Kontakt en av våre dyktige veiledere

Kontakt en av våre dyktige veiledere

 • Anita

  Anita – 820 99 816

  Jeg er en dame i min … beste alder.
  Magi er min interesse og mitt kall.
  Jeg er Wicca/Paganist. Hvis du ikke er sikker på hva dette er, så er det, kort fortalt, dyrker av naturens «religion».

  Kan ochså hjälpa till när livet händer här och nu. Det kan vara problem som uppstår på jobbet eller i dina relationer du har nära eller runtomkring dig. Du kanske står inför viktiga och stora beslut som du önskar att jag tittar på. Kan se klart upp till 1 år ca!

 • Annie – 820 99 812

  Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

  Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
  Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
  I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
  Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
  Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

 • Azra – 820 99 802

  Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel.

  Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.En spennende dame med masse gode evner. Hun har jobbet på teletorg en stund.

 • Bjørk Grete – 820 99 820

  Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din. Åndelige veier er virkelig spennende veier.

 • Britt Helene – 820 99 820

  Jeg heter Britt Helene.Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder. Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.Jeg lærte hennes måte å se i korta på.Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

 • Cathrine – 820 99 809

  Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.Gleder meg til og hjelpe dere.

 • Chriss – 820 99 811

  Jeg er norsk-ungarsk med medfødte evner. I snart 10 år år har jeg jobbet som medium og klarsynt healer. Med helsefaglig utdanning og 25 år praksis innen helsevesenet, gir dette en god og trygg balast i min jobb som terapeut. under mine timer ser jeg fortid,nåtid og fremtid. Har kommunikasjon med de på andre siden. Hjelper deg gjerne med vanskelige valg , om du ønsker beskjeder fra andre siden eller se i fremtiden. 

 • Christina-Sol – 820 99 801

  Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

 • Diana – 820 99 810

  Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsyntNår jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendelJeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank. Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund.

 • Emma – 820 99 820

  Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover.

  Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

 • Hekla – 820 99 805

  Står du fast? Trenger du å snakke med noen?Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

 • Jenny – 820 99 808

  Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

  Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

  Hun er meget treffsikker.

 • Johanne 920 99 818

  Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.

  Jeg er klarsynt, medium og healer.I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

  Klikk View Profile for å lese mer.

 • Kajadilani – 820 99 820

  Står du overfor vanskelige livsvalg?
  Står du fast i en utfordrende situasjon?
  Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
  Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

  Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
  Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

  Klikk View Profile for å se mer

 • Martha – 820 99 823

  Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

  – Står du foran et vanskelig valg?
  – Har du behov for råd og veiledning?

  Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

  Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

 • Mia – 820 99 817

  Jeg heter Mia og er klarsynt. Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.
  Kurs og utdannelse:
  Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap, Healingkurs- Holistisk Akademi, Polaritetsterapi- utdannet, Familiekonstellasjons- utdannet, Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse. I dag jobber jeg i helsevesenet.

 • Michaela-Spålinjen

  Michaela-Tlf 820 99 803

  Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder. 

  Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

 • Moraase – 820 99 821

  Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”. Jeg er også en god coach.

 • Rahilii profilbilde

  Rahilii – 820 99 807

  Mitt kraftnavn er Rahilii – Ulvekvinnen
  Jeg er medium, spirituell veileder, klarsynt, drömmetolker, kraftdyr-finner og fargeterapeut. I over 35 år har jeg sanket erfaring gjennom å drive naturmedisinsk praksis og skole innen naturmedisin. i ca halvparten av den tiden På teletorg kom jeg i 2003. Lang erfaring, med andre ord. I disse årene har jeg fått mange faste kunder.
  Som barn hadde jeg utallige opplevelser hvor jeg ”så, hörte, kjente og visste”. Det var klart for meg at vi alle kunne ha disse ekstra sansene. Senere gikk det opp for meg at det slettes ikke var slik. Husker en helt spesiell episode som 14-åring hvor jeg opplevde å fylles med en varme og fölelse av kjärlighet fordi jeg fikk en helt tydelig informasjon. Det fylte meg med ärefrykt og stor respekt og ydmykhet fordi det opplevdes som at jeg sto foran store oppgaver og uvirkelig at det kunne väre slik at lille jeg fikk ta del av det store, å kunne väre til hjelp for andre. Hvordan kunne jeg bruke dette for å hjelpe mennesker og dyr? Dette har jeg med meg hele tiden i tankene idag også.
  Hånd-i-hånd med det naturmedisinske, med healing og readinger går mitt behov for å uttrykke meg kreativt. Jeg jobber med forskjellige materialer bl.a. glass og malerier.Farger gir healing både til meg selv og til den som iakttar. Det er også en kilde til ro, fordypning, avslapning… meditasjon.
  Når jeg får kontakt med en person via telefon får jeg umiddelbar informasjon om vedkommende. Intuisjonen min er det sterkeste bidraget. Jeg jobber med og uten hjelpemidler. Hjelpemidler kan väre tarotkort og forskjellige andre kort, pendel, runer og mer. Om personen önsker fjernhealing, avtaler vi det. Ofte trer healing inn med en gang samtalen starter hvis personen selv har sendt meg telepatisk beskjed.
  Jeg har lang erfaring med å snakke om relasjoner, valg i livet og traumer.
  Noen få emner reserverer jeg meg mot: Utfall av rettsaker, bortkomne gjenstander og dyr, og jeg har ikke lov til å uttale meg om sykdom og död.
  Jeg ser frem til en samtale med deg.

