  jag  ser  för  mycket  ibland  säger de.  Men  är  väldigt  glada  och  nöjda. Håller  även på  med  trumma  , kristaller, pendel  och   även  örter, har  även planer  på att gå  esoterisk  kurs   också   och  det  har  med  naturen att göra  liknade  schamanism . Har  också  mediumskapet  med. Personer  undrar varför  jag använder tarotkort. Men  jag  ser  dom som  ett hjälpmedel  läser  inte  tarotkorten  som  det  ska  göras. Skulle jag gå  en tarotkurs  nu  så  blir  jag nog  inte  godkänd  eftersom jag  har mitt eget sätt att läsa dem  Grunderna  kan jag.

Jag  har  haft detta  sedan barnsben  första gången  jag kom i kontakt  med detta  var när  jag såg  min skyddsängel  när  jag  var  3-4 år  blev  ju livrädd förstås, man kan ju inget annt  bli  när man är  så liten . Pratade  väldigt  mycket  med  småfolket också . Mamma gillade inte  detta  för  på den tiden var det ju  förbjudet  att prata om sådana saker  då. Jag  kunde  säga  vad  som  skulle hända  innan det gjorde det.  Har jobbat  mycket  med  mig  själv de  sista   åren. Har  lärt  mig  koppla ner  som man säger. Har  också  utvecklats  enormt  mycket  de  sista åren.

Jag har  gått  Munay ki , teoretisk  healing   och  historia  och teori för  mediumskapet   på  SNUI  i  England. Har  även  gått kurser  i  mediumskap, spirit  art, encaustic  art där jag målar färger och  läser  vad  som kommer in i  bilderna . Och  det  är  mycket  som dyker  upp  , kan vara tidigare  liv , guider  andekontakt, djur med mera. Jag har också  gått  kurser  för  Anna-Lena Wikström och även Ylva Trollstierna  inom  tarot.

Jag  är  i de bästa åren som man säger  så  jag  är  i åldern 50 +. Jobbar  även inom vården  som undersköterska har 3 vuxna barn, man och en hund  är  väldigt  enkel och kan vara lite för rakt på sak, är inte den som säger vad kunden vill jag ska säga för jag säger sanningen. Har  även haft kunder som smällt  telefonen i örat på mig eftersom jag säger sanningen och inte det de vill höra. Har även gått psykologi och  djupgående, hade planer på att bli en kurator en period. Men hoppa av den tanken. Jag är en person som kan lyssna och förstår mycket  . Har empati och kan även sätta mig in i den andras situation. Massa kramar från mig kärlek har jag så det blir över till alla.

Du kan se egen profil for Rose Medium:
https://www.spaalinjen.no/rose-medium/
Du møter Rose Medium på 820 99 823

Thor – 820 99 813

Thor er tilbake!

“Thor har tjue års erfaring med sjamanisme, meditasjon og naturmystikk. Han har praktisert healing de siste ti-tolv årene. Kontakt med åndelige dimensjoner fra barnsben av.

Har studert med sjamaner siden 2002 og underviser også selv. Sjamaner i nord blant forfedrene.
Universitetsstudier i psykologi bl.a.
Har tidligere jobbet på teletorg under navnet Thor, den gang med flere faste kunder.

Thors spesialitet er å se og lese hvor sjelen er i sin prosess. Dessuten relasjoner, healing og personlig vekst. Jobber med de norrøne runene, både til å spå og som energiverktøy. Naturlig klarsynt, jobber vanligvis uten hjelpemidler. Jobber med Verdens Sjel (Anima Mundi), kraftdyr, solas kraft og indre lærere. Vektlegger seriøsitet og etikk.

Du kan se egen profil for Thor:
https://www.spaalinjen.no/thor/
Du møter Thor på 820 99 813

Viktoria – 820 99 804

PRESENTASJON VIKTORIA

Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel.
Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.
Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.
Jeg har aldri gått kurs i tarot, men har lært masse av mine forbilder igjen, har øvd meg og hatt tarot kort i 10 år, bruker også englekort om ønskelig. Jeg leser leser tarot intuitivt og får opp symbol, farger og beskjeder på kortene, direkte til den personene som spør. Jeg har aldri jobbet med tarot eller healing profesjonelt, kun brukt dette privat blandt venner og bekjente. Jeg gleder meg masse til å begynne og elsker å hjelpe mennesker med å utvikle seg og finne sin vei i livet.
Sånn ellers har jeg mye kunnskaper innen holistisk helse og ernæring.

