Kontakt en av våre dyktige veiledere

Kontakt en av våre dyktige veiledere

 • Annie – 820 99 812

  Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

  Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
  Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
  I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
  Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
  Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

 • Azra – 820 99 802

  Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel.

  Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.En spennende dame med masse gode evner. Hun har jobbet på teletorg en stund.

 • Cathrine- Spålinjen

  Cathrine – 820 99 809

  Cathrine heter jeg. Jeg har jobbet med det alternative i mange år. Min styrke er bildelesning. Via et bilde av en person kan jeg fortelle om hvordan personen er. Styrke, svakheter og utfordringer. Jeg kan fortelle om egenskaper, og jeg ser fortid, nåtid og fremtid. Jeg jobber også mye med kort. Jeg bruker orakel, englekort og magiske livskartkort. Trenger du healing? Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og tilbyr fjernhealing. Gleder meg til og hjelpe deg

  Bildelesning kan du bestille via sentralbordet 24 20 20 24 og koster 520,-

  Du møter Cathrine på 820 99 809

 • Christina-Sol – 820 99 801

  Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

 • Ellen helhetsterapeut

  Ellen Helhetsterapeut- 82099800

  Hei. Jeg heter Ellen helhetsterapeut. 
  Mine evner er medfødt og det er min nysgjerrighet også. Har alltid kunnet se auraer og føle at ting skjer, og ofte tar jeg  inn informasjon gjennom syn og følelser.

  Hele mitt liv har jeg vært opptatt av engler og lyset, men det er først i voksen alder har jeg utviklet mine evner gjennom kurser og selvstudium. Tarotkortene har hjulpet meg å sette mye på plass, og det å jobbe med healing har ikke bare gjort meg mer bevisst på de gavene som jeg er født med- men har også hjulpet meg til å kunne bruke evnene mine til hjelpe andre mennesker.
  Healingen er med i alt hva jeg gjør, og derfor er det mange som sier de får en ro etter å ha snakket med meg.

  Ofte når jeg jobber kommer «noen» som gir meg beskjeder som jeg må gi videre. Ellers har jeg jobbet på teletorg flere år og har tatt flere forskjellige utdannelser før jeg fant min «vei» i livet. Mange tilbakemeldinger er at de føler ro etter å ha snakket med meg.

  Velkommen til en hyggelig samtale
  Du kan nå Ellen på tlf 82099800

 • Emma – 820 99 820

  Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover.

  Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

 • Hekla – 820 99 805

  Står du fast? Trenger du å snakke med noen?Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

 • Jenny

  Jenny- TLF 82099814

  Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
  Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

  Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

  Velkommen

  Du kan nå Jenny på tlf 82099814

  Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
  Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

  Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

  Velkommen

  Du kan nå Jenny på tlf 82099814

 • Johanne 920 99 818

  Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.

  Jeg er klarsynt, medium og healer.I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

  Klikk View Profile for å lese mer.

 • Kajadilani – 820 99 820

  Står du overfor vanskelige livsvalg?
  Står du fast i en utfordrende situasjon?
  Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
  Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

  Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
  Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

  Klikk View Profile for å se mer

 • Linda- TLF 82099811

  Ei blid og sprudlende dame som har hatt dem hele livet men de sterke evnene er blitt enda mer  utviklet sterkt de siste årene. Hun har mye å by på, så denne damen vil jeg vikelig anbefale. Magefølelse og intuisjon er sterkt. Det bare flyter inn til meg sier hun. Hun er også en naturlig healer som du vil merke etter samtalen.
  Du kan nå Linda på tlf 82099811

 • Martha – 820 99 823

  Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

  – Står du foran et vanskelig valg?
  – Har du behov for råd og veiledning?

  Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

  Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

 • Mia – 820 99 817

  Mia
  Jeg er helsefaglig videreutdannet og har arbeidet i helsevesenet i 24 år. Vi har alltid vært nysgjerrige i min familie. Moren min ga meg min første astrologibok da jeg var tenåring. Jeg har gått på ulike helgekurs i bl.a. klarsynthet, mediumskap og husrens (Monica Haugen, Marion Dampier-Jeans), healing (Holistisk akademi, Monica Haugen, Line Osen), Familiekonstellasjoner etter Bert Hellinger, og jeg er polaritetsterapeut. I 2014 begynte jeg på dyretolkutdanning hos Flammehuset. Gjennom det oppdaget jeg at jeg var klarsynt, klarhørt, klarfølt og hadde klar viten (Dermed ble mange opplevelser i livet forklart). Jeg bruker ingen hjelpemidler. Samtalene går ofte på selvutvikling, ikke bare svar på spørsmål. Jeg er interessert i, og får gode tilbakemeldinger innen flere tema, men er kanskje ikke så god på konkrete økonomiske spørsmål.

  Du møter Mia på 820 99 817

 • Michaela-Spålinjen

  Michaela-Tlf 820 99 803

  Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder. 

  Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

 • Profilbilde av Mimi

  Mimi – 820 99 816

  Uansett hvilken problemer du har på hjertet er jeg villig til å lytte til deg og sammen skal vi nok finne ut av det meste.
  Jobb, kjærlighet, økonomi – jeg ser dine muligheter.
  Jeg er faktisk god i kjærlighetsspørsmål.
  Jeg ser frem til å ha en samtale med deg.
  Vennlig hilsen Mimi

 • Miranda- TLF 82099822

  Har vært synsk hele livet og hjulpet mange mennesker. Finner tapte gjenstander og er å regnes som en av Norges fremste spådamer gjennom tidene. Miranda er sterk healer og det er mange som føler det som om noe har «lettet fra skuldrene» etter at de har vært i samtale med Miranda. Hun kommer fra en familie med evner langt tilbake.

  Du kan nå Miranda på tlf 82099822

  Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
  Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

  Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

  Velkommen

  Du kan nå Jenny på tlf 82099814

 • Rose Camomilla – 820 99 820

  Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt.

  Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

  Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli. Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

 • Sari

  Sari- TLF 82099815

  Er en voksen dame som spår i tarot. Har mye kunnskap om mennesker og finner løsninger sammen med deg. Har mye livserfering.  Er positiv, glad og hjelpsom.Leder deg igjennom samtalen med sin kunnskap og sine tydelige evner til å formidle sitt budskap.Hun bruker tarot kort og sin intuisjon.  Til å se hvilke muligheter du har i livet. Hva som skjer og gir deg veiledning i ulike situasjoner.
  Du kan nå Sari på tlf 82099815

 • Profilbilde Selda

  Selda-Tlf 82099807

  Jeg er en dame I 60-årene med masse livserfaring.
  Jeg bruker intuisjonen min og er en god lytter som kan råde deg på din vei.
  Av hjelpemidler bruker jeg pendel (til ja- og nei spørsmål) og trekker englekort.
  Velkommen til en hyggelig prat.
  Du treffer Selda på tlf: 82099807

 • Sjaman moses

  Sjaman Moses- TLF 82099808

  Klarsynt, synsk , kraftig healer og sjaman. Han jobber med energier, er med å rense og bygge opp. En ekte afrikansk sjaman med evner mange generasjoner bakover. Han jobber på en helt egen og unik måte. Han kjenner og hører din energi i det du sier hei. Han er jordens healer
  Du kan nå Sjaman Moses på tlf 82099808

 • Viktoria – 820 99 804

  Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel. Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.

 • Zandra – Tlf 820 99 813

  Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

  Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

Annie – 820 99 812

Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

Du kan se egen profil for Annie her: https://www.spaalinjen.no/annie/

Du treffer Annie på 820 99 812

Azra – 820 99 802

Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel. Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.
En spennende dame med masse gode evner.
Hun har jobbet på teletorg en stund.

Du kan se egen profil for Azra her: https://www.spaalinjen.no/azra/
Du møter Azra på 820 99 802

Cathrine- Spålinjen

Cathrine – 820 99 809

Cathrine heter jeg. Jeg har jobbet med det alternative i mange år. Min styrke er bildelesning. Via et bilde av en person kan jeg fortelle om hvordan personen er. Styrke, svakheter og utfordringer. Jeg kan fortelle om egenskaper, og jeg ser fortid, nåtid og fremtid. Jeg jobber også mye med kort. Jeg bruker orakel, englekort og magiske livskartkort. Trenger du healing? Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og tilbyr fjernhealing. Gleder meg til og hjelpe deg

Bildelesning kan du bestille via sentralbordet 24 20 20 24 og koster 520.-

Du kan se egen profil for Cathrine her:
https://www.spaalinjen.no/cathrine/

Du møter Cathrine på 820 99 809

Christina-Sol – 820 99 801

Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.
Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.

I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

Du kan se egen profil for Christina-Sol her:
https://www.spaalinjen.no/christina-sol/
Du møter Christina-Sol på 820 99 801

Ellen helhetsterapeut

Ellen Helhetsterapeut- 82099800

Ellen Helhetsterapeut 

Hei. Jeg heter Ellen helhetsterapeut.
Mine evner er medfødt og det er min nysgjerrighet også. Har alltid kunnet se auraer og føle at ting skjer, og ofte tar jeg  inn informasjon gjennom syn og følelser.

Hele mitt liv har jeg vært opptatt av engler og lyset, men det er først i voksen alder har jeg utviklet mine evner gjennom kurser og selvstudium. Tarotkortene har hjulpet meg å sette mye på plass, og det å jobbe med healing har ikke bare gjort meg mer bevisst på de gavene som jeg er født med- men har også hjulpet meg til å kunne bruke evnene mine til hjelpe andre mennesker.
Healingen er med i alt hva jeg gjør, og derfor er det mange som sier de får en ro etter å ha snakket med meg.