 • Rose Camomilla – 820 99 820

  Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt.

  Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

  Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli. Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

 • Viktoria – 820 99 804

  Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel. Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.

 • Zandra – Tlf 820 99 813

  Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

  Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

Anita

Anita – 820 99 816

Jeg er en dame i min … beste alder.
Magi er min interesse og mitt kall.
Jeg er Wicca/Paganist. Hvis du ikke er sikker på hva dette er, så er det, kort fortalt, dyrker av naturens «religion».
Me-e-en, egentlig har alle religioner noe godt ved seg og alle må finne sin egen vei og sin egen sannhet.
Jeg er utdannet astrolog, og jeg lærte meg i ung alder å tolke og tyde TaroT-kort av min mormor.
Magi har jeg studert i hele mitt liv. Jeg har reist mye rundt, lyttet og lært.
Min familie stammer fra svensk side av Finnskogen og jammen har jeg ikke fått med meg mye av skogfinnenes naturlærdom. Det var nok om meg, nå kan vi snakke om deg.
Om du ringer meg, så vil jeg bruke hva som måtte være hensiktsmessig av evner og eventuelle redskaper – og fortelle deg hva jeg ser og føler. Enten du har problemer med kjærlighet, jobb eller økonomi, eller det er noe helt annet som tynger, så skal vi nok finne ut av dette.
Jeg ser dine muligheter, rett og slett. Jeg spår ikke om sykdom og død.
Du treffer Anita på 820 99 816

Annie – 820 99 812

Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

Du kan se egen profil for Annie her: https://www.spaalinjen.no/annie/

Du treffer Annie på 820 99 812

Azra – 820 99 802

Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel. Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.
En spennende dame med masse gode evner.
Hun har jobbet på teletorg en stund.

Du kan se egen profil for Azra her: https://www.spaalinjen.no/azra/
Du møter Azra på 820 99 802

Bjørk Grete – 820 99 820

Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.
Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.
Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din.

Åndelige veier er virkelig spennende veier.

Du kan se egen profil for Bjørk Grete her:

Bjørk Grete


Du møter Bjørk Grete på 820 99 820

Britt Helene – 820 99 820

Jeg heter Britt Helene.
Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder.
Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.
Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.
Jeg lærte hennes måte å se i korta på.

Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.
Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.
Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.
Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

Du kan se egen profil for Helene her:
https://www.spaalinjen.no/britt-helene/
Du møter Britt Helene på 820 99 820

Cathrine – 820 99 809

PRESENTASJON CATHRINE

Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.
Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.
Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.
Gleder meg til og hjelpe dere.

Du kan se egen profil for Cathrine her:
https://www.spaalinjen.no/cathrine/
Du møter Cathrine på 820 99 809

Chriss – 820 99 811

Jeg er norsk-ungarsk med medfødte evner. I snart 10 år år har jeg jobbet som medium og klarsynt healer. Med helsefaglig utdanning og 25 år praksis innen helsevesenet, gir dette en god og trygg balast i min jobb som terapeut. under mine timer ser jeg fortid,nåtid og fremtid. Har kommunikasjon med de på andre siden. Hjelper deg gjerne med vanskelige valg , om du ønsker beskjeder fra andre siden eller se i fremtiden.

Christina-Sol – 820 99 801

Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.
Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.

I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

Du kan se egen profil for Christina-Sol her:
https://www.spaalinjen.no/christina-sol/
Du møter Christina-Sol på 820 99 801

Diana – 820 99 810

Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsynt

Når jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendel

Jeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank.

Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund. I tillegg er jeg sertifisert tankefeltterapeut. Mange kjenner meg fra tidligere. Jeg holde foredrag, kurs (rundt om i Norge) Har spirituelleutviklings-sirkel, workshop og holder privatundervisning. Jeg har også vært på linje før. Jeg er kjent for å skrive artikler, lage månedens horoskop, meditasjons-videor og dagens budskap.

Jeg kan veilede deg og fortelle om ditt potensiale, men valgene må du ta selv. Jeg svarer ikke på spørsmål om:

 • Død
 • Utfall i rettsaker
 • Diagnoser og sykdom, og råder alle til å oppsøke lege dersom de har mistanke om at noe er galt med helsen

Bestiller du en kanalisering det ikke sikkert at du får kontakt med den du ønsker, det er åndeverden som bestemmer hvem som skal komme igjennom.

Du kan se egen profil for Diana:
https://www.spaalinjen.no/diana/
Velkommen til en hyggelig samtale på telefon 820 99 810

Emma – 820 99 820

PRESENTASJON EMMA

Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover. Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.

Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

Du kan se egen profil for Emma:
https://www.spaalinjen.no/emma/
Du møter Emma på 820 99 820

Hekla – 820 99 805

Hekla – Islansk Alvegudinne

Står du fast? Trenger du å snakke med noen?

Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.

Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

Jeg er oppvokst på Island. Island med sine magiske naturkrefter, hvor alver, dverger og huldrefolk bodde under jorden, i steiner, fjell og vann. Tidlig lærte jeg at de hadde magiske evener. De kunne være både synlig og unsynlig, gode og vonde.  De kunne utvise straff eller gi belønning derfor var det best å spille på lag med dem.