Du kan se egen profil for Viktoria:
https://www.spaalinjen.no/viktoria/
Du møter Viktoria på 820 99 804

 • Anncharlotte – 820 99 816

  Hej jag heter Anncharlotte och hjälpt familjer i 22 år med mitt mediumskap. Jag kan kommunicera med era anhöriga på andra sidan. Det blir ett fint personligt samtal med din anhörig / vän du saknar .

  Kan ochså hjälpa till när livet händer här och nu. Det kan vara problem som uppstår på jobbet eller i dina relationer du har nära eller runtomkring dig. Du kanske står inför viktiga och stora beslut som du önskar att jag tittar på. Kan se klart upp till 1 år ca!

 • Annie – 820 99 812

  Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

  Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
  Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
  I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
  Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
  Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

 • Awan Kalah – 820 99 815

  Gud gav meg en gave som jeg ønsker å bruke på å hjelpe andre mennesker. Ingenting er for banalt eller for lite, jeg veileder de som trenger meg.

  Min klarsynthet har hjulpet mange med små og store problemer. Jeg er tydelig i mine syn, og jeg er tydelig i min videreformidling av dette. Det er ikke alltid det er lett å ta imot ærlighet, men er du ærlig med meg får du ærlighet tilbake.

  Føler du at du står i ro i livet? Noen ganger trenger en hjelp for å komme seg videre og å ta de rette beslutningene for å finne ut hvor veien går videre.

  Du og jeg kan finne løsningen sammen.

 • Azra – 820 99 802

  Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel.

  Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.En spennende dame med masse gode evner. Hun har jobbet på teletorg en stund.

 • Bjørk Grete – 820 99 807

  Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din. Åndelige veier er virkelig spennende veier.

 • Britt Helene – 820 99 806

  Jeg heter Britt Helene.Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder. Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.Jeg lærte hennes måte å se i korta på.Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

 • Cathrine – 820 99 809

  Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.Gleder meg til og hjelpe dere.

 • Christina-Sol – 820 99 801

  Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

 • Diana – 820 99 810

  Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsyntNår jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendelJeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank. Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund.

 • Don Hildago – 820 99 818

  Don Hildago Født og oppvokst i Chile ved Andesfjellene. Han er 52år og har arvet sine evner og sin kunnskap gjennom sin bestefar som var en stor og kjent healer. Healingen han bruker er noe som heter Ancient healing. Don er synsk og ser og føler ting. Hans arbeids redskaper er krystaller, fjær og energier og har evnen til å hjelpe deg å skifte energier. Han har en helt unik kontakt med sine mestere og veiledere. Denne mannen er all in one. Han er et naturmenneske og sjaman. En sterk healer og klarsynt. Når du snakker med ham vil du merke at han jobber med både healing og at han ser deg og ting som skjer. Har du spørsmål angående urter, healende planter og hvordan du kan via naturen få et sunnere liv er dette mannen å spørre. Bruker også Tarot og orakel kort.

 • Emma – 820 99 803

  Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover.

  Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

 • Hekla – 820 99 805

  Står du fast? Trenger du å snakke med noen?Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

 • Jenny – 820 99 808

  Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

  Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

  Hun er meget treffsikker.

 • Mia – 820 99 817

  Jeg heter Mia og er klarsynt. Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.
  Kurs og utdannelse:
  Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap, Healingkurs- Holistisk Akademi, Polaritetsterapi- utdannet, Familiekonstellasjons- utdannet, Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse. I dag jobber jeg i helsevesenet.

 • Moraase – 820 99 821

  Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”. Jeg er også en god coach.

 • Otelie – 820 99 814

  Jeg er en klarsynt, seriøs, ærlig og positiv voksen dame ( 56 år) fra Finnmark.Mitt navn er Otelie og jeg har mange års erfaring med å bruke tarot kort og astrologi.Jeg oppdaget min åndelighet i tidlig ungdom, Begynte å spå i bordkort, kaffekopp og astrologi i 14 årsalderen. Har siden gått på flere forskjellige kurs i mediumskap,astrologi, healing og tarot. Og har praktisert som spådame og veileder for mine venner, arbeidskolleger og bekjente fra den tid. Har fått mange positive tilbakemeldinger gjennom årene. Jeg har også vært veileder på teletorg for 7-8 år siden. Ellers så bruker jeg astrologi og tarot kort som veiledning og hjelp i forhold til egne valg på livets vei. VIEW PROFILE for å lese mer.