Ofte når jeg jobber kommer «noen» som gir meg beskjeder som jeg må gi videre. Ellers har jeg jobbet på teletorg flere år og har tatt flere forskjellige utdannelser før jeg fant min «vei» i livet. Mange tilbakemeldinger er at de føler ro etter å ha snakket med meg.

Velkommen til en hyggelig samtale

Du kan nå Ellen på tlf 82099800

Emma – 820 99 820

PRESENTASJON EMMA

Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover. Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.

Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

Du kan se egen profil for Emma:
https://www.spaalinjen.no/emma/
Du møter Emma på 820 99 820

Hekla – 820 99 805

Hekla – Islansk Alvegudinne

Står du fast? Trenger du å snakke med noen?

Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.

Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

Jeg er oppvokst på Island. Island med sine magiske naturkrefter, hvor alver, dverger og huldrefolk bodde under jorden, i steiner, fjell og vann. Tidlig lærte jeg at de hadde magiske evener. De kunne være både synlig og unsynlig, gode og vonde.  De kunne utvise straff eller gi belønning derfor var det best å spille på lag med dem.

Jeg bruker tarotkort, englekort og pendel når jeg hjelper deg. Gjennom kortene får jeg beskjeder fra universet, som passer til deg.

Gleder meg til samtale med deg.

Utdannelse :

Pedagog, soneterapeut, healer fra Danmark.
Kurs i mediumship i Norge.

Du kan se egen profil for Hekla:
https://www.spaalinjen.no/hekla/
Du når Hekla på 820 99 805

Jenny

Jenny- TLF 82099814

Jenny

Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

Velkommen

Du kan nå Jenny på tlf 82099814

Johanne 920 99 818

Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.
Jeg er klarsynt, medium og healer.
I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.

Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.
Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

Jeg har også holdt kurs og foredrag selv gjennom flere år på private og offentlige arena.

Jeg har høgskoleutdanning, og har jobbet i helsevesenet i mange år, så jeg har lang erfaring innen hjemmesykepleie, tung psykiatri, medisin, familierådgiving, privat barnevern og erfaring med veiledning i konfliktløsning i private, kommunale eller offentlige arena.
Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale, der ingen spørsmål er for små eller store!

Gleder meg til å høre i fra deg.

Kajadilani – 820 99 820

Står du overfor vanskelige livsvalg?
Står du fast i en utfordrende situasjon?
Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

Min fagutdannelse er innen musikk og jeg er vant til å lytte nøye, for å få med de små detaljene og det store bildet. Dette drar jeg nytte av i samtale med deg. Gjennom hele mitt voksne liv har jeg tatt mange kurs og etterutdannelser, som på hver sin måte har forsterket evnene mine og gitt meg mange gode verktøy.

Dersom du ønsker kan jeg bruke hjelpemidler som pendel og orakelkort, og jeg kan kanalisere beskjeder fra dine kjære eller fra dine guider, dersom de ønsker å stå frem.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Linda- TLF 82099811

Linda 

Ei blid og sprudlende dame som har hatt dem hele livet men de sterke evnene er blitt enda mer  utviklet sterkt de siste årene. Hun har mye å by på, så denne damen vil jeg vikelig anbefale. Magefølelse og intuisjon er sterkt. Det bare flyter inn til meg sier hun. Hun er også en naturlig healer som du vil merke etter samtalen.

Du kan nå Linda på tlf 82099811

Martha – 820 99 823

Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

 • Står du foran et vanskelig valg?
 • Har du behov for råd og veiledning?

Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.
Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

Velkommen til en hyggelig samtale med Martha på 820 99 823

https://www.spaalinjen.no/martha/

Mia – 820 99 817

Mia
Jeg er helsefaglig videreutdannet og har arbeidet i helsevesenet i 24 år. Vi har alltid vært nysgjerrige i min familie. Moren min ga meg min første astrologibok da jeg var tenåring. Jeg har gått på ulike helgekurs i bl.a. klarsynthet, mediumskap og husrens (Monica Haugen, Marion Dampier-Jeans), healing (Holistisk akademi, Monica Haugen, Line Osen), Familiekonstellasjoner etter Bert Hellinger, og jeg er polaritetsterapeut. I 2014 begynte jeg på dyretolkutdanning hos Flammehuset. Gjennom det oppdaget jeg at jeg var klarsynt, klarhørt, klarfølt og hadde klar viten (Dermed ble mange opplevelser i livet forklart). Jeg bruker ingen hjelpemidler. Samtalene går ofte på selvutvikling, ikke bare svar på spørsmål. Jeg er interessert i, og får gode tilbakemeldinger innen flere tema, men er kanskje ikke så god på konkrete økonomiske spørsmål.