Jeg bruker tarotkort, englekort og pendel når jeg hjelper deg. Gjennom kortene får jeg beskjeder fra universet, som passer til deg.

Gleder meg til samtale med deg.

Utdannelse :

Pedagog, soneterapeut, healer fra Danmark.
Kurs i mediumship i Norge.

Du kan se egen profil for Hekla:
https://www.spaalinjen.no/hekla/
Du når Hekla på 820 99 805

Jenny – 820 99 808

Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

Hun er meget treffsikker.

Du kan se egen profil for Jenny:
https://www.spaalinjen.no/jenny/
Du når Jenny på 820 99 808

Johanne 920 99 818

Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.
Jeg er klarsynt, medium og healer.
I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.

Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.
Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

Jeg har også holdt kurs og foredrag selv gjennom flere år på private og offentlige arena.

Jeg har høgskoleutdanning, og har jobbet i helsevesenet i mange år, så jeg har lang erfaring innen hjemmesykepleie, tung psykiatri, medisin, familierådgiving, privat barnevern og erfaring med veiledning i konfliktløsning i private, kommunale eller offentlige arena.
Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale, der ingen spørsmål er for små eller store!

Gleder meg til å høre i fra deg.

Kajadilani – 820 99 820

Står du overfor vanskelige livsvalg?
Står du fast i en utfordrende situasjon?
Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

Min fagutdannelse er innen musikk og jeg er vant til å lytte nøye, for å få med de små detaljene og det store bildet. Dette drar jeg nytte av i samtale med deg. Gjennom hele mitt voksne liv har jeg tatt mange kurs og etterutdannelser, som på hver sin måte har forsterket evnene mine og gitt meg mange gode verktøy.

Dersom du ønsker kan jeg bruke hjelpemidler som pendel og orakelkort, og jeg kan kanalisere beskjeder fra dine kjære eller fra dine guider, dersom de ønsker å stå frem.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Martha – 820 99 823

Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

 • Står du foran et vanskelig valg?
 • Har du behov for råd og veiledning?

Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.
Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

Velkommen til en hyggelig samtale med Martha på 820 99 823

https://www.spaalinjen.no/martha/

Mia – 820 99 817

Jeg heter Mia og er klarsynt.

Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.

Kurs og utdannelse

 • Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap
 • Healingkurs- Holistisk Akademi
 • Polaritetsterapi- utdannet
 • Familiekonstellasjons- utdannet
 • Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse

I dag jobber jeg i helsevesenet.

Du kan se egen profil for Mia:
https://www.spaalinjen.no/mia/
Du møter Mia på 820 99 817

Michaela-Spålinjen

Michaela-Tlf 820 99 803

Presentasjon Michaela

Tlf 820 99 803

Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder.

Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

Moraase – 820 99 821

Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”.

Jeg er også en god coach.

Du kan se egen profil for Moraase:
https://www.spaalinjen.no/moraase/
Du møter Moraase på 820 99 821

Rahilii profilbilde

Rahilii – 820 99 807

Mitt kraftnavn er Rahilii – Ulvekvinnen
Jeg er medium, spirituell veileder, klarsynt, drömmetolker, kraftdyr-finner og fargeterapeut. I over 35 år har jeg sanket erfaring gjennom å drive naturmedisinsk praksis og skole innen naturmedisin. i ca halvparten av den tiden På teletorg kom jeg i 2003. Lang erfaring, med andre ord. I disse årene har jeg fått mange faste kunder.
Som barn hadde jeg utallige opplevelser hvor jeg ”så, hörte, kjente og visste”. Det var klart for meg at vi alle kunne ha disse ekstra sansene. Senere gikk det opp for meg at det slettes ikke var slik. Husker en helt spesiell episode som 14-åring hvor jeg opplevde å fylles med en varme og fölelse av kjärlighet fordi jeg fikk en helt tydelig informasjon. Det fylte meg med ärefrykt og stor respekt og ydmykhet fordi det opplevdes som at jeg sto foran store oppgaver og uvirkelig at det kunne väre slik at lille jeg fikk ta del av det store, å kunne väre til hjelp for andre. Hvordan kunne jeg bruke dette for å hjelpe mennesker og dyr? Dette har jeg med meg hele tiden i tankene idag også.
Hånd-i-hånd med det naturmedisinske, med healing og readinger går mitt behov for å uttrykke meg kreativt. Jeg jobber med forskjellige materialer bl.a. glass og malerier.Farger gir healing både til meg selv og til den som iakttar. Det er også en kilde til ro, fordypning, avslapning… meditasjon.
Når jeg får kontakt med en person via telefon får jeg umiddelbar informasjon om vedkommende. Intuisjonen min er det sterkeste bidraget. Jeg jobber med og uten hjelpemidler. Hjelpemidler kan väre tarotkort og forskjellige andre kort, pendel, runer og mer. Om personen önsker fjernhealing, avtaler vi det. Ofte trer healing inn med en gang samtalen starter hvis personen selv har sendt meg telepatisk beskjed.
Jeg har lang erfaring med å snakke om relasjoner, valg i livet og traumer.
Noen få emner reserverer jeg meg mot: Utfall av rettsaker, bortkomne gjenstander og dyr, og jeg har ikke lov til å uttale meg om sykdom og död.
Jeg ser frem til en samtale med deg.