 • Rose Camomilla

  Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt.

  Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

  Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli. Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

 • Rose Medium – 820 99 823

  Rose heter jag. Har jobbat med detta i mer än 20 år med tarotläggningar, men har även healing, aurareading och mer därtill

  Är även inne på att bli certificerat medium. Har Munay Ki i bakgrunden, men även spirituell healing. Personer som har haft kontakt med mig angående healing har verkligen känt av det. På mitt arbete som undersköterska har jag blivit kallad hon med de magiska händerna Och de kallar mig även ängeln i rummet. Jag har jobbat professionellt med tarot på olika linjer , har kunder både från Sverige , Norge och Finland och de är väldigt nöjda med mig. De säger att jag är för pricksäker och många tycker även att det kan vara obehagligt för jag ser för mycket ibland säger de. VIEW PROFILE for å lese mer

 • Thor – 820 99 813

  Thor er tilbake!”Thor har tjue års erfaring med sjamanisme, meditasjon og naturmystikk. Han har praktisert healing de siste ti-tolv årene. Kontakt med åndelige dimensjoner fra barnsben av.Har studert med sjamaner siden 2002 og underviser også selv. Sjamaner i nord blant forfedrene.Universitetsstudier i psykologi bl.a.Har tidligere jobbet på teletorg under navnet Thor, den gang med flere faste kunder. Thors spesialitet er å se og lese hvor sjelen er i sin prosess. Dessuten relasjoner, healing og personlig vekst.

 • Viktoria – 820 99 804

  Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel. Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.

Anncharlotte – 820 99 816

Hej jag heter Anncharlotte och hjälpt familjer i 22 år med mitt mediumskap. Jag kan kommunicera med era anhöriga på andra sidan. Det blir ett fint personligt samtal med din anhörig / vän du saknar .

Kan ochså hjälpa till när livet händer här och nu. Det kan vara problem som uppstår på jobbet eller i dina relationer du har nära eller runtomkring dig. Du kanske står inför viktiga och stora beslut som du önskar att jag tittar på. Kan se klart upp till 1 år ca!
Se egen profil for Anncharlotte her: https://www.spaalinjen.no/anncharlotte/
Du treffer Anncharlotte på 820 99 816

Annie – 820 99 812

Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

Du kan se egen profil for Annie her: https://www.spaalinjen.no/annie/

Du treffer Annie på 820 99 812

Awan Kalah – 820 99 815

Gud gav meg en gave som jeg ønsker å bruke på å hjelpe andre mennesker. Ingenting er for banalt eller for lite, jeg veileder de som trenger meg.

Min klarsynthet har hjulpet mange med små og store problemer. Jeg er tydelig i mine syn, og jeg er tydelig i min videreformidling av dette. Det er ikke alltid det er lett å ta imot ærlighet, men er du ærlig med meg får du ærlighet tilbake.

Føler du at du står i ro i livet? Noen ganger trenger en hjelp for å komme seg videre og å ta de rette beslutningene for å finne ut hvor veien går videre.

Du og jeg kan finne løsningen sammen.

Med seriøse og ærlige diskusjoner mellom deg og meg, vil du finne den gode løsningen. Jeg er her for deg.

Du vil finne den positive vei og la den negative være. Jeg lover å være ærlig med deg!

Jeg er meget treffsikker!

Du kan se egen profil for Awan Kalah her: https://www.spaalinjen.no/awan-kalah/

Du møter Awan Kalah på 820 99 815

Azra – 820 99 802

Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel. Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.
En spennende dame med masse gode evner.
Hun har jobbet på teletorg en stund.

Du kan se egen profil for Azra her: https://www.spaalinjen.no/azra/
Du møter Azra på 820 99 802

Bjørk Grete – 820 99 807

Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.
Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.
Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din.

Åndelige veier er virkelig spennende veier.