Du kan se egen profil for Mia:

Mia


Du møter Mia på 820 99 817

Michaela-Spålinjen

Michaela-Tlf 820 99 803

Michaela

Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder.

Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

Du treffer Michaela på Tlf 820 99 803

Profilbilde av Mimi

Mimi – 820 99 816

Hei.
Det å skrive en presentasjon av seg selv er neimen ikke lett.
Jeg tar med at jeg er en gammel, stødig veileder, som har veiledet folk siden 1998.
Det er noen år det 🙂
Når jeg ikke ser i Tarotkort ser jeg i stjernene.
Jeg utdannet meg til astrolog ved Mayo School of Astrology på 80-tallet.
Både før skolen og etter, så har jeg vært hekta på astrologi.
Vestlig, Maya, Vedisk … alle typer astrologi.
Tarot og bordkort, samt andre kort, bruker jeg som en støtte.
Jeg ser i kortene, jeg føler, jeg kjenner og jeg fornemmer.
Magi er min store lidenskap, så hver dag studerer jeg litt.
Nå har jeg levd så lenge at magien er blitt en naturlig del av mitt liv.

I Numerlogien vandrer jeg på livsvei 3 og fra den veien får jeg stor skriveglede som dere kan se på web-siden vår.

Uansett hvilken problemer du har på hjertet er jeg villig til å lytte til deg og sammen skal vi nok finne ut av det meste.
Jobb, kjærlighet, økonomi – jeg ser dine muligheter.
Jeg er faktisk god i kjærlighetsspørsmål.
Jeg ser frem til å ha en samtale med deg.
Vennlig hilsen Mimi

Du treffer Mimi på 820 99 816

Miranda- TLF 82099822

Miranda

Har vært synsk hele livet og hjulpet mange mennesker. Finner tapte gjenstander og er å regnes som en av Norges fremste spådamer gjennom tidene. Miranda er sterk healer og det er mange som føler det som om noe har «lettet fra skuldrene» etter at de har vært i samtale med Miranda. Hun kommer fra en familie med evner langt tilbake.

Du kan nå Miranda på tlf 82099822

Rose Camomilla – 820 99 820

Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt. Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.

I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli.

Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

Hilsen deres Rose

Sari

Sari- TLF 82099815

Sari 

Er en voksen dame som spår i tarot. Har mye kunnskap om mennesker og finner løsninger sammen med deg. Har mye livserfering.  Er positiv, glad og hjelpsom.Leder deg igjennom samtalen med sin kunnskap og sine tydelige evner til å formidle sitt budskap.Hun bruker tarot kort og sin intuisjon.  Til å se hvilke muligheter du har i livet. Hva som skjer og gir deg veiledning i ulike situasjoner.

Du kan nå Sari på tlf 82099815

Profilbilde Selda

Selda-Tlf 82099807

Jeg er en dame I 60-årene med masse livserfaring.
Jeg bruker intuisjonen min og er en god lytter som kan råde deg på din vei.
Av hjelpemidler bruker jeg pendel (til ja- og nei spørsmål) og trekker englekort.
Velkommen til en hyggelig prat.

Du treffer Selda på tlf: 82099807

Sjaman moses

Sjaman Moses- TLF 82099808

Sjaman Moses 

Klarsynt, synsk , kraftig healer og sjaman. Han jobber med energier, er med å rense og bygge opp. En ekte afrikansk sjaman med evner mange generasjoner bakover. Han jobber på en helt egen og unik måte. Han kjenner og hører din energi i det du sier hei. Han er jordens healer

Du kan nå Sjaman Moses på tlf 82099808

Viktoria – 820 99 804

PRESENTASJON VIKTORIA

Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel.
Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.
Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.
Jeg har aldri gått kurs i tarot, men har lært masse av mine forbilder igjen, har øvd meg og hatt tarot kort i 10 år, bruker også englekort om ønskelig. Jeg leser leser tarot intuitivt og får opp symbol, farger og beskjeder på kortene, direkte til den personene som spør. Jeg har aldri jobbet med tarot eller healing profesjonelt, kun brukt dette privat blandt venner og bekjente. Jeg gleder meg masse til å begynne og elsker å hjelpe mennesker med å utvikle seg og finne sin vei i livet.
Sånn ellers har jeg mye kunnskaper innen holistisk helse og ernæring.

Du kan se egen profil for Viktoria:
https://www.spaalinjen.no/viktoria/
Du møter Viktoria på 820 99 804

Zandra – Tlf 820 99 813

Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

 • Annie – 820 99 812

  Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

  Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
  Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
  I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
  Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
  Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

 • Azra – 820 99 802

  Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel.

  Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.En spennende dame med masse gode evner. Hun har jobbet på teletorg en stund.