Rose Camomilla – 820 99 820

Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt. Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.

I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli.

Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

Hilsen deres Rose

Viktoria – 820 99 804

PRESENTASJON VIKTORIA

Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel.
Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.
Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.
Jeg har aldri gått kurs i tarot, men har lært masse av mine forbilder igjen, har øvd meg og hatt tarot kort i 10 år, bruker også englekort om ønskelig. Jeg leser leser tarot intuitivt og får opp symbol, farger og beskjeder på kortene, direkte til den personene som spør. Jeg har aldri jobbet med tarot eller healing profesjonelt, kun brukt dette privat blandt venner og bekjente. Jeg gleder meg masse til å begynne og elsker å hjelpe mennesker med å utvikle seg og finne sin vei i livet.
Sånn ellers har jeg mye kunnskaper innen holistisk helse og ernæring.

Du kan se egen profil for Viktoria:
https://www.spaalinjen.no/viktoria/
Du møter Viktoria på 820 99 804

Zandra – Tlf 820 99 813

Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

 • Anita

  Anita – 820 99 816

  Jeg er en dame i min … beste alder.
  Magi er min interesse og mitt kall.
  Jeg er Wicca/Paganist. Hvis du ikke er sikker på hva dette er, så er det, kort fortalt, dyrker av naturens «religion».

  Kan ochså hjälpa till när livet händer här och nu. Det kan vara problem som uppstår på jobbet eller i dina relationer du har nära eller runtomkring dig. Du kanske står inför viktiga och stora beslut som du önskar att jag tittar på. Kan se klart upp till 1 år ca!

 • Annie – 820 99 812

  Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

  Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
  Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
  I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
  Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
  Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

 • Azra – 820 99 802

  Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel.

  Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.En spennende dame med masse gode evner. Hun har jobbet på teletorg en stund.

 • Bjørk Grete – 820 99 820

  Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din. Åndelige veier er virkelig spennende veier.

 • Britt Helene – 820 99 820

  Jeg heter Britt Helene.Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder. Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.Jeg lærte hennes måte å se i korta på.Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

 • Cathrine – 820 99 809

  Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.Gleder meg til og hjelpe dere.

 • Chriss – 820 99 811

  Jeg er norsk-ungarsk med medfødte evner. I snart 10 år år har jeg jobbet som medium og klarsynt healer. Med helsefaglig utdanning og 25 år praksis innen helsevesenet, gir dette en god og trygg balast i min jobb som terapeut. under mine timer ser jeg fortid,nåtid og fremtid. Har kommunikasjon med de på andre siden. Hjelper deg gjerne med vanskelige valg , om du ønsker beskjeder fra andre siden eller se i fremtiden. 

 • Christina-Sol – 820 99 801

  Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

 • Diana – 820 99 810

  Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsyntNår jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendelJeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank. Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund.

 • Emma – 820 99 820

  Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover.

  Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

 • Hekla – 820 99 805

  Står du fast? Trenger du å snakke med noen?Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

 • Jenny – 820 99 808

  Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

  Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

  Hun er meget treffsikker.

 • Johanne 920 99 818

  Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.

  Jeg er klarsynt, medium og healer.I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

  Klikk View Profile for å lese mer.

 • Kajadilani – 820 99 820

  Står du overfor vanskelige livsvalg?
  Står du fast i en utfordrende situasjon?
  Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
  Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

  Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
  Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

  Klikk View Profile for å se mer

 • Martha – 820 99 823

  Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

  – Står du foran et vanskelig valg?
  – Har du behov for råd og veiledning?

  Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

  Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

 • Mia – 820 99 817

  Jeg heter Mia og er klarsynt. Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.
  Kurs og utdannelse:
  Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap, Healingkurs- Holistisk Akademi, Polaritetsterapi- utdannet, Familiekonstellasjons- utdannet, Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse. I dag jobber jeg i helsevesenet.

 • Michaela-Spålinjen

  Michaela-Tlf 820 99 803

  Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder. 

  Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

 • Moraase – 820 99 821

  Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”. Jeg er også en god coach.

 • Rahilii profilbilde

  Rahilii – 820 99 807

  Mitt kraftnavn er Rahilii – Ulvekvinnen
  Jeg er medium, spirituell veileder, klarsynt, drömmetolker, kraftdyr-finner og fargeterapeut. I over 35 år har jeg sanket erfaring gjennom å drive naturmedisinsk praksis og skole innen naturmedisin. i ca halvparten av den tiden På teletorg kom jeg i 2003. Lang erfaring, med andre ord. I disse årene har jeg fått mange faste kunder.
  Som barn hadde jeg utallige opplevelser hvor jeg ”så, hörte, kjente og visste”. Det var klart for meg at vi alle kunne ha disse ekstra sansene. Senere gikk det opp for meg at det slettes ikke var slik. Husker en helt spesiell episode som 14-åring hvor jeg opplevde å fylles med en varme og fölelse av kjärlighet fordi jeg fikk en helt tydelig informasjon. Det fylte meg med ärefrykt og stor respekt og ydmykhet fordi det opplevdes som at jeg sto foran store oppgaver og uvirkelig at det kunne väre slik at lille jeg fikk ta del av det store, å kunne väre til hjelp for andre. Hvordan kunne jeg bruke dette for å hjelpe mennesker og dyr? Dette har jeg med meg hele tiden i tankene idag også.
  Hånd-i-hånd med det naturmedisinske, med healing og readinger går mitt behov for å uttrykke meg kreativt. Jeg jobber med forskjellige materialer bl.a. glass og malerier.Farger gir healing både til meg selv og til den som iakttar. Det er også en kilde til ro, fordypning, avslapning… meditasjon.
  Når jeg får kontakt med en person via telefon får jeg umiddelbar informasjon om vedkommende. Intuisjonen min er det sterkeste bidraget. Jeg jobber med og uten hjelpemidler. Hjelpemidler kan väre tarotkort og forskjellige andre kort, pendel, runer og mer. Om personen önsker fjernhealing, avtaler vi det. Ofte trer healing inn med en gang samtalen starter hvis personen selv har sendt meg telepatisk beskjed.
  Jeg har lang erfaring med å snakke om relasjoner, valg i livet og traumer.
  Noen få emner reserverer jeg meg mot: Utfall av rettsaker, bortkomne gjenstander og dyr, og jeg har ikke lov til å uttale meg om sykdom og död.
  Jeg ser frem til en samtale med deg.