Du kan se egen profil for Bjørk Grete her:
https://www.spaalinjen.no/bjork-grete/
Du møter Bjørk Grete på 820 99 807

Britt Helene – 820 99 806

Jeg heter Britt Helene.
Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder.
Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.
Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.
Jeg lærte hennes måte å se i korta på.

Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.
Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.
Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.
Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

Du kan se egen profil for Helene her:
https://www.spaalinjen.no/britt-helene/
Du møter Britt Helene på 820 99 806

Cathrine – 820 99 809

PRESENTASJON CATHRINE

Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.
Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.
Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.
Gleder meg til og hjelpe dere.

Du kan se egen profil for Cathrine her:
https://www.spaalinjen.no/cathrine/
Du møter Cathrine på 820 99 809

Christina-Sol – 820 99 801

Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.
Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.

I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

Du kan se egen profil for Christina-Sol her:
https://www.spaalinjen.no/christina-sol/
Du møter Christina-Sol på 820 99 801

Diana – 820 99 810

Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsynt

Når jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendel

Jeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank.

Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund. I tillegg er jeg sertifisert tankefeltterapeut. Mange kjenner meg fra tidligere. Jeg holde foredrag, kurs (rundt om i Norge) Har spirituelleutviklings-sirkel, workshop og holder privatundervisning. Jeg har også vært på linje før. Jeg er kjent for å skrive artikler, lage månedens horoskop, meditasjons-videor og dagens budskap.

Jeg kan veilede deg og fortelle om ditt potensiale, men valgene må du ta selv. Jeg svarer ikke på spørsmål om:

 • Død
 • Utfall i rettsaker
 • Diagnoser og sykdom, og råder alle til å oppsøke lege dersom de har mistanke om at noe er galt med helsen

Bestiller du en kanalisering det ikke sikkert at du får kontakt med den du ønsker, det er åndeverden som bestemmer hvem som skal komme igjennom.

Du kan se egen profil for Diana:
https://www.spaalinjen.no/diana/
Velkommen til en hyggelig samtale på telefon 820 99 810

Don Hildago – 820 99 818

Don Hildago Født og oppvokst i Chile ved Andesfjellene. Han er 52år og har arvet sine evner og sin kunnskap gjennom sin bestefar som var en stor og kjent healer. Healingen han bruker er noe som heter Ancient healing. Don er synsk og ser og føler ting. Hans arbeids redskaper er krystaller, fjær og energier og har evnen til å hjelpe deg å skifte energier. Han har en helt unik kontakt med sine mestere og veiledere. Denne mannen er all in one. Han er et naturmenneske og sjaman. En sterk healer og klarsynt. Når du snakker med ham vil du merke at han jobber med både healing og at han ser deg og ting som skjer. Har du spørsmål angående urter, healende planter og hvordan du kan via naturen få et sunnere liv er dette mannen å spørre. Bruker også Tarot og orakel kort.

Du kan se egen profil for Don Hildago:
https://www.spaalinjen.no/don-hildago/
Velkommen til en spennende samtale med Don Hildago 82099818

Emma – 820 99 803

PRESENTASJON EMMA

Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover. Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.

Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

Du kan se egen profil for Emma:
https://www.spaalinjen.no/emma/
Du møter Emma på 820 99 803

Hekla – 820 99 805

Hekla – Islansk Alvegudinne

Står du fast? Trenger du å snakke med noen?

Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.

Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

Jeg er oppvokst på Island. Island med sine magiske naturkrefter, hvor alver, dverger og huldrefolk bodde under jorden, i steiner, fjell og vann. Tidlig lærte jeg at de hadde magiske evener. De kunne være både synlig og unsynlig, gode og vonde.  De kunne utvise straff eller gi belønning derfor var det best å spille på lag med dem.

Jeg bruker tarotkort, englekort og pendel når jeg hjelper deg. Gjennom kortene får jeg beskjeder fra universet, som passer til deg.

Gleder meg til samtale med deg.

Utdannelse :

Pedagog, soneterapeut, healer fra Danmark.
Kurs i mediumship i Norge.

Du kan se egen profil for Hekla:
https://www.spaalinjen.no/hekla/
Du når Hekla på 820 99 805

Jenny – 820 99 808

Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

Hun er meget treffsikker.

Du kan se egen profil for Jenny:
https://www.spaalinjen.no/jenny/
Du når Jenny på 820 99 808

Mia – 820 99 817

Jeg heter Mia og er klarsynt.

Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.

Kurs og utdannelse

 • Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap
 • Healingkurs- Holistisk Akademi
 • Polaritetsterapi- utdannet
 • Familiekonstellasjons- utdannet
 • Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse

I dag jobber jeg i helsevesenet.

Du kan se egen profil for Mia:
https://www.spaalinjen.no/mia/
Du møter Mia på 820 99 817

Moraase – 820 99 821

Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”.

Jeg er også en god coach.

Du kan se egen profil for Moraase:
https://www.spaalinjen.no/moraase/
Du møter Moraase på 820 99 821

Otelie – 820 99 814

Otelie er tilbake!

Jeg er en klarsynt, seriøs, ærlig og positiv voksen dame ( 56 år) fra Finnmark.
Mitt navn er Otelie og jeg har mange års erfaring med å bruke tarot kort og astrologi.

Jeg oppdaget min åndelighet i tidlig ungdom, Begynte å spå i bordkort, kaffekopp og astrologi i 14 årsalderen. Har siden gått på flere forskjellige kurs i mediumskap,astrologi, healing og tarot. Og har praktisert som spådame og veileder for mine venner, arbeidskolleger og bekjente fra den tid. Har fått mange positive tilbakemeldinger gjennom årene. Jeg har også vært veileder på teletorg for 7-8 år siden. Ellers så bruker jeg astrologi og tarot kort som veiledning og hjelp i forhold til egne valg på livets vei.

Jeg er utdannet hjelpepleier med videreutdanning i psykiatri og rus. Og har mange års erfaring innen feltet. Det har gitt meg gode menneskekunnskaper, som jeg tenker kommer godt med. Jeg jobber nå deltid innen spesialisthelsetjenesten, og ønsker nå å bruke en del av min tid, og mine evner til å hjelpe mennesker som har et vanskelig spørsmål eller er i en vanskelig livssituasjon m.m. Jeg blir så glad og ydmyk når jeg kan være med å bidra til å hjelpe et menneske til å se sitt potensiale slik de kan ta et best mulig valg for seg selv.

Jeg er av gammel samisk slekt fra Finnmark og har flere i familien som spår og leser.
Jeg bruker tarotkort og astrologi som hjelpemidler. Har sterk intuisjon og ser din fortid, nåtid og fremtid.

Svarer på spørsmål om kjærlighet, jobb, økonomi, skole og parforhold osv. Jeg svarer ikke på spørsmål om sykdom og død. Jeg har gitt beskjed til mine kort og universet at de ikke skal vise meg dette.

Velkommen skal du være til å ringe meg for en hyggelig samtale.

Jeg er en flink lytter og en seriøs veileder som vil prøve å hjelpe deg.

Du kan se egen profil for Otelie:
https://www.spaalinjen.no/otelie/
Du møter Otelie på 820 99 814

Rose Camomilla

Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt. Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.

I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli.

Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

Hilsen deres Rose

Rose Medium – 820 99 823

Rose heter  jag. Har jobbat  med  detta  i  mer  än  20  år med  tarotläggningar, men har  även  healing, aurareading  och  mer  därtill

Är  även  inne på att bli certificerat  medium. Har  Munay  Ki  i  bakgrunden, men även  spirituell  healing. Personer  som  har  haft  kontakt  med  mig  angående  healing  har  verkligen  känt av  det. På mitt  arbete  som undersköterska  har  jag  blivit  kallad hon med de  magiska  händerna   Och  de  kallar   mig  även  ängeln i  rummet. Jag  har  jobbat  professionellt med  tarot  på olika  linjer  , har   kunder  både från Sverige , Norge  och  Finland och  de  är  väldigt  nöjda  med  mig.  De säger  att jag  är  för  pricksäker och  många  tycker  även att det kan vara obehagligt  för  jag  ser  för  mycket  ibland  säger de.  Men  är  väldigt  glada  och  nöjda. Håller  även på  med  trumma  , kristaller, pendel  och   även  örter, har  även planer  på att gå  esoterisk  kurs   också   och  det  har  med  naturen att göra  liknade  schamanism . Har  också  mediumskapet  med. Personer  undrar varför  jag använder tarotkort. Men  jag  ser  dom som  ett hjälpmedel  läser  inte  tarotkorten  som  det  ska  göras. Skulle jag gå  en tarotkurs  nu  så  blir  jag nog  inte  godkänd  eftersom jag  har mitt eget sätt att läsa dem  Grunderna  kan jag.