 • Cathrine- Spålinjen

  Cathrine – 820 99 809

  Cathrine heter jeg. Jeg har jobbet med det alternative i mange år. Min styrke er bildelesning. Via et bilde av en person kan jeg fortelle om hvordan personen er. Styrke, svakheter og utfordringer. Jeg kan fortelle om egenskaper, og jeg ser fortid, nåtid og fremtid. Jeg jobber også mye med kort. Jeg bruker orakel, englekort og magiske livskartkort. Trenger du healing? Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og tilbyr fjernhealing. Gleder meg til og hjelpe deg

  Bildelesning kan du bestille via sentralbordet 24 20 20 24 og koster 520,-

  Du møter Cathrine på 820 99 809

 • Christina-Sol – 820 99 801

  Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

 • Ellen helhetsterapeut

  Ellen Helhetsterapeut- 82099800

  Hei. Jeg heter Ellen helhetsterapeut. 
  Mine evner er medfødt og det er min nysgjerrighet også. Har alltid kunnet se auraer og føle at ting skjer, og ofte tar jeg  inn informasjon gjennom syn og følelser.

  Hele mitt liv har jeg vært opptatt av engler og lyset, men det er først i voksen alder har jeg utviklet mine evner gjennom kurser og selvstudium. Tarotkortene har hjulpet meg å sette mye på plass, og det å jobbe med healing har ikke bare gjort meg mer bevisst på de gavene som jeg er født med- men har også hjulpet meg til å kunne bruke evnene mine til hjelpe andre mennesker.
  Healingen er med i alt hva jeg gjør, og derfor er det mange som sier de får en ro etter å ha snakket med meg.

  Ofte når jeg jobber kommer «noen» som gir meg beskjeder som jeg må gi videre. Ellers har jeg jobbet på teletorg flere år og har tatt flere forskjellige utdannelser før jeg fant min «vei» i livet. Mange tilbakemeldinger er at de føler ro etter å ha snakket med meg.

  Velkommen til en hyggelig samtale
  Du kan nå Ellen på tlf 82099800

 • Emma – 820 99 820

  Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover.

  Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

 • Hekla – 820 99 805

  Står du fast? Trenger du å snakke med noen?Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

 • Jenny

  Jenny- TLF 82099814

  Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
  Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

  Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

  Velkommen

  Du kan nå Jenny på tlf 82099814

  Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
  Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

  Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

  Velkommen

  Du kan nå Jenny på tlf 82099814

 • Johanne 920 99 818

  Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.

  Jeg er klarsynt, medium og healer.I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

  Klikk View Profile for å lese mer.

 • Kajadilani – 820 99 820

  Står du overfor vanskelige livsvalg?
  Står du fast i en utfordrende situasjon?
  Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
  Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

  Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
  Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

  Klikk View Profile for å se mer

 • Linda- TLF 82099811

  Ei blid og sprudlende dame som har hatt dem hele livet men de sterke evnene er blitt enda mer  utviklet sterkt de siste årene. Hun har mye å by på, så denne damen vil jeg vikelig anbefale. Magefølelse og intuisjon er sterkt. Det bare flyter inn til meg sier hun. Hun er også en naturlig healer som du vil merke etter samtalen.
  Du kan nå Linda på tlf 82099811

 • Martha – 820 99 823

  Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

  – Står du foran et vanskelig valg?
  – Har du behov for råd og veiledning?

  Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

  Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

 • Mia – 820 99 817

  Mia
  Jeg er helsefaglig videreutdannet og har arbeidet i helsevesenet i 24 år. Vi har alltid vært nysgjerrige i min familie. Moren min ga meg min første astrologibok da jeg var tenåring. Jeg har gått på ulike helgekurs i bl.a. klarsynthet, mediumskap og husrens (Monica Haugen, Marion Dampier-Jeans), healing (Holistisk akademi, Monica Haugen, Line Osen), Familiekonstellasjoner etter Bert Hellinger, og jeg er polaritetsterapeut. I 2014 begynte jeg på dyretolkutdanning hos Flammehuset. Gjennom det oppdaget jeg at jeg var klarsynt, klarhørt, klarfølt og hadde klar viten (Dermed ble mange opplevelser i livet forklart). Jeg bruker ingen hjelpemidler. Samtalene går ofte på selvutvikling, ikke bare svar på spørsmål. Jeg er interessert i, og får gode tilbakemeldinger innen flere tema, men er kanskje ikke så god på konkrete økonomiske spørsmål.

  Du møter Mia på 820 99 817

 • Michaela-Spålinjen

  Michaela-Tlf 820 99 803

  Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder. 

  Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

 • Profilbilde av Mimi

  Mimi – 820 99 816

  Uansett hvilken problemer du har på hjertet er jeg villig til å lytte til deg og sammen skal vi nok finne ut av det meste.
  Jobb, kjærlighet, økonomi – jeg ser dine muligheter.
  Jeg er faktisk god i kjærlighetsspørsmål.
  Jeg ser frem til å ha en samtale med deg.
  Vennlig hilsen Mimi

 • Miranda- TLF 82099822

  Har vært synsk hele livet og hjulpet mange mennesker. Finner tapte gjenstander og er å regnes som en av Norges fremste spådamer gjennom tidene. Miranda er sterk healer og det er mange som føler det som om noe har «lettet fra skuldrene» etter at de har vært i samtale med Miranda. Hun kommer fra en familie med evner langt tilbake.

  Du kan nå Miranda på tlf 82099822

  Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
  Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

  Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

  Velkommen

  Du kan nå Jenny på tlf 82099814

 • Rose Camomilla – 820 99 820

  Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt.

  Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

  Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli. Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

 • Sari

  Sari- TLF 82099815

  Er en voksen dame som spår i tarot. Har mye kunnskap om mennesker og finner løsninger sammen med deg. Har mye livserfering.  Er positiv, glad og hjelpsom.Leder deg igjennom samtalen med sin kunnskap og sine tydelige evner til å formidle sitt budskap.Hun bruker tarot kort og sin intuisjon.  Til å se hvilke muligheter du har i livet. Hva som skjer og gir deg veiledning i ulike situasjoner.
  Du kan nå Sari på tlf 82099815

 • Profilbilde Selda

  Selda-Tlf 82099807

  Jeg er en dame I 60-årene med masse livserfaring.
  Jeg bruker intuisjonen min og er en god lytter som kan råde deg på din vei.
  Av hjelpemidler bruker jeg pendel (til ja- og nei spørsmål) og trekker englekort.
  Velkommen til en hyggelig prat.
  Du treffer Selda på tlf: 82099807

 • Sjaman moses

  Sjaman Moses- TLF 82099808

  Klarsynt, synsk , kraftig healer og sjaman. Han jobber med energier, er med å rense og bygge opp. En ekte afrikansk sjaman med evner mange generasjoner bakover. Han jobber på en helt egen og unik måte. Han kjenner og hører din energi i det du sier hei. Han er jordens healer
  Du kan nå Sjaman Moses på tlf 82099808

 • Viktoria – 820 99 804

  Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel. Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.

 • Zandra – Tlf 820 99 813

  Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

  Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

Annie – 820 99 812

Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

Du kan se egen profil for Annie her: https://www.spaalinjen.no/annie/

Du treffer Annie på 820 99 812

Azra – 820 99 802

Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel. Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.
En spennende dame med masse gode evner.
Hun har jobbet på teletorg en stund.

Du kan se egen profil for Azra her: https://www.spaalinjen.no/azra/
Du møter Azra på 820 99 802

Cathrine- Spålinjen

Cathrine – 820 99 809

Cathrine heter jeg. Jeg har jobbet med det alternative i mange år. Min styrke er bildelesning. Via et bilde av en person kan jeg fortelle om hvordan personen er. Styrke, svakheter og utfordringer. Jeg kan fortelle om egenskaper, og jeg ser fortid, nåtid og fremtid. Jeg jobber også mye med kort. Jeg bruker orakel, englekort og magiske livskartkort. Trenger du healing? Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og tilbyr fjernhealing. Gleder meg til og hjelpe deg

Bildelesning kan du bestille via sentralbordet 24 20 20 24 og koster 520.-

Du kan se egen profil for Cathrine her:
https://www.spaalinjen.no/cathrine/

Du møter Cathrine på 820 99 809

Christina-Sol – 820 99 801

Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.
Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.

I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

Du kan se egen profil for Christina-Sol her:
https://www.spaalinjen.no/christina-sol/
Du møter Christina-Sol på 820 99 801

Ellen helhetsterapeut

Ellen Helhetsterapeut- 82099800

Ellen Helhetsterapeut 

Hei. Jeg heter Ellen helhetsterapeut.
Mine evner er medfødt og det er min nysgjerrighet også. Har alltid kunnet se auraer og føle at ting skjer, og ofte tar jeg  inn informasjon gjennom syn og følelser.

Hele mitt liv har jeg vært opptatt av engler og lyset, men det er først i voksen alder har jeg utviklet mine evner gjennom kurser og selvstudium. Tarotkortene har hjulpet meg å sette mye på plass, og det å jobbe med healing har ikke bare gjort meg mer bevisst på de gavene som jeg er født med- men har også hjulpet meg til å kunne bruke evnene mine til hjelpe andre mennesker.
Healingen er med i alt hva jeg gjør, og derfor er det mange som sier de får en ro etter å ha snakket med meg.

Ofte når jeg jobber kommer «noen» som gir meg beskjeder som jeg må gi videre. Ellers har jeg jobbet på teletorg flere år og har tatt flere forskjellige utdannelser før jeg fant min «vei» i livet. Mange tilbakemeldinger er at de føler ro etter å ha snakket med meg.