 • Rose Camomilla – 820 99 820

  Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt.

  Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

  Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli. Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

 • Viktoria – 820 99 804

  Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel. Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.

 • Zandra – Tlf 820 99 813

  Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

  Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

Anita

Anita – 820 99 816

Jeg er en dame i min … beste alder.
Magi er min interesse og mitt kall.
Jeg er Wicca/Paganist. Hvis du ikke er sikker på hva dette er, så er det, kort fortalt, dyrker av naturens «religion».
Me-e-en, egentlig har alle religioner noe godt ved seg og alle må finne sin egen vei og sin egen sannhet.
Jeg er utdannet astrolog, og jeg lærte meg i ung alder å tolke og tyde TaroT-kort av min mormor.
Magi har jeg studert i hele mitt liv. Jeg har reist mye rundt, lyttet og lært.
Min familie stammer fra svensk side av Finnskogen og jammen har jeg ikke fått med meg mye av skogfinnenes naturlærdom. Det var nok om meg, nå kan vi snakke om deg.
Om du ringer meg, så vil jeg bruke hva som måtte være hensiktsmessig av evner og eventuelle redskaper – og fortelle deg hva jeg ser og føler. Enten du har problemer med kjærlighet, jobb eller økonomi, eller det er noe helt annet som tynger, så skal vi nok finne ut av dette.
Jeg ser dine muligheter, rett og slett. Jeg spår ikke om sykdom og død.
Du treffer Anita på 820 99 816

Annie – 820 99 812

Mitt navn er Annie, og jeg er en godt voksen dame, født i -63.

Mine evner er medfødt, og jeg får ofte informasjon gjennom syn, følelser og bilder.
Når jeg spår, bruker jeg Tarotkort som veiledning og forsterkelse på det jeg tar inn.
I tillegg har jeg en ryggsekk full av livserfaring, som har gitt meg den visdommen jeg trenger for å bli en god veileder.
Jeg er ærlig på det jeg ser, men spår ikke om sykdom og død.
Jeg er flinkest til å se på kjærlighet, jobb og økonomi.

Du kan se egen profil for Annie her: https://www.spaalinjen.no/annie/

Du treffer Annie på 820 99 812

Azra – 820 99 802

Azra bruker tarot, hvite bønner og er klarsynt. Som hjelpemiddel har hun også kule og pendel. Dette er ei dame som har lært fra sin mor og som hun har lært fra sin mor igjen. Hun er en erfaren og godt vant spåer. Azra er opprinnelig fra Bosnia og har tatt med seg mye kunnskap derfra om urter og alternative behandlingsmetoder.
En spennende dame med masse gode evner.
Hun har jobbet på teletorg en stund.

Du kan se egen profil for Azra her: https://www.spaalinjen.no/azra/
Du møter Azra på 820 99 802

Bjørk Grete – 820 99 820

Mitt navn er Bjørk Grete. Jeg er klarsynt, og har lang fartstid i å være klarsynt. Mine første minner er fra jeg var 4 år.
Jeg har lagd mine egne sjaman kort som er veivisere. Jeg bruker også steiner i medisinhjulet.
Jeg ser både i nåtid, fortid og framtid og det blir gjerne forsterket når jeg hører stemmen din.

Åndelige veier er virkelig spennende veier.

Du kan se egen profil for Bjørk Grete her:

Bjørk Grete


Du møter Bjørk Grete på 820 99 820

Britt Helene – 820 99 820

Jeg heter Britt Helene.
Jeg har synske evner. Ser i bilder. Av og til kommer det beskjed fra “andre siden” når jeg prater med kunder.
Jeg er reikimaster. Har og thetahealing.
Jeg har gått tarotkurs hos Helle – Kari Lise Jakobsen.
Jeg lærte hennes måte å se i korta på.

Jeg har gått 3 år på dyretolkskole hos sigra AS.
Jeg tok også kraniosakral der som ekstraundervisning og så blomstermedisin.
Jeg bruker også tromme som jeg lærte på indianervis.
Ellers så liker jeg å bruke tarotkorta og bruker også flere typer engle, alve, gudinne etter det som passer.