Jag  har  haft detta  sedan barnsben  första gången  jag kom i kontakt  med detta  var när  jag såg  min skyddsängel  när  jag  var  3-4 år  blev  ju livrädd förstås, man kan ju inget annt  bli  när man är  så liten . Pratade  väldigt  mycket  med  småfolket också . Mamma gillade inte  detta  för  på den tiden var det ju  förbjudet  att prata om sådana saker  då. Jag  kunde  säga  vad  som  skulle hända  innan det gjorde det.  Har jobbat  mycket  med  mig  själv de  sista   åren. Har  lärt  mig  koppla ner  som man säger. Har  också  utvecklats  enormt  mycket  de  sista åren.

Jag har  gått  Munay ki , teoretisk  healing   och  historia  och teori för  mediumskapet   på  SNUI  i  England. Har  även  gått kurser  i  mediumskap, spirit  art, encaustic  art där jag målar färger och  läser  vad  som kommer in i  bilderna . Och  det  är  mycket  som dyker  upp  , kan vara tidigare  liv , guider  andekontakt, djur med mera. Jag har också  gått  kurser  för  Anna-Lena Wikström och även Ylva Trollstierna  inom  tarot.

Jag  är  i de bästa åren som man säger  så  jag  är  i åldern 50 +. Jobbar  även inom vården  som undersköterska har 3 vuxna barn, man och en hund  är  väldigt  enkel och kan vara lite för rakt på sak, är inte den som säger vad kunden vill jag ska säga för jag säger sanningen. Har  även haft kunder som smällt  telefonen i örat på mig eftersom jag säger sanningen och inte det de vill höra. Har även gått psykologi och  djupgående, hade planer på att bli en kurator en period. Men hoppa av den tanken. Jag är en person som kan lyssna och förstår mycket  . Har empati och kan även sätta mig in i den andras situation. Massa kramar från mig kärlek har jag så det blir över till alla.

Du kan se egen profil for Rose Medium:
https://www.spaalinjen.no/rose-medium/
Du møter Rose Medium på 820 99 823

Thor – 820 99 813

Thor er tilbake!

“Thor har tjue års erfaring med sjamanisme, meditasjon og naturmystikk. Han har praktisert healing de siste ti-tolv årene. Kontakt med åndelige dimensjoner fra barnsben av.

Har studert med sjamaner siden 2002 og underviser også selv. Sjamaner i nord blant forfedrene.
Universitetsstudier i psykologi bl.a.
Har tidligere jobbet på teletorg under navnet Thor, den gang med flere faste kunder.

Thors spesialitet er å se og lese hvor sjelen er i sin prosess. Dessuten relasjoner, healing og personlig vekst. Jobber med de norrøne runene, både til å spå og som energiverktøy. Naturlig klarsynt, jobber vanligvis uten hjelpemidler. Jobber med Verdens Sjel (Anima Mundi), kraftdyr, solas kraft og indre lærere. Vektlegger seriøsitet og etikk.

Du kan se egen profil for Thor:
https://www.spaalinjen.no/thor/
Du møter Thor på 820 99 813

Viktoria – 820 99 804

PRESENTASJON VIKTORIA

Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel.
Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.
Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.
Jeg har aldri gått kurs i tarot, men har lært masse av mine forbilder igjen, har øvd meg og hatt tarot kort i 10 år, bruker også englekort om ønskelig. Jeg leser leser tarot intuitivt og får opp symbol, farger og beskjeder på kortene, direkte til den personene som spør. Jeg har aldri jobbet med tarot eller healing profesjonelt, kun brukt dette privat blandt venner og bekjente. Jeg gleder meg masse til å begynne og elsker å hjelpe mennesker med å utvikle seg og finne sin vei i livet.
Sånn ellers har jeg mye kunnskaper innen holistisk helse og ernæring.

Du kan se egen profil for Viktoria:
https://www.spaalinjen.no/viktoria/
Du møter Viktoria på 820 99 804

Tjenesten koster 26 kr pr. min.

Loading...