Velkommen til en hyggelig samtale

Du kan nå Ellen på tlf 82099800

Emma – 820 99 820

PRESENTASJON EMMA

Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover. Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.

Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

Du kan se egen profil for Emma:
https://www.spaalinjen.no/emma/
Du møter Emma på 820 99 820

Hekla – 820 99 805

Hekla – Islansk Alvegudinne

Står du fast? Trenger du å snakke med noen?

Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.

Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

Jeg er oppvokst på Island. Island med sine magiske naturkrefter, hvor alver, dverger og huldrefolk bodde under jorden, i steiner, fjell og vann. Tidlig lærte jeg at de hadde magiske evener. De kunne være både synlig og unsynlig, gode og vonde.  De kunne utvise straff eller gi belønning derfor var det best å spille på lag med dem.

Jeg bruker tarotkort, englekort og pendel når jeg hjelper deg. Gjennom kortene får jeg beskjeder fra universet, som passer til deg.

Gleder meg til samtale med deg.

Utdannelse :

Pedagog, soneterapeut, healer fra Danmark.
Kurs i mediumship i Norge.

Du kan se egen profil for Hekla:
https://www.spaalinjen.no/hekla/
Du når Hekla på 820 99 805

Jenny

Jenny- TLF 82099814

Jenny

Her har du et fyrverkeri av en tarotist. Denne dama har mange gode råd å komme med. Om man er litt nedfor når man starter samtalen så smiler du når du er ferdig.
Har du kommet til et punkt i livet da du må ta store valg så hjelper jeg deg å se løsninger og muligheter. Bruker min intuisjon og tarotkort når jeg jobber samt min livserfaring. Hjelper deg å finne lys i tunellen. Mine spesialiteter er kjærlighet og økonomi. Jeg er født klarsynt og klarfølt og jobber daglig med energier. Hos meg får du en god og stødig veiledning. Gleder meg til å snakke med deg

Jeg ser ingen begrensning på hva jeg kan jobbe med på energiplan. Hos meg kan du spørre om alt!

Velkommen

Du kan nå Jenny på tlf 82099814

Johanne 920 99 818

Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.
Jeg er klarsynt, medium og healer.
I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.

Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.
Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

Jeg har også holdt kurs og foredrag selv gjennom flere år på private og offentlige arena.

Jeg har høgskoleutdanning, og har jobbet i helsevesenet i mange år, så jeg har lang erfaring innen hjemmesykepleie, tung psykiatri, medisin, familierådgiving, privat barnevern og erfaring med veiledning i konfliktløsning i private, kommunale eller offentlige arena.
Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale, der ingen spørsmål er for små eller store!

Gleder meg til å høre i fra deg.

Kajadilani – 820 99 820

Står du overfor vanskelige livsvalg?
Står du fast i en utfordrende situasjon?
Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

Min fagutdannelse er innen musikk og jeg er vant til å lytte nøye, for å få med de små detaljene og det store bildet. Dette drar jeg nytte av i samtale med deg. Gjennom hele mitt voksne liv har jeg tatt mange kurs og etterutdannelser, som på hver sin måte har forsterket evnene mine og gitt meg mange gode verktøy.

Dersom du ønsker kan jeg bruke hjelpemidler som pendel og orakelkort, og jeg kan kanalisere beskjeder fra dine kjære eller fra dine guider, dersom de ønsker å stå frem.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Linda- TLF 82099811

Linda 

Ei blid og sprudlende dame som har hatt dem hele livet men de sterke evnene er blitt enda mer  utviklet sterkt de siste årene. Hun har mye å by på, så denne damen vil jeg vikelig anbefale. Magefølelse og intuisjon er sterkt. Det bare flyter inn til meg sier hun. Hun er også en naturlig healer som du vil merke etter samtalen.

Du kan nå Linda på tlf 82099811

Martha – 820 99 823

Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

 • Står du foran et vanskelig valg?
 • Har du behov for råd og veiledning?

Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.
Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

Velkommen til en hyggelig samtale med Martha på 820 99 823

https://www.spaalinjen.no/martha/

Mia – 820 99 817

Mia
Jeg er helsefaglig videreutdannet og har arbeidet i helsevesenet i 24 år. Vi har alltid vært nysgjerrige i min familie. Moren min ga meg min første astrologibok da jeg var tenåring. Jeg har gått på ulike helgekurs i bl.a. klarsynthet, mediumskap og husrens (Monica Haugen, Marion Dampier-Jeans), healing (Holistisk akademi, Monica Haugen, Line Osen), Familiekonstellasjoner etter Bert Hellinger, og jeg er polaritetsterapeut. I 2014 begynte jeg på dyretolkutdanning hos Flammehuset. Gjennom det oppdaget jeg at jeg var klarsynt, klarhørt, klarfølt og hadde klar viten (Dermed ble mange opplevelser i livet forklart). Jeg bruker ingen hjelpemidler. Samtalene går ofte på selvutvikling, ikke bare svar på spørsmål. Jeg er interessert i, og får gode tilbakemeldinger innen flere tema, men er kanskje ikke så god på konkrete økonomiske spørsmål.