Du kan se egen profil for Helene her:
https://www.spaalinjen.no/britt-helene/
Du møter Britt Helene på 820 99 820

Cathrine – 820 99 809

PRESENTASJON CATHRINE

Cathrine heter jeg og er 45 år. Jeg har jobbet med det alternative i mange år.
Når jeg jobber, bruker jeg kort. Har både orakel, englekort og magiske livskartkort. Bruker og mitt klarsyn.
Jeg er også sertifisert rainbow reikihealer og gir også fjernhealing.
Gleder meg til og hjelpe dere.

Du kan se egen profil for Cathrine her:
https://www.spaalinjen.no/cathrine/
Du møter Cathrine på 820 99 809

Chriss – 820 99 811

Jeg er norsk-ungarsk med medfødte evner. I snart 10 år år har jeg jobbet som medium og klarsynt healer. Med helsefaglig utdanning og 25 år praksis innen helsevesenet, gir dette en god og trygg balast i min jobb som terapeut. under mine timer ser jeg fortid,nåtid og fremtid. Har kommunikasjon med de på andre siden. Hjelper deg gjerne med vanskelige valg , om du ønsker beskjeder fra andre siden eller se i fremtiden.

Christina-Sol – 820 99 801

Christina-Sol er en voksen dame som har lang erfaring med veiledning. Hun er klarsynt og “ser” i bilder, føler og sanser hva som ligger der. Får opp smerter og blokkeringer, og kan derfor sette i gang en healingprosess av dette.
Når hun jobber, bruker hun også kort som bekreftelse og forsterkning for å kunne se hvor det ligger. Hun bruker flere forskjellige korttyper og “vet” hvilke hun skal bruke etter hvem hun snakker med.

I tillegg til sine evner og sin lange utdannelse innen forskjellige terapi-former, skriver hun spirituelle bøker. Åndelig sett har hun sterke kontakter i fra den andre siden.

Du kan se egen profil for Christina-Sol her:
https://www.spaalinjen.no/christina-sol/
Du møter Christina-Sol på 820 99 801

Diana – 820 99 810

Klarsyntmedium med over 25 års erfaring som klarsynt

Når jeg spår bruker jeg ikke noen hjelpe middler. Men hvis du ønsker, spår jeg i kort eller bruker min pendel

Jeg er født med mine evner og har over 25 års erfaring som klarsynt, medium og alternativbehandler. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spålinjen. Jeg har lang erfaring og flere utdannelser. Jeg er bland annet utdanner journalist og har arbeidet i avis, radio og Tv. Jeg har økonomi utdannelse fra Bi og har 10 års erfaring som rådgiver i bank.

Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans. Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund. I tillegg er jeg sertifisert tankefeltterapeut. Mange kjenner meg fra tidligere. Jeg holde foredrag, kurs (rundt om i Norge) Har spirituelleutviklings-sirkel, workshop og holder privatundervisning. Jeg har også vært på linje før. Jeg er kjent for å skrive artikler, lage månedens horoskop, meditasjons-videor og dagens budskap.

Jeg kan veilede deg og fortelle om ditt potensiale, men valgene må du ta selv. Jeg svarer ikke på spørsmål om:

 • Død
 • Utfall i rettsaker
 • Diagnoser og sykdom, og råder alle til å oppsøke lege dersom de har mistanke om at noe er galt med helsen

Bestiller du en kanalisering det ikke sikkert at du får kontakt med den du ønsker, det er åndeverden som bestemmer hvem som skal komme igjennom.

Du kan se egen profil for Diana:
https://www.spaalinjen.no/diana/
Velkommen til en hyggelig samtale på telefon 820 99 810

Emma – 820 99 820

PRESENTASJON EMMA

Emma hjelper deg ved hjelp av tarotkort og intuisjon til å se på hvilke muligheter som kan åpne seg for deg fremover. Tarot er et hjelpemiddel til selvutvikling. Det har Emma fokus på sammen med deg.

Emma har jobbet mye med dette. Hun er svært dyktig og hun har en fantastisk ro over seg når hun jobber. Gir flotte råd.

Du kan se egen profil for Emma:
https://www.spaalinjen.no/emma/
Du møter Emma på 820 99 820

Hekla – 820 99 805

Hekla – Islansk Alvegudinne

Står du fast? Trenger du å snakke med noen?

Jeg er kjent for å gi håp, trøst, veiledning og ro i sjelen. Du kan spørre meg om alt, ingen spørgsmål er for store, for små eller for rare. Jeg har mye livserfaring på godt og vondt. Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Livet består av valg og konsekvenser.

Vi har alle en guide i livet, men å lytte til gudiens stemmen eller å følge seg selv, er en balanse. Jeg tar inn dine og andres engergier og følelser. Forstår disse rakst og konkret, slik at vi sammen finner din beste vei og ditt rette spor.

Jeg er oppvokst på Island. Island med sine magiske naturkrefter, hvor alver, dverger og huldrefolk bodde under jorden, i steiner, fjell og vann. Tidlig lærte jeg at de hadde magiske evener. De kunne være både synlig og unsynlig, gode og vonde.  De kunne utvise straff eller gi belønning derfor var det best å spille på lag med dem.

Jeg bruker tarotkort, englekort og pendel når jeg hjelper deg. Gjennom kortene får jeg beskjeder fra universet, som passer til deg.

Gleder meg til samtale med deg.

Utdannelse :

Pedagog, soneterapeut, healer fra Danmark.
Kurs i mediumship i Norge.

Du kan se egen profil for Hekla:
https://www.spaalinjen.no/hekla/
Du når Hekla på 820 99 805

Jenny – 820 99 808

Jenny har sterke evner og har tatt mange kurs for å bli tryggere på egne evner og for å spisse dem for å kunne hjelpe andre. Hun har både klarsyn, hun er medium og healer. Evnene har hun hatt siden barndommen.

Jenny har blitt veldig populær på linjen fordi hun er veldig god på å veilede i relasjoner, kjærlighet, økonomi og andre spørsmål som livet dreier seg om. Hun formidler svarene gjennom sine guider, med hennes kanal til «den andre siden» eller med egne synske evner. Som verktøy bruker hun kun englekort.

Hun er meget treffsikker.

Du kan se egen profil for Jenny:
https://www.spaalinjen.no/jenny/
Du når Jenny på 820 99 808

Johanne 920 99 818

Jeg er ei hyggelig, positiv, seriøs og ærlig dame som heter Johanne, og er 50 år gammel.
Jeg er klarsynt, medium og healer.
I tillegg renser jeg eiendommer innen og utenlands.

Evnene mine er medfødte, så jeg har mange års erfaring med å veilede/hjelpe mennesker på livets vei.
Jeg har tatt mange interessante og spennene kurs opp igjennom årene av godt kjente alternative veiledere, som har hjulpet meg med å forsterke evnene mine på en positiv og spennende måte.

Jeg har også holdt kurs og foredrag selv gjennom flere år på private og offentlige arena.

Jeg har høgskoleutdanning, og har jobbet i helsevesenet i mange år, så jeg har lang erfaring innen hjemmesykepleie, tung psykiatri, medisin, familierådgiving, privat barnevern og erfaring med veiledning i konfliktløsning i private, kommunale eller offentlige arena.
Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale, der ingen spørsmål er for små eller store!

Gleder meg til å høre i fra deg.

Kajadilani – 820 99 820

Står du overfor vanskelige livsvalg?
Står du fast i en utfordrende situasjon?
Ønsker du kontakt med dine kjære avdøde?
Trenger du å rydde opp i tankene dine, og finne roen i deg selv?

Mitt navn er Kajadilani (43) og er klarsynt, healer og medium.
Jeg har evnen til å sette meg raskt inn i hvordan du har det, og til å se din situasjon fra flere perspektiv. Når du forteller får jeg kontakt med sjelen din og mottar bilder, følelser og klarhet og kan guide deg ut i fra det jeg blir vist.

Min fagutdannelse er innen musikk og jeg er vant til å lytte nøye, for å få med de små detaljene og det store bildet. Dette drar jeg nytte av i samtale med deg. Gjennom hele mitt voksne liv har jeg tatt mange kurs og etterutdannelser, som på hver sin måte har forsterket evnene mine og gitt meg mange gode verktøy.

Dersom du ønsker kan jeg bruke hjelpemidler som pendel og orakelkort, og jeg kan kanalisere beskjeder fra dine kjære eller fra dine guider, dersom de ønsker å stå frem.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Martha – 820 99 823

Har du spørsmål om hvordan det går med kjærligheten, økonomien eller annet i fremtiden?

 • Står du foran et vanskelig valg?
 • Har du behov for råd og veiledning?

Ved hjelp av mine medfødte evner ønsker jeg å hjelpe deg til å se dine muligheter i livet.
Vi har alle stor innflytelse på våre egne liv og jeg kan gi deg råd og veiledning i den livssituasjon du befinner deg i. I tillegg til eget klarsynt bruker jeg tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg står til din disposisjon både innen spådom og livsveiledning.

Velkommen til en hyggelig samtale med Martha på 820 99 823

https://www.spaalinjen.no/martha/

Mia – 820 99 817

Jeg heter Mia og er klarsynt.

Velkommen til en prat med meg, om du har ringt spåtjenester før, eller ennå ikke har våget. Det er bare å ringe meg. Jeg er her som klarsynt, men kommuniserer også med dyr. Har du spørsmål om tvillingflammerelasjoner, veileder jeg gjerne i dette også.

Kurs og utdannelse

 • Kurs og sirkler i klarsynhet og mentalt mediumskap
 • Healingkurs- Holistisk Akademi
 • Polaritetsterapi- utdannet
 • Familiekonstellasjons- utdannet
 • Dyretolk- Flammehuset, under utdannelse

I dag jobber jeg i helsevesenet.

Du kan se egen profil for Mia:
https://www.spaalinjen.no/mia/
Du møter Mia på 820 99 817

Michaela-Spålinjen

Michaela-Tlf 820 99 803

Presentasjon Michaela

Tlf 820 99 803

Jeg er en dame som er glad i å hjelpe mennesker. Jeg er klarsynt og et medium. Jeg bruker kort, men får også hjelp fra åndeverden med å finne tapte ting og fjerne uønskede energier/ånder.

Jeg har hatt kontakt med åndeverden siden jeg var liten. Har du spørsmål du trenger hjelp med? Jeg kan «se» hva som ligger i energien.

Moraase – 820 99 821

Jeg er Moraase – spådame som har medfødte evner og som er klarsynt! Når jeg spår bruker jeg ingen hjelpemidler, jeg “ser”.

Jeg er også en god coach.