Du kan se egen profil for Mia:

Mia


Du møter Mia på 820 99 817

Michaela-Spålinjen

Michaela-Tlf 820 99 803

Michaela

Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder.

Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

Du treffer Michaela på Tlf 820 99 803

Profilbilde av Mimi

Mimi – 820 99 816

Hei.
Det å skrive en presentasjon av seg selv er neimen ikke lett.
Jeg tar med at jeg er en gammel, stødig veileder, som har veiledet folk siden 1998.
Det er noen år det 🙂
Når jeg ikke ser i Tarotkort ser jeg i stjernene.
Jeg utdannet meg til astrolog ved Mayo School of Astrology på 80-tallet.
Både før skolen og etter, så har jeg vært hekta på astrologi.
Vestlig, Maya, Vedisk … alle typer astrologi.
Tarot og bordkort, samt andre kort, bruker jeg som en støtte.
Jeg ser i kortene, jeg føler, jeg kjenner og jeg fornemmer.
Magi er min store lidenskap, så hver dag studerer jeg litt.
Nå har jeg levd så lenge at magien er blitt en naturlig del av mitt liv.

I Numerlogien vandrer jeg på livsvei 3 og fra den veien får jeg stor skriveglede som dere kan se på web-siden vår.

Uansett hvilken problemer du har på hjertet er jeg villig til å lytte til deg og sammen skal vi nok finne ut av det meste.
Jobb, kjærlighet, økonomi – jeg ser dine muligheter.
Jeg er faktisk god i kjærlighetsspørsmål.
Jeg ser frem til å ha en samtale med deg.
Vennlig hilsen Mimi

Du treffer Mimi på 820 99 816

Miranda- TLF 82099822

Miranda

Har vært synsk hele livet og hjulpet mange mennesker. Finner tapte gjenstander og er å regnes som en av Norges fremste spådamer gjennom tidene. Miranda er sterk healer og det er mange som føler det som om noe har «lettet fra skuldrene» etter at de har vært i samtale med Miranda. Hun kommer fra en familie med evner langt tilbake.

Du kan nå Miranda på tlf 82099822

Rose Camomilla – 820 99 820

Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt. Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.

I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli.

Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

Hilsen deres Rose

Sari

Sari- TLF 82099815

Sari 

Er en voksen dame som spår i tarot. Har mye kunnskap om mennesker og finner løsninger sammen med deg. Har mye livserfering.  Er positiv, glad og hjelpsom.Leder deg igjennom samtalen med sin kunnskap og sine tydelige evner til å formidle sitt budskap.Hun bruker tarot kort og sin intuisjon.  Til å se hvilke muligheter du har i livet. Hva som skjer og gir deg veiledning i ulike situasjoner.

Du kan nå Sari på tlf 82099815

Profilbilde Selda

Selda-Tlf 82099807

Jeg er en dame I 60-årene med masse livserfaring.
Jeg bruker intuisjonen min og er en god lytter som kan råde deg på din vei.
Av hjelpemidler bruker jeg pendel (til ja- og nei spørsmål) og trekker englekort.
Velkommen til en hyggelig prat.

Du treffer Selda på tlf: 82099807

Sjaman moses

Sjaman Moses- TLF 82099808

Sjaman Moses 

Klarsynt, synsk , kraftig healer og sjaman. Han jobber med energier, er med å rense og bygge opp. En ekte afrikansk sjaman med evner mange generasjoner bakover. Han jobber på en helt egen og unik måte. Han kjenner og hører din energi i det du sier hei. Han er jordens healer

Du kan nå Sjaman Moses på tlf 82099808

Viktoria – 820 99 804

PRESENTASJON VIKTORIA

Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel.
Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.
Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.
Jeg har aldri gått kurs i tarot, men har lært masse av mine forbilder igjen, har øvd meg og hatt tarot kort i 10 år, bruker også englekort om ønskelig. Jeg leser leser tarot intuitivt og får opp symbol, farger og beskjeder på kortene, direkte til den personene som spør. Jeg har aldri jobbet med tarot eller healing profesjonelt, kun brukt dette privat blandt venner og bekjente. Jeg gleder meg masse til å begynne og elsker å hjelpe mennesker med å utvikle seg og finne sin vei i livet.
Sånn ellers har jeg mye kunnskaper innen holistisk helse og ernæring.

Du kan se egen profil for Viktoria:
https://www.spaalinjen.no/viktoria/
Du møter Viktoria på 820 99 804

Zandra – Tlf 820 99 813

Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

Tjenesten koster 26 kr pr. min.

Loading...