Du kan se egen profil for Moraase:
https://www.spaalinjen.no/moraase/
Du møter Moraase på 820 99 821

Rahilii profilbilde

Rahilii – 820 99 807

Mitt kraftnavn er Rahilii – Ulvekvinnen
Jeg er medium, spirituell veileder, klarsynt, drömmetolker, kraftdyr-finner og fargeterapeut. I over 35 år har jeg sanket erfaring gjennom å drive naturmedisinsk praksis og skole innen naturmedisin. i ca halvparten av den tiden På teletorg kom jeg i 2003. Lang erfaring, med andre ord. I disse årene har jeg fått mange faste kunder.
Som barn hadde jeg utallige opplevelser hvor jeg ”så, hörte, kjente og visste”. Det var klart for meg at vi alle kunne ha disse ekstra sansene. Senere gikk det opp for meg at det slettes ikke var slik. Husker en helt spesiell episode som 14-åring hvor jeg opplevde å fylles med en varme og fölelse av kjärlighet fordi jeg fikk en helt tydelig informasjon. Det fylte meg med ärefrykt og stor respekt og ydmykhet fordi det opplevdes som at jeg sto foran store oppgaver og uvirkelig at det kunne väre slik at lille jeg fikk ta del av det store, å kunne väre til hjelp for andre. Hvordan kunne jeg bruke dette for å hjelpe mennesker og dyr? Dette har jeg med meg hele tiden i tankene idag også.
Hånd-i-hånd med det naturmedisinske, med healing og readinger går mitt behov for å uttrykke meg kreativt. Jeg jobber med forskjellige materialer bl.a. glass og malerier.Farger gir healing både til meg selv og til den som iakttar. Det er også en kilde til ro, fordypning, avslapning… meditasjon.
Når jeg får kontakt med en person via telefon får jeg umiddelbar informasjon om vedkommende. Intuisjonen min er det sterkeste bidraget. Jeg jobber med og uten hjelpemidler. Hjelpemidler kan väre tarotkort og forskjellige andre kort, pendel, runer og mer. Om personen önsker fjernhealing, avtaler vi det. Ofte trer healing inn med en gang samtalen starter hvis personen selv har sendt meg telepatisk beskjed.
Jeg har lang erfaring med å snakke om relasjoner, valg i livet og traumer.
Noen få emner reserverer jeg meg mot: Utfall av rettsaker, bortkomne gjenstander og dyr, og jeg har ikke lov til å uttale meg om sykdom og död.
Jeg ser frem til en samtale med deg.

Rose Camomilla – 820 99 820

Mitt navn er Rose Camomilla Rico 57 år som er født klarsynt. Selv forsto jeg det da jeg var 6-7 år. Mine evner er nedarvet i generasjoner fra min avdøde far side.

I livet har jeg hjulpet mange privat men også i buisness. 

Jeg kan se, lese i kort og guide deg til å finne svar på mange av dine spørsmål Gi deg forståelse og trygghet for hvorfor, hva og hvordan livet ditt er og kan bli.

Min medfødte gave håper jeg kan hjelpe deg.

Hilsen deres Rose

Viktoria – 820 99 804

PRESENTASJON VIKTORIA

Jeg heter Viktoria og er 43 år gammel.
Hele mitt liv har jeg vært en healer, jeg er det de kaller ” a natural born healer”. I tillegg her jeg gått tatt flere kurs i reiki healing, medium og klarsynt kurs.
Da jeg brukte reiki healing privat så begynte jeg mer og mer å få opp bilder og få informasjon om mennesket jeg healet, som jeg kunne videreformidle som ofte var svar på smertene og problemene de hadde. Jeg har gjennom livet flere ganger bare visst hva som skal skje, med magefølelse eller bare sett ting. Men “gaven” har utviklet seg i takt med interessen og kurs jeg har tatt i mediumskap. Jeg ser mest i farger og symboler, dette med å “bare vite”.
Jeg har aldri gått kurs i tarot, men har lært masse av mine forbilder igjen, har øvd meg og hatt tarot kort i 10 år, bruker også englekort om ønskelig. Jeg leser leser tarot intuitivt og får opp symbol, farger og beskjeder på kortene, direkte til den personene som spør. Jeg har aldri jobbet med tarot eller healing profesjonelt, kun brukt dette privat blandt venner og bekjente. Jeg gleder meg masse til å begynne og elsker å hjelpe mennesker med å utvikle seg og finne sin vei i livet.
Sånn ellers har jeg mye kunnskaper innen holistisk helse og ernæring.

Du kan se egen profil for Viktoria:
https://www.spaalinjen.no/viktoria/
Du møter Viktoria på 820 99 804

Zandra – Tlf 820 99 813

Jeg er født klarsynt. Det tok meg en del år før jeg skjønte at ikke alle kunne se bilder å få svar bare ut av hodet når spm ble stilt. Jeg har hjulpet andre med svar uten egentlig å vite hvor svarene kom fra. De senere år har jeg utviklet evnene mine mere bevisst gjennom meditasjon og å dykke dypt i meg selv.

Det siste året har jeg jobbet aktivt som veileder med tilbake meldinger og faste kunder. Meget god på relasjoner av alle slag. Bruker ingen hjelpe midler.

Tjenesten koster 26 kr pr. min.

Loading...